Telefonní operátorka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ali84
14.6.12 20:05

@suwari já nikoho neobvolávala. Jen pokud byl nutný zpětný kontakt po předešlé domluvě. Obvolávání se mi příčí. Když někdo volá mě, tak rovnou pokládám při slovech „dobrý den, máte minutku?“ :roll:

• Citovat
  • Upravit
784
14.6.12 20:06
@DevilAjka píše:
Holky, a taky se vám stalo, že jste měly při hovoru totální výtlem? :mrgreen:
Já na to hrozně trpěla :DPříspěvek upraven 14.06.12 v 20:03

Jóóó :pankac: A nebo jsem milovala přeřeky. Měli jsme na oddělení nástěnku, kde jsme si psali, co jsme „pěkného“ vypustili z úst :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ali84
14.6.12 20:06
  • Citovat
  • Upravit
530
14.6.12 20:08
@suwari píše:
A jak to tam chodí? Já to tedy nikdy nedělala, ale sestra ano. Jenže musela obvolávat lidi a furt něco nabízet. To se mi příčí :( Jde dělat i operátorku a ne něco nabízet?
Na jobs je furt nějaká brigáda, že hledají operátorky :D

No jasný! Já sem dělala na lince kam volali lidi a já sem řešila ty jejich „neřešitelný“ problémy :lol:
A asi těžko říct jak to chodí na lince, protože každá společnost vyžaduje něco jinýho :cert: Takže co společnost to jiný požadavky a tím pádem i jiná úroveň a obtížnost práce :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
14.6.12 20:09

Já jsem pracovala před mateřskou jako vedoucí zákaznické linky. Začínala jsem jako supervizor, takže mám zkušenosti i z linky. Jsme ale pasivní callcentrum. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
14.6.12 20:10

@MrsDuck
Jj ty přeřeky byli nejlepší :palec: A ještě oslovování zákazníků a jejich nevyslovitelný jména :lol: To byla taky pecka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
14.6.12 20:11
@Sisi90 píše:
@MrsDuck
Jj ty přeřeky byli nejlepší :palec: A ještě oslovování zákazníků a jejich nevyslovitelný jména :lol: To byla taky pecka :pankac:

To jo!! Když to bylo očividně vietnamský jméno a teď někdo zvedl telefon a netušíš, jestli se ptáš se po NÍ nebo po NĚM?! 8o :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ali84
14.6.12 20:12

@Sisi90 no plus takový ty dosti choulostivý jména :oops: "pane Šourek… " :) Ze začátku to pro mě bylo doslova utrpení :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4972
14.6.12 20:12

Ahoj, já taky pracuju jako operátorka, dělám na technické podpoře v O2 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
14.6.12 20:13

@Sisi90 Jóóó! Tím oslovováním jsi mi připomněla, že kolegyně měla jednou docela hodně dlouhý hovor s klientkou, kterou asi 5×během rozhovoru oslovila a ke konci hovoru jí klientka řekla, že jí celou dobu oslovovala názvem ulice :lol: Kolegyňka si spletla řádek a místo jména klientky si přečetla její adresu :mrgreen:
Každopádně u jmen jako Demeter, Oláh apod. nám bylo jasné, že to bude dlóóóuhý hovor :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
14.6.12 20:13

No jo, taky jsem to dělala - naštěstí jsem byla na placené lince (vyhledávání čísel, spojů, buzení…) a díky těm penězům tam už na takové šílence nenarazíte, za to jsme byli tepaní jak psi, když jsme pomalu hledali, nebo něco nenašli a tak.. - když je to placené, tak nesmíme plácat kredit :roll:
Nejlepší story byly ovšem v noci - když nějací týpci z Plzně chtěli poslat vrtulník, abych s nima mohla jít pařit, nebo zase někdo chtěl kontakt na eskort, ale musí to být hezká mulatka :zed: :roll: No a tak podobně.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4972
14.6.12 20:14
@suwari píše:
A jak to tam chodí? Já to tedy nikdy nedělala, ale sestra ano. Jenže musela obvolávat lidi a furt něco nabízet. To se mi příčí :( Jde dělat i operátorku a ne něco nabízet?
Na jobs je furt nějaká brigáda, že hledají operátorky :D

Jasně, že jde, já právě jsem na lince, kam volaj lidi, když něco potřebujou, nefunguje jim tel atd. a je to tam v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530

@MuffinkaM
No ono to někdy nešlo poznat ani u čechů :mrgreen: Účet vedený na pana Nováka a paní Nováková zněla jako chlap :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
@DevilAjka píše:
@Sisi90 no plus takový ty dosti choulostivý jména :oops: "pane Šourek… " :) Ze začátku to pro mě bylo doslova utrpení :mrgreen:
:-D My zas měli pána, co se jmenoval „Píč“ :mrgreen: Chudák :mrgreen: (Pardon :lol: )
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
14.6.12 20:16
@MrsDuck píše: :-D My zas měli pána, co se jmenoval „Píč“ :mrgreen: Chudák :mrgreen: (Pardon :lol: )
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat