Telefonní operátorka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2282
14.6.12 21:03

@Sisi90 Jo jo inženýři :D Ti rádi vyhrožovali právníkama a tím, že si hovory nahrávají. A jak na jim člověk řekl pane inženýre,,, tak hnedka zjihli :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ali84
14.6.12 21:03

@tehuzu :mrgreen: a co? Měl je dobitý? :D
Pracovala jsem pro jedno novinový nakladatelství a zrovna bylo málo hovorů, takže všichni operátoři rozjetí, srandy kopec a v tom mi volá pani a chce na mě adresu na Karla Gotta :) (měli jsme nastarosti předplatitele, zájemnce o předplatný, faktury), mě to totálně dorazilo :D. Teď už mi to nijak vtipný nepřijde, ale tenkrát jsem se řehtala asi 5 minut, pani se pak smála se mnou :mrgreen:. No ale vedení při poslechu hovoru se smálo podstatně míň :lol:

• Citovat
  • Upravit
954
14.6.12 21:06

Hlásím se do klubu operátorek.
Největší mazec je to na bezplatných linkách, kde se lidi chodí vyřvat zadarmo a tudíž ječí neomezeně dlouho:-)
Před mateřskou jsem obsluhovala VIP zakaznickou linku jedné společnosti a to je taky masakr. Tihle bohatí zákazníci, jak jsou si vědomi toho, že přinášejí firmě hodně peněz a tím pádem se jim musíme klanět si taky hrozně dovolují a arogantní jsou až na půdu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
14.6.12 21:08

Ano, tohle si taky odněkud pamatuji, úžasný telefonát :palec:
 http://www.youtube.com/watch?…

• Citovat
  • Upravit
1090
14.6.12 21:10

Mě třeba nevadí, když mi lidi říkají ne děkuji, nemám zájem, vadí mi, když si mě nevyslechnou, hned začnou nadávat a jsou hnusní…Třeba já vytáčím telefonní čísla sama, ne, jako někde v nějakých callcentrech, že to vytáčí automaticky, já jim volám max.3× když se nedovolám a nebo po odložených hovorech po dohodě a ještě k tomu mám pouze přístup k číslům a nevím, kolikrát a kdo a kdy jim předemnou volal, tohle jsem u té sat. televize neměli, tam jsem si otevřela kartu a hned jsem viděla-aha, tak ten má HBO, které mu bude končit a já mu můžu nabídnout to a to…Jasně, snažím se ty lidi lámat, ale vždy ve slušných mezích, s úctou ke starším a nesnažím se to zbytečně prodlužovat, když opravdu cítím, že nemají zájem, ale když cítím, že šance je, tak proč to nezkusit…jsem od toho placená-bohužel ne od toho, kolik slov řeknu, ale od toho kolik udělám prodejů…ale nechápu, proč mě ti lidi nadávají? Já vím, že to tak prostě je, ale nějak mám pocit, že 4 dny tohodle telefonování mě vyšťavily víc než celých 9 měsíců…Jsem úplně K. O…jak z toho ven? Když jsme tam z toho všechny na nervy? Dokonce min. půlka z nás, co jsme tam v podstatě od začátku chce kvůli tomu dát výpověď, to přece o něčem svědčí, ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
14.6.12 21:11

@tehuzu :D právníků mají na každým prstě deset a nebojí se je použít! :mrgreen: U mě teda ani pane inženýre nezabralo, pořád ječel. Asi se chtěl poslechnout. Ale tak já ho upozorňovala na nahrávání, tak si mohl poslat žádost o kopii. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ali84
14.6.12 21:15

@chatline mrkla jsem ti na profil ;) odkud jsi. Hm, škoda, že tak daleko, v Praze by jsi našla super práci určitě :(. Ale takhle fakt chápu :(

