Jakou hračku pro 3 a 5 let?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5545
31.1.11 22:55

Jakou hračku pro 3 a 5 let?

Chtela bych poprosit o radu jakou koupit hračku (do cca 500 Kc). Jsme pozvani na oslavu narozenin ke znamym. Slavi dve deti 3 a 5 let (holka a kluk). Netusim co koupit, to co jsem nasla mi prijde bud ze uz je bude nudit nebo jsou na to moc male.
Co je/byla napr. oblibena hracka vasich deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18305
31.1.11 23:05

Co tak nějakou deskovou hru ve stylu „Člověče nezlob se“, kde jsou na kostce barvy nebo obrázky? Pak nemusí při házení umět počítat. A zabaví se i tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
31.1.11 23:16

Jenze na deskovou hru musi byt vic lidi. S tim si samo dite nepohraje. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
31.1.11 23:25

Plyšák nikdy nic nezkazí :lol: i když rodiče tě budou chtít ukamenovat, jelikož většina z dětí jich má plné koše. Nebo doporučuji hru Roční doby (je dělaná pro tuhle věkovou kategorii a na malé úspěšně odzkoušená).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
1.2.11 06:22

Tak nám se ted nejvíc osvědčila modelína. Ale musí mít k tomu hodně vykrajovátek a různých tvořítek. Naše malá u toho vydrží i hodinu. Po vánocích si s ní hrála s malými přestávkami taky celý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44181
1.2.11 07:39
bubli píše:
Jenze na deskovou hru musi byt vic lidi. S tim si samo dite nepohraje. :nevim:

By ses divila. Dítě v tomto věku si s jakoukoliv společenskou hrou pohraje i samo - u nás pexeso, domino, člověče nezlob se,kloboučku hop! A někdy dokonce raději, než čekat na někoho jiného :-) Jinak samozdřejmě hrajeme i spolu, ale děti v tomto věku se s tím zabaví. A pokud píšeš 3 a 5 let, to by už měli být schopni hrát spolu.

U nás vedou puzzle, různá, obtížná i 3D - u čtyřletého.
Jinak různé stavebnice jsou vděčná hračka, neomrzí hned tak, jako třeba autíčko na ovládání.
Potom při společné hře mých dětí vedou - dětská kuchyňka a nádobí, panenky, plyšáci, doktorský set - ošetřují je, starají se, vaří.

V případě, že se jedná o cizí děti, šla bych do stavebnic. A upřímně, já bych se poradila s rodiči. 500 Kč není zrovna malý dárek, každý rodič má jinou vizi o hračkách pro své děti. Dnes toho mají děti hodně, může se stát, že koupíš něco, co už mají - jako se sešly stejné dárky nám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
1.2.11 12:20

Ja jednoznacne hlasiju pro magnetickou stavebnici Geomag. Je to univerzalni vec pro holky i pro kluky a 3 roky jsou bezpecny vek. Syn ji ma taky a hraje si s ni, veskere deti v pribuzenstvu taky. Daji se sehnat i levnejsi varianty (Magnastix apod). Verim, ze to bude mit uspech. Pokud ji uz maji, tak uvitaji, ze se muzou vic vyradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
1.2.11 13:48

No já jsem ve čtyřech letech dostal na vánoce MERKURA a ten mě drží dodneška… :mrgreen: Ale byl jsem v mnoha směrech dítě dost netypické.
Jinak v cenových kategoriích 200 a 300 (a taky 400) korun je „malých MERKURŮ“ spousta… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
1.2.11 17:03

Stavebnice nezni spatne, kouknu na tu mgnetickou. Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
1.2.11 17:10

Starší holka ( 5 let) a neteř dostaly k vánocům tenhle deštník: http://aukro.cz/…7580545.html#… V neděli ho dostala i ta tříletá. Je to docela originální dárek a vím, že ho ve školce nikdo neukradne.
Akorát nevím, jestli by to byl vhodný dárek i pro kluka. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
2.2.11 09:41

Jeste me napadla hra Twister zde nebo Padajici opicky zde a nebo Nejista ruka zde .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
2.2.11 16:49

Ahoj, máme stejně staré děti, holky. Starší neuvěřitelně baví a chápe a bravurně zvládá Dostihy a sázky Junior. A mladší ujíždí na legu a puzzlích všeho druhu. Jinak určitě nic nezkazíš výtvarnýma potřebama všeho druhu. Výbroný jsou taky pracovní sešity se samolepkama a různýma úkolama.
Já osobně nerada kupuju auta, vláčky apod. Většina rodin má nějaký sety a trefit se, je obtížný.

• Citovat
  • Upravit
301
3.2.11 13:41

ja mam doma 3 chlapecka a nas nejvic bere plastelina PLAYDOH, ta zakladni sada plus ty vykrajovatka stoji asi 300kc, potom mistr manny, ale ten je drazsi. jinak je u nas oblibena hra ta SEVA , EXISTUJE ZAKLADNI SADA UZ OD 3 LET..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
3.2.11 16:37

SEVU jsem měl už já ve školce, to je víc jak 35 let… To je „stavebnice za každého režimu“… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
6.2.11 18:54

Ahoj,

jo s těma stolníma hrama je fakt,že náš víc jak pětiletý syn si s nima vyhraje sám :palec: ,má deskovou hru Kuky se vrací..něco ve stylu Člověče..postaví si figurky a jede :wink: A není to tak drahé..A nebo nějakou knížku s úkolama pro předškoláky,to má u nás též úspěch :-)
Pro holčičku jak tu někdo psal třeba Play Dooh nebo jak se to píše modelínu a k tomu vykrajovátka,váleček atd.,taky to budu kupovat mladšímu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí