Telefonní operátorka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Amber_1977 píše:
@jana_m No tak víš, jak.. „Jestli ten počítač umí česky? Jak se řekne německy králici… Už jsi někdy viděl samyci s tvrdym?“
Jednou jsem diktovala, co má zák. psát a říkám I jako Ivan a on na mě „měkký nebo tvrdý?“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jana_m Geniální..
Já jednou dostala pojeb od supervizora z odposlechu, protože jsem v záchvatu hledání zákazníkovi povídala: „Ježků tu mám několik, ale ten váš mezi nimi není..“
- Citovat
- Upravit
@Amber_1977 píše:
@jana_m Geniální..
Já jednou dostala pojeb od supervizora z odposlechu, protože jsem v záchvatu hledání zákazníkovi povídala: „Ježků tu mám několik, ale ten váš mezi nimi není..“
Vždyť je to hezké ![]()
Jinak já taky dělala na infolince, pouze pasivní, aktivní bych dělat nemohla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a jako příklad hororového telefonátu nám pouštěli odposlech asi čtyřminutový, kdy kluk nebyl schopný dohledat vlak do Sadské, protože psal Satská.. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Amber_1977 píše:
@jana_m Geniální..
Co se mu na tom nelíbilo?
Já jednou dostala záchvat smíchu, když mi zák. zpívala do tel hymnu, byla to paní ročník 46 a mluvila hrozně vtipně.. no ona si myslela, že kašlu, tak prý „ježiš, vy máte kašíle, vy máte rýmičku, tak to se vykašlínkujte a vysmrkinkejte“ no a já málem ležela pod stolem
ještě, že to spv neposlouchal
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byli dny, kdy skoro nikdo nevolal a já měla za celej den třeba 20 hovorů… Ale pak byl den, kdy sem odcházela domů a měla sem za sebou 150 hovorů a to sem měla chuť sjet s autem ze skály, abych tam další den nemusela ![]()
A u nás se hlídala kvalita hovorů, délka hovorů, délka času mimo linku (wc, rada od nadřízeného, nutné cigáro po náročném hovoru
, zpracovávání požadavku atd), prodeje, počet hovorů za směnu a počet volání toho samého zákazníka za 7 dní…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amber_1977 píše:
Jo a jako příklad hororového telefonátu nám pouštěli odposlech asi čtyřminutový, kdy kluk nebyl schopný dohledat vlak do Sadské, protože psal Satská..
Ježiš.. Tak když nevím, tak se zeptám ne, jak se to píše
No u nás taky dělaj střeva, jeden kolega říká v hovorech "dyk sem vám to řikal, tak se na to EŠTĚ podíváme a hrozně se diví, že má nízkou kvalitu hovoru
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně na tom nejvíc bavilo to, že jsme nemusely předstírat práci - když nikdo nevolal, měly jsme povolené dělat si, co chceme, takže jsme většinou hrály hry na internetu a občas nám pouštěli z LCD displejů na stropech filmy a tak.. To už jinde nebylo.. kdybych kdekoli jinde pípla, že nemám co dělat, tak by mě vyhodili
V jedné práci jsem dokonce uměle vytvářela přesčasy, abych si nahonila body jako zasloužilý zaměstnanec.. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Sisi90 to se u nás taky hlídá kromě délky hovoru i zábal po něm..ale je to celkem zvládnutelný a nemám s tím nějak problém, takže buzerace nehrozí
Jinak průměrně mám hovorů kolem 50ti, v době bouřek volaj hodně, že se nezastavím, ale o víkendech třeba volaj fakt minimálně, že si beru i knížku do práce a tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amber_1977 my máme net ofiko zakázaný, ale jinak když není hovor, tak si na něj občas vlezu a nic.. Knížku mám po ruce často a supervizor se jen směje, že jsem knihomol ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sisi90 Jaký to byl? Slyšela jsem desítky geniálních hovorů a u některých jsem přemýšlela, jak se ti lidé s tak nízkou inteligencí mohli dožít dospělosti..
- Citovat
- Upravit
@Sisi90 paní Kačanová učila u nás na škole
Naštěstí šla do důchodu, takže jsem ji na nic neměla, odcházela když jsem byla v prváku.. Ten hovor byl hustej.. Ona vypadala šíleně i na pohled
![]()
Ještě je dobrý tento hovor ![]()
http://www.youtube.com/watch?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit