Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, mám dotaz, moc nedoufám v kladný odpovědi ale kdyby náhodou…
Nevíte někdo kde by se ještě dali sehnat hračky of firmy Háhruška? Byly to látkové, firma už nefunguje, ale já mám od nich od mala takového látkového budíka, a hrozně bych chtěla sehnat něco dalšího od nich.
Za případný typy děkuji moc ![]()
no to je právě jejich stránka ale je tam napsáno že již nejdou objednat a kontakt tam není.
Nevadííí
jako je to asi zbytečný pže to hledám stršně dlouho a nic…
http://www.hbi.cz/…-C34040.html
Co zkusit některý kontakt a zeptat se přímo? I když už neprodávají, třeba by poradili nejlíp… Teoreticky mohly zůstat i nějaké věci na skladě, atd. atd. ![]()
Držím palce!
Taky máme doma ten budík. Snažím se sehnat kapsář pro malýho, mamka dělala dřív obchodního zástupce a dala ho k naší doktorce kde je dodnes a našemu špuntovi se strašně líbí. Ale sehnat od nich něco je asi nemožný ://
Tak jsem akorát dostala úžasný kapsář od této firmy a jelikož mám dvojčátka, tak jsem chtěla doobjednat ještě jden a teď tady zjišťuji, že už to nejde
To je škoda, je fakt skvělej a holky jsou z něj nadšené…
Holky, jak jste nakonec pořídily? Pritel ma od nich polstar ve tvaru telefonu, je skvelej, ale už ho má x let a je to na nem dost videt, ale nechce ho vyhodit
chtela jsem mj poridit novy, ale nemohu nic hezkeho najit
tak kdybyste mely typ, budu rada ![]()
Ahojky, taky jsem kupovala před plno lety polštářky a kapsář od Há Hrušky. Posílala mi dcera polštář ryby už skoro rozpadlí a udělala jsem ji podobný. Mohu poslat i fotku na facebooku
nebo na telefon 775 968 378. Janíčková
Dobrý den,
mohla byste mi prosím zaslat foto, jak se vám povedla rybička?
A nešila byste na zakázku?
Sháním od této firmy tento budík a nikde nic..
Zdravím všechny,
náhodou jsem narazila na tohle vlákno. Firma Háhruška byla mých rodičů a ačkoliv už dále nefunguje, mamka doteď občas šije na zakázku a v případě zájmu by určitě nebyl problém se domluvit na výrobě např. nějakého polštářku, hračky nebo i oblečení na přání.
Pokud budete mít zájem, koukněte na stránky http://www.hrackyhanny.cz/ ![]()
Jeee, no to je paradni.
Hned jsem mamince psala email, tak uvidíme.
Dekujem ta příspěvek!!
Musím se pochlubit
s paní jsem se spojila a polštářky máme doma, úžasná a rychlá domluva. Jsou naprosto úžasný jako tehdy před xx lety. Syn si ho hned oblíbil.