• Citovat
  • Upravit
1090
14.6.12 21:16

HOLKY PIŠTE ZÁŽITY, BUDU SI VÁS V PRÁCI PRŮBĚŽNĚ ČÍST AŤ SE MI ASPOŇ TROCHU ZVEDNE NÁLADA-TEDA JESTLI SE DOSTANU NA NET, JSEM RÁDA, ŽE VÍM, ŽE I TADY NEJSEM SAMA…KÉŽBYCH TO BRZO ZAČALA BRÁT TAKY TAK POZITIVNĚ…NEJHORŠÍ ALE NA TOM VŠEM JE, ŽE DOTEĎ NEVÍME, JAK TO BUDEME MÍT FINANČNĚ…U BÝVALÝHO PROJEKTU JSME VĚDĚLI, ŽE JAKMILE SPLNÍME NAD 50%,TAK MÁME BONUSY A ODMĚNY A I ZA DOVOLANÉ A ODVOLANÉ ČÍSLA-POKUD BYLO VÍC JAK 125%,ZA POCTIVOU DOCHÁZKU A POD. TAKŽE SE BONUSY NASHROMÁŽDILY, ALE TEĎ ANI NEVÍME, ZA KOLIK NÁM HODNOTÍ JEDNU SMLOUVU-PRÝ KDYŽ BUDEME MÍT PRŮMĚRNĚ ZA CELÝ MĚSÍC 3,5 SMLOUVY NA DEN, TAK NÁM NASKAKUJE BONUSOVÝ SYSTÉM, ALE MĚ SE TO PROSTĚ NEZDÁ,KDYŽ JSME SE PTALI NA KONKRÉTNÍ FINANCE, TAK TO ZAKECALI…ACH JO… :roll: :roll: :roll: :roll: Tak papa holky, a dobrou noc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
14.6.12 21:18
@DevilAjka píše:
@chatline mrkla jsem ti na profil ;) odkud jsi. Hm, škoda, že tak daleko, v Praze by jsi našla super práci určitě :(. Ale takhle fakt chápu :(

jj já vím,dokonce kolegyňka tam jde na pohovor na operátorku a bude mít 25000,–čistého nástupní plat…a my se tady pachtíme za 10000 hrubého+ teda odměny,když se zadaří-mě se zadařílo naposledy měsíc po zkušebce…no prostě hnus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
14.6.12 21:19

Holky ať se taky zasmějete :mrgreen:
http://ohneta.pise.cz/…erlicky.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1aktak1
14.6.12 21:20
@Amber_1977 píše:
Ano, tohle si taky odněkud pamatuji, úžasný telefonát :palec:
http://www.youtube.com/watch?…

Super, ale jsem na straně zákazníka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
765
14.6.12 21:33

Ahoj, taky jsem delala na callcentru…vydrzela jsem to 14 dni, pak jsem z toho onemocnela a po nastupu z nemocenske jsem si sla pro vypoved. Ale byla to zivotni lekce.

Jinak k tem titulum..tak jeden pan..Drahousku ja nejsem Novak, ja jsem pro Vas pan ing. Novak…a ja na nej ja pro Vas nejsem Drahousek ale pani Ing…a nebudem tu familierni ale povedem rozhovor na urovni jako dva vysokoskolsti vzdelani lide…ju a hned zkrotl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ali84
14.6.12 21:34

@Sisi90 dííííík, jsem smíchem vzbudila dítě i chlapa :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
39
14.6.12 21:49

Ahoj, taky se přidávám… dělám v call centru v jedný bance… dnes klient: „…a víte vůbec kam jste se dovolala… vy jste se dovolala na policejní prezídium a já si taky zapnu odposlech!!!“ :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
14.6.12 22:10

Ja delala na technicky podpore pro jednu nemocnici, starali jsme se jim o pocitace a taky vzdycky volali ti dulezity docentky a docenti, kandidati ved, ale pocitac umeli tak akorat zapnout a porad otravovali, ze se nemuzou prihlasit do mailu nebo maji PRY male pismo, ale ve skutecnosti byli jen slepi jak patrony a i kdyz sem jim tam nastavila mega pismo, tak pry ze to neprecte, ze ma dvanact dioptrii, no co mu na to rict, zajdi si na ocni pro novy brejle :mrgreen:

nebo volaj z gynekologie a kdyz zjistej ze na druhy strane je zenska, tak zacnou flirtovat, chlapi jedni, jako by toho v praci nemeli dost, jeste me pak primar zval na prohlidku, cunak jeden :lol: a sefova se me pak ptala, kdo ze mi to volal, ze sem mela zajimavej rozhovor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat