Telefonní operátorka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7512
14.6.12 20:17
@Sisi90 píše:
@MuffinkaM
No ono to někdy nešlo poznat ani u čechů :mrgreen: Účet vedený na pana Nováka a paní Nováková zněla jako chlap :palec:
:pankac: to se mi taky stalo. A jak jsem nesměla mluvit bez ověření datumu nar., tak jsem se s dotyčnou dohadovala, ať mi dá manželku, že jemu nic říct nesmím! :pankac: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
14.6.12 20:19

@MuffinkaM Po týhle stránce je ta práce celkem zábavná a dost sme se u toho nasmáli, ale za ty nervy mi to teda nestálo… Už bych do toho nešla! Jen v největší nouzy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
14.6.12 20:20

Já se taky přidávám do klubu :pankac:

• Citovat
  • Upravit
4972
14.6.12 20:20
@MuffinkaM píše: :pankac: to se mi taky stalo. A jak jsem nesměla mluvit bez ověření datumu nar., tak jsem se s dotyčnou dohadovala, ať mi dá manželku, že jemu nic říct nesmím! :pankac: :mrgreen:

Chudák paní :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vy nesmíte konzultovat se členy rodiny? U nás můžem, pokud zák. ví číslo linky, adresu a jméno, na koho je to vedené.. Pouze u sdělování PUK a jiných osobních údajů musí vědět RČ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
14.6.12 20:22

@Sisi90 Některý dny byly špatný, ale spíš mě stresovaly požadovaný výsledky, než práce jako taková. Bavilo mě to, hodně rychle utíkalo, ale třeba s dítětem už bych to taky nešla dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
14.6.12 20:22

@jana_m Ne… My sme mohli jenom s majitelem a nebo s tím, kdo znal heslo. Bez hesla ani prd :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ali84
14.6.12 20:23

@Sisi90 v některých call centrech to ani moc o nervech není. V prvnim jsem byla vyřízená, ale v druhym to bylo naprosto v pohodě. Byla legrace, super kolektiv a ani vedení nás nějak extra nebuzerovalo ;).

• Citovat
  • Upravit
7512
14.6.12 20:23

@jana_m Já ale nedělala u tel. operátora, ale vymáhala jsem dluhy. To je už citlivější k řešení s cizí osobou. Nebo manželkou, která o ničem neví. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
noren
14.6.12 20:26

Tak já se přidávám do klubu, dělala jsem rok a půl operátorku a mám na to hrozný vzpoínky :roll: Bylo to sice jenom brigádně, ale chodila jsem tam skoro každý den. Nejdřív jsem jenom obvolávala a informovala o změnách paušálu. A už to stačilo, aby lidi byli hnusný…Potom jsem volala a nabízela internet a paušály, tak jsem toho radši nakonec nechala. Sama nemám ráda, když někdo cizí volá a něco mi nabízí :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
530
14.6.12 20:27

@MuffinkaM Mě ta práce jako taková taky bavila, ale my měli 9,5 hodiny pracovní dobu (8,5 hod + 1 hod pauzy) a každý den sem měla v mailu minimálně 1 hodinu nařízených přesčasů… No a po 2 letech sem začla trpět na migrény a bylo po práci :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
14.6.12 20:29

Aha, tak u toho vymáhání to chápu :D

Jinak u nás v práci to je pohodička, jediný, co je třeba mít kvalitu hovoru dobrou, což naštěstí plním, hlídá se délka.. Ale žádnou buzeraci nepociťuju a jsem tam spokojená :D Jen ty směny jsou děsný, každý den jinak a tak :roll:

Akorát se nestačím divit, co tam volá za idioty..

Např. zák: nejde mi internet
já: jak máte zapojený modem?
zák: kabely mi leží vedle něj
já: tak to asi bude ten problém
zák: aha, to mě nenapadlo :mrgreen:

Nebo volaj, že si vypli zvuk u tv a podobně :lol:

Když volá zákazník, kterýmu nejde net a ten člověk ani neumí mačkat klávesy na klávesnici, tak se občas divím, proč si někdo takový tel pořizuje a lidem, co volaj s „chytrým“ mobilem a neuměj ani uložit číslo do seznamu mám chuť říct, že takovýto tel je jen pro chytré lidi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
14.6.12 20:29

Já dělám (teda teď jsem na MD) operátorku na dispečinku u hasičů + 112 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
14.6.12 20:30
@Sisi90 píše:
@MuffinkaM Mě ta práce jako taková taky bavila, ale my měli 9,5 hodiny pracovní dobu (8,5 hod + 1 hod pauzy) a každý den sem měla v mailu minimálně 1 hodinu nařízených přesčasů… No a po 2 letech sem začla trpět na migrény a bylo po práci :?

Ježiš, tak to je hnus.. My máme směny normálně 8 hodin, z toho hodinu pauzy (1/2 oběd + tři pauzy po 10ti min) Nařízený přesčas jsem měla asi 2×,ale děsím se léta, kdy budou povodně atd a lidi budou volat v jednom kuse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
14.6.12 20:31

@Sisi90 Tak to chápu. Ono co vím, tak když jsem odešla na neschopenku, tak to u nás šlo taky do kopru. Směny, limity… Za dva měsíce se tam vyměnilo asi 5 lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
14.6.12 20:31

@jana_m No tak víš, jak.. „Jestli ten počítač umí česky? Jak se řekne německy králici… Už jsi někdy viděl samyci s tvrdym?“ :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat