Telefonní operátorka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@DevilAjka píše:
Holky, a taky se vám stalo, že jste měly při hovoru totální výtlem?
Já na to hrozně trpělaPříspěvek upraven 14.06.12 v 20:03
Jóóó
A nebo jsem milovala přeřeky. Měli jsme na oddělení nástěnku, kde jsme si psali, co jsme „pěkného“ vypustili z úst ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@suwari píše:
A jak to tam chodí? Já to tedy nikdy nedělala, ale sestra ano. Jenže musela obvolávat lidi a furt něco nabízet. To se mi příčíJde dělat i operátorku a ne něco nabízet?
Na jobs je furt nějaká brigáda, že hledají operátorky
No jasný! Já sem dělala na lince kam volali lidi a já sem řešila ty jejich „neřešitelný“ problémy ![]()
A asi těžko říct jak to chodí na lince, protože každá společnost vyžaduje něco jinýho
Takže co společnost to jiný požadavky a tím pádem i jiná úroveň a obtížnost práce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem pracovala před mateřskou jako vedoucí zákaznické linky. Začínala jsem jako supervizor, takže mám zkušenosti i z linky. Jsme ale pasivní callcentrum. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MrsDuck
Jj ty přeřeky byli nejlepší
A ještě oslovování zákazníků a jejich nevyslovitelný jména
To byla taky pecka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sisi90 píše:
@MrsDuck
Jj ty přeřeky byli nejlepšíA ještě oslovování zákazníků a jejich nevyslovitelný jména
To byla taky pecka
To jo!! Když to bylo očividně vietnamský jméno a teď někdo zvedl telefon a netušíš, jestli se ptáš se po NÍ nebo po NĚM?!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sisi90 no plus takový ty dosti choulostivý jména
"pane Šourek… "
Ze začátku to pro mě bylo doslova utrpení ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, já taky pracuju jako operátorka, dělám na technické podpoře v O2 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sisi90 Jóóó! Tím oslovováním jsi mi připomněla, že kolegyně měla jednou docela hodně dlouhý hovor s klientkou, kterou asi 5×během rozhovoru oslovila a ke konci hovoru jí klientka řekla, že jí celou dobu oslovovala názvem ulice
Kolegyňka si spletla řádek a místo jména klientky si přečetla její adresu ![]()
Každopádně u jmen jako Demeter, Oláh apod. nám bylo jasné, že to bude dlóóóuhý hovor ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jo, taky jsem to dělala - naštěstí jsem byla na placené lince (vyhledávání čísel, spojů, buzení…) a díky těm penězům tam už na takové šílence nenarazíte, za to jsme byli tepaní jak psi, když jsme pomalu hledali, nebo něco nenašli a tak.. - když je to placené, tak nesmíme plácat kredit ![]()
Nejlepší story byly ovšem v noci - když nějací týpci z Plzně chtěli poslat vrtulník, abych s nima mohla jít pařit, nebo zase někdo chtěl kontakt na eskort, ale musí to být hezká mulatka
No a tak podobně.. ![]()
- Citovat
- Upravit
@suwari píše:
A jak to tam chodí? Já to tedy nikdy nedělala, ale sestra ano. Jenže musela obvolávat lidi a furt něco nabízet. To se mi příčíJde dělat i operátorku a ne něco nabízet?
Na jobs je furt nějaká brigáda, že hledají operátorky
Jasně, že jde, já právě jsem na lince, kam volaj lidi, když něco potřebujou, nefunguje jim tel atd. a je to tam v pohodě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MuffinkaM
No ono to někdy nešlo poznat ani u čechů
Účet vedený na pana Nováka a paní Nováková zněla jako chlap ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DevilAjka píše:
@Sisi90 no plus takový ty dosti choulostivý jména"pane Šourek… "
Ze začátku to pro mě bylo doslova utrpení
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@suwari já nikoho neobvolávala. Jen pokud byl nutný zpětný kontakt po předešlé domluvě. Obvolávání se mi příčí. Když někdo volá mě, tak rovnou pokládám při slovech „dobrý den, máte minutku?“