Kapsář na hračky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1762
11.1.11 22:36

Kapsář na hračky

Ahoj, sháním něco na hračky, co bych mohla pověsit vedle postýlky. Máme ji v obýváku tak aby to nebyla nějaká opičárna :roll: Byli jsme v ikee a tam měli tohle což by se mi líbilo až na tu barvu. Pak měli ještě takovýho kačera pro holčičky, ale ten se mi nelíbil už vůbec. Neviděli jste jinde něco pěknýho? Budu do toho dávat chrastítka a plyšáčky, tak aby se tam něco vešlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
466
11.1.11 22:47

Podivej se na e-butik.cz maji tam kapsare na hracky na postylku, kapsare na plenky atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
11.1.11 22:51

A co ten Fabler Anka viz http://www.ikea.com/…cts/40139302

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
11.1.11 22:59
Mafina5 píše:
A co ten Fabler Anka viz http://www.ikea.com/…cts/40139302

No právě to je ten kačer co jsem psala, takhle to vypadá docela pěkně, ale naživo už teda ani ne.Jak je tam ta kabelka tak to odstává a když do toho něco dám, tak by to hnusně vyselo :nevim: Kvůli tomu jsme tam jeli a pak zklamání..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
11.1.11 23:02

Na tom ebutiku jsem našla jen kapsáře na pleny. Ten mám, ale většina hraček se do něj nevejde, kapsy jsou moc úzké. Leda tak ty úplně malá chrastítka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
11.1.11 23:03

A jo, mě ten tvůj odkaz ukázal toho zelenýho žabáka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
11.1.11 23:05

Když se mnou je to těžký, já jsem vybíravá a nakonec koupím nějakej krám co se za měsíc rozpadne a ještě mi to odmítnou reklamovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
11.1.11 23:42

Sháněla jsem kapsáře jak dlouho, pak jsem objeviladost dobrý, ale tak drahý, že jsem si to dovolit nemohla, tak jsem něco vymyslela sama. Nebylo to vůbec těžký, koupila jsem jen vliselín a látku v ikee (tam je nejlevnější a pevná). No a pak se nebát a šít. Ne, že by to zblízka bylo dokonalý, ale na hračky to stačí bohatě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
11.1.11 23:45

Případně na MMB je dost maminek co šijou na zakázku. Barvy i rozměry jaké si vymyslíš. :wink: Dcerce jsme takhle objednali deku a mantinel s kapsářem do hracího koutku v obýváku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
12.1.11 07:28

Jé mě vůbec nenapadlo si to ušít :oops: Je vidět jak jsem zpohodlněla. Asi ti udělám, protože sehnat něco co by vyhovovalo je asi nemožný. Holky díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
12.1.11 08:28

Ahojky, traky právě na kapsáři pracuju - malá má za dva týdny narozky, tak to chci stihnout. Sehnala jsem krásnou kiwi zelenou látku (90Kč/m) a šiju si ho - nemám stroj, takže ručně, ale i tak to dopadne. Škoda, že ho ještě nemám, ještě zbývají našít kapsičky, na které potom budu našívat bílé čtverečky zdobené textilní decoupage - beruškami. Pokud se ti do toho jen trošku chce, tak vlastnoruční kapsář je určitě fajn, protože si ho můžeš udělat na míru, aby seděl,. kam má, aby se hodil barevně apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
12.1.11 12:30

Když už jsme u těch kapsářů - jeden krásný jsme dostali, ale nemá dirky na pověšení. Jak jste to vyřešily? Manžel chce dělat co nejmíň děr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
12.1.11 14:30

Co našít suchý zip a druhý s lištou přivrtat ke zdi? Máme to tak a jsem spokojená. Jde to dobře sundat na praní, ale dítko samo to neoderve. Jemnější stranou na mantinel a tou s háčkama ke zdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
13.1.11 11:07

Margot: díky moc, zkusím to navrhnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí