Telefonní operátorka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
telefonní operátorka
Ahoj holky, pracuje tu někdo z vás jako telefonní operátor? Je jedno u které společnosti, jen si chci pokecat s někým, kdo této profesi rozumí…můžou se přidat samozřejmě i teamleedři, kouči a pod. tím líp…Ozve se někdo z vás? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj! Taky jsem před mateřskou dělala se sluchátkama, na druhém konci byli patřičně nepříjemní lidé. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MuffinkaM píše:
Ahoj! Taky jsem před mateřskou dělala se sluchátkama, na druhém konci byli patřičně nepříjemní lidé.
No neříkej, že na tebe taky chtěli podat trestní oznámení kvůli naprostý kravině ![]()
- Citovat
- Upravit
@DevilAjka píše:
No neříkej, že na tebe taky chtěli podat trestní oznámení kvůli naprostý kravině
Hihi, to bylo asi všude a pak ještě vyhrožovali Občanským judem a Černýma ovcema ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MrsDuck píše:
Hihi, to bylo asi všude a pak ještě vyhrožovali Občanským judem a Černýma ovcema
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, a taky se vám stalo, že jste měly při hovoru totální výtlem? ![]()
Já na to hrozně trpěla ![]()
Příspěvek upraven 14.06.12 v 20:03
- Citovat
- Upravit
A jak to tam chodí? Já to tedy nikdy nedělala, ale sestra ano. Jenže musela obvolávat lidi a furt něco nabízet. To se mi příčí
Jde dělat i operátorku a ne něco nabízet?
Na jobs je furt nějaká brigáda, že hledají operátorky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To ani ne. Rozhovory spíš probíhaly zhruba:…„si tě najdu a podřežu tě“ „ale pane Oláhu, já vám volám, abychom společně našli řešení“ „tě podřežu ti povídám“…
Jééé, to byly časy. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@suwari píše:
A jak to tam chodí? Já to tedy nikdy nedělala, ale sestra ano. Jenže musela obvolávat lidi a furt něco nabízet. To se mi příčíJde dělat i operátorku a ne něco nabízet?
Na jobs je furt nějaká brigáda, že hledají operátorky
Určitě to jde
Je rozdíl mezi IN linkou (lidé volají Tobě) a OUT linkou (Ty voláš lidem). Já bych na OUTové lince dělat nemohla, i když teď už asi ani na té INové ![]()
Na rovinu je to o nervy a já obdivuju lidi, kteří tam vydrží pracovat třeba i několik let. Brrr! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit