Jaké uzavíratelné pískoviště?

316
11.1.11 10:24

Jaké uzavíratelné pískoviště?

Pomalu přemýšlím, jaké pískoviště naší malé letos pořídíme. Teď je jí rok. Budeme potřebovat na zahradu určitě nějaké uzavíratelné. Máme psa, darebného, vyčůrá se, vykaká, kam se mu zlíbí :zed:
Máte někdo něco šikovného. Dřevěné, či plastové? A kde se dají sehnat? (případně jednoduše vyrobit)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3182
11.1.11 10:36

co vim ja prodavali ho v globusu takove plastove a bud to muzes mit jako bazen nebo piskoviste a da se zavrit a stalo cca 500kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
11.1.11 11:19

koupila sem to otevírací pískoviště bazének mušle.Byla to hruza.Za jedno léto plast uplně zbělal.Bylo to maličké a vubec se to nedalo používat a jako pískoviště a bazének už vubec né.Bordel všude :cry: .
Najdu odkaz jaké mám vybrané :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
11.1.11 11:23

Do plastového bych nešla.
Máme tohle - stříška je jednak pro uzavření, jednak jde i klopit proti sluníčku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
11.1.11 11:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
11.1.11 11:24
Alichi píše:
Do plastového bych nešla.
Máme tohle - stříška je jednak pro uzavření, jednak jde i klopit proti sluníčku. :lol:

přesně ta zatim vede :palec: Vypadá super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
11.1.11 12:14

My máme plastové pískoviště takovou chobotnici a je to na pytel :lol:

http://www.pompo.cz/…_56761n1.jpg

Plast je tenký, když se nepřikryje ještě igelitem, tak do toho naprší buď zadem nebo těma chapadlama a stojí tam voda, chapadla se ohýbají dolů, když dítě leze do pískoviště (se divím, že se ještě neulomily) a hlavně je malé, takže když si tam větší dítě sedne, tak tam už není místo na bábovky - o bagrování, které potřebujeme nejvíc, ani nemluvě :lol:

Koupila bych větší, dřevěné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65379
11.1.11 12:22

Tak my máme dřevěné…uzavíratelné…
když se to otevře,jsou to jako by lavičky po stranách a pak se to z obou stran přiklopí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65379
11.1.11 12:23

Jo a mám ho z mimibazaru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
11.1.11 12:37

Díky, myslela jsem si, že ty plastové nebudou nic moc. Pískoviště je určitě na delší dobu, takže půjdeme do nějakého dřevěného.
To se stříškou je super. I to další dřevěné uzavíratelné. asi bych brala nějaký ten poklop, co nemá žádné otvory (kvůli tomu našemu darebnému pejskovi, je dost velký, a..... :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
15.3.12 20:55

Holky, a na kolik tak vyjde ten pisek????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
15.3.12 21:03

Omlouvám se, že se vtírám do diskuze, ale nemáte někdo zkušenost s tímto pískovištěm?
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Nebo doporučíte jiné na terasu?

• Citovat
  • Upravit
9649
15.3.12 21:05

Presne toto nejak tak zamyslime koupit!!!!

Hodne me ale odrazuji nazory na plastove piskoviste - pry tam zateka, potom tuchne pisek a pari se… :think:

Ale pro me je ted dulezite, na kolik vyjde ten pisek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
15.3.12 21:09

Já co jsem koukala na netu, tak pytel 20-25kg vychází +- na 150,–

• Citovat
  • Upravit
zichisek
15.3.12 21:10
Barca12345 píše:
Presne toto nejak tak zamyslime koupit!!!!

Hodne me ale odrazuji nazory na plastove piskoviste - pry tam zateka, potom tuchne pisek a pari se… :think:

Ale pro me je ted dulezite, na kolik vyjde ten pisek :mrgreen:

Já si moc nedovedu představit dřevěné pískoviště na terase :think: Právě mám v plánu ho pak na zimu strčit do sklepa a písek do pytle.Taky abych mohla terasu zamést, případně to plastové pískoviště šoupnout do stínu nebo na sluníčko…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí

Usínáček Dino