Bavila by vás práce prodavačky v pekárně?

2587
12.6.12 19:32

Bavila by vás práce prodavačky v pekárně?

Ahoj holky,

hledám prodavačku do mojí pekárny a zajímal by mě váš názor, jakou by jste vybraly prodavačku, jestli mladou, starou…hezkou…ošklivou…

Je to do centra Prahy a potřebuji někoho kdo by to všechno zvládnul :)

A kolik by jste daly nebo samy chtěli měsíčně… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8566
12.6.12 19:35

Milou, příjemnou, ochotnou usměvavou aby se tam zákazníci rádi vraceli. Co mě vždy zaručeně odradí v cukrárně, pekárně atd, když je prodavačka vyloženě obézní - přejde mě pak chuť protože mám dojem, že když se budu ládovat těmi dobrotami co prodává, budu vypadat stejně :oops: :oops: - ale toto je asi jen můj osobní dojem :mrgreen: :lol: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
12.6.12 19:37

Ahoj, hlavně aby byla usměvavá a příjemná na lidi. O platu v Praze nemám ponětí, je to jiné než v ostatních částech republiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
12.6.12 19:39

Hlavně milá a usměvavá, na postave ani nezáleží :mrgreen: :nevim: né až tak…
já dělám v pekárně a máme tam prodavačku co je víceméně zamračená a děs bes, :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
12.6.12 19:39

Kallkapa, usměvavá a obézní zase může skvěle prodávat ten sortiment. Ale jinak s tebou souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
12.6.12 19:43

Usměvavá, ochotná a v centru Prahy by asi nebylo špatný umět trochu nějaký jazyk.

• Citovat
  • Upravit
3234
12.6.12 19:46

Na věku nezáleží, hlavně ať je milá, usměvaná a příjemná na lidi. Co nesnáším když příjdu někam, kde u pultu stojí nezmačená nakyslá osoba s výrazem ve tváři „proboha zas někdo otravuje“ :cert:

já v pekárně pracovala před mateřskou, ale ve výrobně, u soukromníka. Pekárnička malinká, ale měl asi 20 prodejen a celkem prosperoval. Ale na platu moc dajný teda nebyl, i s příplatkama jsem měla měsíční plat kolem 9tis čistého, dělal se týden ranní, odpolední, noční. Nějaké prémie nebo odměny to byl neznámý pojem. Jsem z Ostravy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147

Já znám hodně tlustých prodavaček a jsou milé :pankac: Podle mě je jedno, jestli bude třeba trochu při těle, to mají právo pracovat jen štíhlé? :zed: Hlavně musí být mílá, příjemná a ochotná. A musí umět pozdravit. Nesnáším, když někam přijdu a pozdravím třeba 2krát a ta prodavačka mi neodpoví. Zabít :pocitac: A na věku podle mě taky nesejde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594

Milou, ochotnou, hlavně ne nějakou mladou pipku, která si myslí, že tam ty lidi chodí kvůli ní a jejím nehtům :roll:
Plat teda představu nemám, záleží na tom, jaká je pracovní doba, čím atypičtější pracovní doba (pozdně odpolední, večerní hodiny, víkendy…), tím víc peněz :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
12.6.12 19:48

Mladou, starou…hezkou­…ošklivou…
tak se bavím nad touto otázkou-a jsme rázem u toho: mladá je nezkušená, bude mít rodinu, stará bude ráda, že má práci (co je „stará“? kolik to je let), bude třeba přívětivá, bude mít snahu se naučit složení, bude umět nabídnout, hezká-O. K. hezká zmalovaná fiflena? do pekárny snad asi ne a s um. nehtama už vůbec ne, ošklivá-co je ošklivá? Potkáte v životě krásného člověka, ale hloupého, enrgetického upíra a naopak potkáte člověka, co moc krásy nepobral, ale budou z něj sálat moudra, bude umět naslouchat.
V pekařství si umím představit energickou ženskou, která bude pružně reagovat, když nebude moct dát člověku, to co žádá měla by umět nabídnout něco jiného.

Snad to bude správná volba pro obě strany (vlastně všechny tři i pro zákazníky). Já mám představu o práci v malé prodejně (trafika, pekárna, galanterie, bylinky), kde bych časem znala okruh zákazníků, kteří by se rádi vraceli (v takové prodejně jsem pracovala krátce po revoluci).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
12.6.12 19:48

Tak do centra Prahy bych se určitě poohlídla po někom, kdo zvládne pár základních pekárenských frází i v nějaké cizí řeči (EN, DE, RU…). Pak by to měl být někdo, na kom je vidět, že ho ta práce baví.
Jo a nesmí smrdět. Takovou smradlavou pokladní v Tescu ještě jakž takž přežiju, ale v pekárně by mi to vadilo.
Znáš síť pekáren/kaváren Paul? Tam mají obvykle strašně milý holky. Hodně jich je ze Slovenska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.6.12 19:49

No to mi řekni, že fakt máš v Praze problém sehnat prodavačku, škoda, že to nemáš u nás, bych měla alespoň 5 zájemkyň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
12.6.12 19:49

Ochotná, usměvavá, musí umět pozdravit, poradit, měla by se rychle seznámit se sortimentem a sama aby měla kladný vztah k pečivu, sladkému atd…plat…no ten by se měl také odvíjet o tržeb :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
12.6.12 19:50

Ahoj, no jestli mladá nebo starší je asi jedno, ale mně se třeba nelíbí, když prodavačka nemá upravené ruce a i celkově by asi měla být upravená :nevim: Samozřejmě ochotná a příjemná, usměvavá :palec: :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
12.6.12 19:54
@atominnka píše:
mně se třeba nelíbí, když prodavačka nemá upravené ruce a i celkově by asi měla být upravená :nevim:

nikde v potravinách nesmí být nehty, ani v hypošu u pokladny, jinak pokuta od hygieny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat