Nápojová hosteska - zaměstnání v zahraničí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nápojová hosteska - Zahraničí
Ahoj holky, máte některá zkušenosti s nápojovou hosteskou? pokud ano, prosím kde a u jaké agentury a tak… A chystáte se nějaká už? že bych se přidala. díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Co tím myslíš, nápojová hosteska?
Já vím, že se jezdily dělat tanečnice na hotely do zahraničí, většinou si tančila nahá nebo polonahá u tyčky v hotelu v řecku, obsluha nahoře bez a pod…dej si na tohle pozor, takových „brigád“ co se z toho pak vyklube bůhví co, je spousta. jestli chceš dělat promo nebo hostesku, v ČR toho je taky dost…mohla bys pak dělat, i dobrovolně, něco, cos původně dělat ani nechtěla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já o tom někde četla,myslím taky v souvislosti s Řeckem.Máš za úkol,aby si chlapi objednávali co nejvíc drinků,z kterých máš určitá procenta. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
presne,jak napsala terez,tzvym ukolem je popijet,muze byt i nealho s hosty podniku,musis ho zaujmout,aby ti objednal dalsi drink…jde o night cluby a skoro kazdymu chlapovi jde jen o to jedno,ty holky co tam pracuji povazuji za kurvy a nektere s nima chodi i ven,prace jen pro koketni slecny.......
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky, co jsem slyšela např. o Itálii - mám tam známé. Tak nápojové hostesky, nemají za úkol dostávat chlapy do postele - to oni nesmí!!! jde o to, aby se tam dotyční cítili dobře. Hosteska má nabízet nápoje - samozřejmě nejlépe ty nejdražší..
Jinak to co se děje po uzavření podniku - to nevím… Ale v barech atd. to nepřipadá v úvahu..(mluvím o Itálii), řecko - nevím… ale myslím, že to může být podobné)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, dělala jsem tohle před 6ti lety v Itálii. Určitě počítej s tím že na 100% to na tebe budou zkoušet, kolikrát i nevybíravě. Taky pozor na agenturu, může se stát, že ve finále skončíš někde v „bordelu“. Já to měla zjištěné dopředu, v itálii mám přátelé. Jela jsem přes agenturu z Brna, vlastní ji ital, bohužel si už nepamatuji název
. Každopádně by jsi měla ovládat řeč kterou se v dané zemi mluví a to na dobré úrovni. Taky pozor na to když ti klient zaplatí celou noc a bude tě chtít vzít např. na diskotéku, kamarádku tak málem znásilnil. Samozřejmě tam můžeš potkat spoustu fajn lidí, na druhou stranu i dost úchylů kteří na tebe budou chtít sahat atd.
- Citovat
- Upravit
Takže je to jen o štěstí … bylo by skvělé,kdyby měl někdo zkušenost a chtěl toto leto jet znovu..:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, sla bych do toho… ale ne sama =D a az nekdy v lete, cervenec nebo tak =) tak kdybys chtela, ozvi se mi na mail ![]()
- Citovat
- Upravit
trochu premyslejte…v jiznich zemich,o kterych pisete ,je vysoka nezamestnanost,proc tahle "vyhodna " mista nejsou uz davno obsazena a je treba tam tahat holky z vychodu ? No,ale kdo chce kam,pomozme mu tam… ![]()
- Citovat
- Upravit
napsala bych ti na email,ale nejde to,em nejde na tebe kliknout,moc tady s tím neumím:D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč?! Protože České a slovenské holky jsou krásne a jiné a světlé..Italové nás milují a žadaji si nás,Italky tak nemaji tak hezké a jsou všechyn stejné,Proto nas chtěji,to je logické.. A i dost za to zaplatí..Nezaměstatnost je všude a stejně bohaču je plno.. takhle to neber
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
proc? protoze kdyb mistni delala tuhle praci,znemozni se a bude brana jako kurva…ale prosim,jen si jedte.naivky ![]()
- Citovat
- Upravit
Pravda je, že italky tuto práci nedělají z důvodů jak píše LouLou. Žila jsem v Itálii přes 3 roky… Za dobu co jsem tam byla jsem zažila jednu jedinou italku která dělala nápojovou hosteku. Taky je fakt že pokud italky ví, co tam děláš za práci dívá se na tebe jako na kur.u, tak to prostě je…
- Citovat
- Upravit
Jenže tak je to i u Nás…Určitě i Italky cestují za nějakou prací..Tak jako my, taky to plno slečen kvuli tomu nechce dělat v ČR..proto cestují pryč
- načítám...
- Citovat
- Zmínit