Telefonní operátorka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Holky to si poslechněte ![]()
Nám to pouštěli v práci, abychom byli připravení na všechno ![]()
http://www.youtube.com/watch?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
HOlky, tak to jsem štastná, že je nás tu tolik
Já teda jsem stále aktivní call operátor, nejprve jsem do pondělí prodávala nadstandartní programy pro jednu satelitní televizi a pak z ničeho nic nám dali nový projekt a od pondělí volám T-mobile, holky, to je hnus, ještě do pondělí mě ta práce bavila, ale dnes jsem šla už z práce s totální nechutí a zítra? No mám dojem, že tohle nejspíš dlouho nemůžu zvládat
Já vím, že lidi hodně na operátory nadávají, ale pro mě je tohle jediná možnost, mít práci, v našem regionu totiž práce absolutně není…pořád tak přemýšlím, čím jsem si to zasloužila, proč většina lidí není schopná pochopit, že je to pouze práce, že mě nijak netěší jim volat a poslouchat jejich výčitky a nadávky a arogantní jednání…Normálně je mi z toho do breku
,tak 9 měsíců mě to baví, dělám tuhle práci ráda a pak si nakráčí někdo, kdo během dvou dnů komplet zničí všechny naděje a iluze a pohodový dny a já nevím jak se s tím vyrovnat, jak přepnout na novej systém mluvy-mluvit podle přesnýho callscriptu a ne už mít takovou tu svobodu slova a pod. a ani u tý satelitní televize mi lidi za celou dobu tak nenadávali jako za poslední 4 dny…no je mi děsně
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sisi90 znám
. Plus další hovor o nějakym autě, či co
. Pán se dožadoval na přepojení přímo k řediteli ![]()
- Citovat
- Upravit
@Sisi90 píše:
A neznáte někdo legendární rozhovor s paní Kačanovou???![]()
![]()
Jo, ten znám
To je už tak dobrých deset let starý
Ale tam je hustej hlavně ten operátor ![]()
- Citovat
- Upravit
@Sisi90 Tuhle blbku už jsem taky slyšela. No oni obecně ty nejvíc vzdělaný byli opravdu na zasřelení.
Když už podle jména je na druhém konci očekávaný blb, tak se s tím nějak počítá. Ale pak to zvedne pan Ing. a je vymalováno. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@suwari píše:
A jak to tam chodí? Já to tedy nikdy nedělala, ale sestra ano. Jenže musela obvolávat lidi a furt něco nabízet. To se mi příčíJde dělat i operátorku a ne něco nabízet?
Na jobs je furt nějaká brigáda, že hledají operátorky
Tak mi meli oddeleni rozdeleny na aktiv- ty telefonujes a prodavas, pasiv-lidi volaji a ptaji se nebo neco objednavaji a jeste jsme meli pruzkum trhu jako takovy+ sjednavani schuzek s obchodniky, tam jsem delala ja, byl ajsme i na pasivu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DevilAjka Já jsem volala pro telefonní operátory a měla jsem se zeptat klienta jestli si dobíjí kredit, ale chvíli před tím jsme s holkama rozebíraly co budou vařit k obědu, tak jsem se zeptala jestli si dobíjí knedlíky..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když už sem byla rozhodutá že v práci skončím, tak sem byla na ty lidi docela rázná
Pokud semnou začínali rozhovor typu: „Tak podívejte slečno…“ „Já budu mluvit a vy mě budete poslouchat a pak to prostě vyřešíte…“ nebo „Mě nezajímá kdo ste, já chci tohle a tamto…“ tak sem jim řekla, že oni chtěj něco po mě ne já po nich, ak ať semnou mluví slušně jinak jim to položím
Sice to není moc hezký, ale já sem tam byla proto, abych jim pomohla a ne aby na mě štěkali ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chatline já to beru, jako že je to práce a že to někdo dělat musí. je mi těch operátorů líto, ale mam s nima blbou zkušenost. Pravidelně se mi stávalo, že mi dítě KONEČNĚ usnulo a v tom telefon s nabídkou něčeho
. Posledně jsem řídila, v autě neberu hovory od neznámých čísel, no zvonilo to 4× během půl hodiny, já už vytočená jsem to vzala a ženská z Home creditu. Já na ni, jestli by mě laskavě mohla přestat otravovat a ona na mě arogantním tónem, že mě neotravuje, že mi chce něco důležitýho říct a ještě doplňila příjmení, který jsem nikdy neslyšela
![]()
- Citovat
- Upravit
@chatline Lidi celkem chápou, že je to práce, ale jim to ubírá volný čas, takže je pochopitelné, že to poslouchat nechtějí… kor pokud ten operátor jede podle nějakého debilního callscriptu - jako, je mi jasný, že jim to někdo nařídil, na druhou stranu to prostě poslouchat nehodlám.
Takže na dotaz zda mám chvilku odpovím, že ano, ale ve chvíli, kdy po sdělení nabídky odpovím, že nemám zájem, tak očekávám, že se ten dotyčný rozloučí a ne že bude jako kafemlejnek pokračovat dál, to pak začínám být hnusná, protože mě vytočí jeho neúcta k mému volnému času, protože on je na rozdíl ode mě v práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MuffinkaM Přesně
Taky sem si jednou ověřovala majitele a ptala sem se jestli mluvím s panem Paštikou a ona na mě: " S panem Ing. Paštikou!!! Nejsem žádnej hej nebo počkej a nestudoval sem 5 let vysokou školu, aby ste mě pak oslovovala jako jezďáka z horní dolní!"
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit