Tříkolka x odrážedlo?

4742
18.1.11 10:10

Tříkolka x odrážedlo?

Maminky, co doporučíte pro téměř 2 a půl letého klučinu?
Jsme drobnější…
Co používáte vy, krom typického odrážedla? Myslíte, že je na nějakou tříkolku brzo? Pokud máte nějaký tip na menší, která nemá šlapátka na předním kolečku, tak napište svůj tip. Nebo je lepší „dvoukolové“ odrážedlo?
Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
378
18.1.11 10:16

Ahojky, u nás vede v oblíbenosti odrážedlo bez šlapek, pro menší plastové, pro větší kovové s gumovými koly (už si to nepamatuju, ale myslím, že syn jezdil na tom kovovém od tří let?). Máme všemožné tříkolky, kolobrndy, kolo, …, ale odrážedla vždy vedla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
18.1.11 10:26

tříkolka mi loni nebyla dopoučena - taky cca ve stejném věku. Tak jsem koupila koloodrážedlo. A nemůžu si vynachválit - je na tom rychlý,takže se v pohodě všude dostaneme…

Na tříkolce loni ještě neuměl šlapat…ale letos už umí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
18.1.11 10:53

A máte nějaký tip na to koloodráželo? Koukala jsem na to firstbike, ale to se mi zdá předražené! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1203
18.1.11 11:39

ma máme tohle a celkem spokojenost :-) http://www.srovnanicen.cz/…dlo%20YUPEE/
Malý má teď kolem 92cm - necelého 2,5 roku a jezdí pěkně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13434
18.1.11 11:50

Já doporučuju Puky, máme ten nejmenší model a naprostá spokojenost. Dcera ho dostala krátce před druhými narozeninami, měřila v té době 84cm a je opravdu super.
Máme toto " Puky LRM":http://www.neobycejne.cz/detail.php?… a na těchto stránkách je v pravém sloupci i spousta zajímavých článků o výběru odrážedla i jsou tam porovnaná různá koloodrážedla co do velikosti, kvality a tak, tak doporučuju pročíst :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
18.1.11 12:11
banibag2 píše:
Já doporučuju Puky, máme ten nejmenší model a naprostá spokojenost. Dcera ho dostala krátce před druhými narozeninami, měřila v té době 84cm a je opravdu super.
Máme toto " Puky LRM":http://www.neobycejne.cz/detail.php?… a na těchto stránkách je v pravém sloupci i spousta zajímavých článků o výběru odrážedla i jsou tam porovnaná různá koloodrážedla co do velikosti, kvality a tak, tak doporučuju pročíst :palec:

Puky máme to čtyřkolové. :palec: Tehdy malému byly ty klasické plastové moc velké, nedosáhl na zem. Tak všechna odrážedla začal tahat jen za řidítka - vozil je tak na procházku :zed: Pak jsem objevila to PUKY, ale to už na něj sedat nechtěl, zase už jen vozil za řídítka :zed: Až na podzim si zničehonic na něj sedl a začal jezdit, jako by to dělal vždycky. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
18.1.11 14:06

my mame Pukyho LR1 - tu druhou nejmenší velikost - je to boží stroj!!! :pankac:

A nezapomen na helmu! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
18.1.11 16:08

Ahoj, já taky doporučuju kolo-odrážedlo. Malý na něm jezdil od zhruba 2,5let, protože v té době už jsme měli půlroční holčičku. Takže abychom se někam dostali, tak jsme mu kolo koupili hned po zimě-takže nějak v těch 28M. Jezdí na něm doteď a divočí:))) Doporučuji JD Bug. Mrkněte jestli ho najdete na internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
18.1.11 16:11

Díky holky za tipy, okukuji. Musím ještě změřit malého, na co by dosáhl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí