Konzumentka v Itálii

365
13.6.12 16:47

Konzumentka v Itálii

Ahoj holky, chtěla bych vás o něco poprosit. Moje dcerka(18let)je studentka a chtěla si najít brigádu. To beru a su ráda, ale našla si brigádu v Itálii a pracovat prý bude jako konzumentka. Bojím se ju tam pustit a ptám se vás-máte stím některá prosim vás zkušenosti? Byli jste tam, pracovali tam, co to obnáší? děkuju moc za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
LouLou
13.6.12 17:03

aby to nebylo tohle,nahodou:

https://www.emimino.cz/…nici-108660/
:think:

• Citovat
  • Upravit
365
13.6.12 17:13

Jé děkuju, já si toho nevšimla, že už je to tady, děkuju :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kimi13
19.8.12 23:06

konzumentka italie

Ja dojela ted nedavno z italie byla jsem tam jako konzumentka a za sebe rikam uz nikdy vic..ubytovani spina smrad a o klubu nemluve..majitel se o slecny vubec nestara proste je doveze do apartmanu a to je vse.Jak chce divka jet domu tak dela problemy a naschvali a snazi se obrat o penize nehlede na to ze vam nijak nepomuzou se dostat zpet domu..
@petronek píše:
Ahoj holky, chtěla bych vás o něco poprosit. Moje dcerka(18let)je studentka a chtěla si najít brigádu. To beru a su ráda, ale našla si brigádu v Itálii a pracovat prý bude jako konzumentka. Bojím se ju tam pustit a ptám se vás-máte stím některá prosim vás zkušenosti? Byli jste tam, pracovali tam, co to obnáší? děkuju moc za odpovědi
  • Citovat
  • Upravit
1832
15.10.12 16:56

A kde by ela jet vase dcera? zalezi kam tady do italie jede??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat