Telefonní operátorka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4972
14.6.12 20:33
@Amber_1977 píše:
@jana_m No tak víš, jak.. „Jestli ten počítač umí česky? Jak se řekne německy králici… Už jsi někdy viděl samyci s tvrdym?“ :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jednou jsem diktovala, co má zák. psát a říkám I jako Ivan a on na mě „měkký nebo tvrdý?“ :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
14.6.12 20:36

@jana_m Geniální..
Já jednou dostala pojeb od supervizora z odposlechu, protože jsem v záchvatu hledání zákazníkovi povídala: „Ježků tu mám několik, ale ten váš mezi nimi není..“

• Citovat
  • Upravit
101531
14.6.12 20:37
@Amber_1977 píše:
@jana_m Geniální..
Já jednou dostala pojeb od supervizora z odposlechu, protože jsem v záchvatu hledání zákazníkovi povídala: „Ježků tu mám několik, ale ten váš mezi nimi není..“

Vždyť je to hezké :-)
Jinak já taky dělala na infolince, pouze pasivní, aktivní bych dělat nemohla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
14.6.12 20:38

Jo a jako příklad hororového telefonátu nám pouštěli odposlech asi čtyřminutový, kdy kluk nebyl schopný dohledat vlak do Sadské, protože psal Satská.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
1858
14.6.12 20:39

Taky se hlásím do klubu.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
@Amber_1977 píše:
@jana_m Geniální..

Co se mu na tom nelíbilo? :mrgreen: Já jednou dostala záchvat smíchu, když mi zák. zpívala do tel hymnu, byla to paní ročník 46 a mluvila hrozně vtipně.. no ona si myslela, že kašlu, tak prý „ježiš, vy máte kašíle, vy máte rýmičku, tak to se vykašlínkujte a vysmrkinkejte“ no a já málem ležela pod stolem :mrgreen: :mrgreen: ještě, že to spv neposlouchal :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530

Byli dny, kdy skoro nikdo nevolal a já měla za celej den třeba 20 hovorů… Ale pak byl den, kdy sem odcházela domů a měla sem za sebou 150 hovorů a to sem měla chuť sjet s autem ze skály, abych tam další den nemusela :lol:
A u nás se hlídala kvalita hovorů, délka hovorů, délka času mimo linku (wc, rada od nadřízeného, nutné cigáro po náročném hovoru :mrgreen:, zpracovávání požadavku atd), prodeje, počet hovorů za směnu a počet volání toho samého zákazníka za 7 dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
14.6.12 20:40
@Amber_1977 píše:
Jo a jako příklad hororového telefonátu nám pouštěli odposlech asi čtyřminutový, kdy kluk nebyl schopný dohledat vlak do Sadské, protože psal Satská.. :roll:

Ježiš.. Tak když nevím, tak se zeptám ne, jak se to píše :roll: No u nás taky dělaj střeva, jeden kolega říká v hovorech "dyk sem vám to řikal, tak se na to EŠTĚ podíváme a hrozně se diví, že má nízkou kvalitu hovoru :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
14.6.12 20:42

Mně na tom nejvíc bavilo to, že jsme nemusely předstírat práci - když nikdo nevolal, měly jsme povolené dělat si, co chceme, takže jsme většinou hrály hry na internetu a občas nám pouštěli z LCD displejů na stropech filmy a tak.. To už jinde nebylo.. kdybych kdekoli jinde pípla, že nemám co dělat, tak by mě vyhodili :mrgreen: V jedné práci jsem dokonce uměle vytvářela přesčasy, abych si nahonila body jako zasloužilý zaměstnanec.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
530

A neznáte někdo legendární rozhovor s paní Kačanovou??? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972

@Sisi90 to se u nás taky hlídá kromě délky hovoru i zábal po něm..ale je to celkem zvládnutelný a nemám s tím nějak problém, takže buzerace nehrozí :) Jinak průměrně mám hovorů kolem 50ti, v době bouřek volaj hodně, že se nezastavím, ale o víkendech třeba volaj fakt minimálně, že si beru i knížku do práce a tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
14.6.12 20:43

@Amber_1977 my máme net ofiko zakázaný, ale jinak když není hovor, tak si na něj občas vlezu a nic.. Knížku mám po ruce často a supervizor se jen směje, že jsem knihomol :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
14.6.12 20:46

@Sisi90 Jaký to byl? Slyšela jsem desítky geniálních hovorů a u některých jsem přemýšlela, jak se ti lidé s tak nízkou inteligencí mohli dožít dospělosti..

• Citovat
  • Upravit
4972
14.6.12 20:46

@Sisi90 paní Kačanová učila u nás na škole :mrgreen: :mrgreen: Naštěstí šla do důchodu, takže jsem ji na nic neměla, odcházela když jsem byla v prváku.. Ten hovor byl hustej.. Ona vypadala šíleně i na pohled :mrgreen: :mrgreen:

Ještě je dobrý tento hovor :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
14.6.12 20:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...