Panenka pro roční holku

56
12.1.11 20:05

panenka pro roční holku

Prosím poraďte nějakou panenku pro roční holčičku?Koupili jsme kočárek od Disney pro panenky do 41cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3379
12.1.11 20:17

Tak Natálka už je sice starší, ale panenka po mě jí moc nebere, je na ní moc velká (asi 40 cm) a kočárek taky zatím teda nemáme. Nejradši má panenku látkovou (viz. foto), kterou dostala k 1. narozkám. Teď k vánocům dostala podobnou jako je tato, http://hrackyamina.wbs.cz/…y/209674.jpg asi 25 cm velkou a taky se jí líbila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
12.1.11 20:19

Nasi znami maju tiez latkovu a malicka sa s nou vymazli az az…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
12.1.11 20:20

díky, látkovou máme, tak ji nějaký čas snad postačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
12.1.11 20:21
jayjay píše:
Nasi znami maju tiez latkovu a malicka sa s nou vymazli az az…

Souhlas, je mazlicí, lehká, neuhodí se s ní a když se umaže, dá se vyprat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
12.1.11 20:22

Ahoj. Taky doporučuju látkovou. Anežka má tu, co je na fotce u příspěvku Jevy (jen jiná barevná kombinace). jako obrovskou výhodu vidím hlavně v tom, že panenka byla skoro pořád na zemi a tahle se dá krásně vyprat :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
12.1.11 20:25

my jsme Rozarce k 1. narozeninam koupili Baby Chou Chou, ma 36cm
http://www.barevne-hracky.cz/…-druhy-36-cm
jednu latkovou ma taky, ale ta ji nikdy nebrala, pritom mne se tak libi :)

• Citovat
  • Upravit
9454
12.1.11 20:26

nase terka panenky miluje takze uz mame slusnou sbirku…hlavne ze maji vlasy :mrgreen: …takze mame od gotze (ty jsou moc krasny)..pak nejakou barbinu (ale to ji moc nebere) pak mluvici s hadrovym telem..kdyz se ji zmackne bricho tak se smeje a rika mama a tata a ta ma teda mega uspech (nema vlasy ale cepicu coz je taky vitano :mrgreen: )…tu sem kupovala v akci v obchodnaku za nejakych 250 korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nnella
12.1.11 20:26
Jeva píše:
Tak Natálka už je sice starší, ale panenka po mě jí moc nebere, je na ní moc velká (asi 40 cm) a kočárek taky zatím teda nemáme. Nejradši má panenku látkovou (viz. foto), kterou dostala k 1. narozkám. Teď k vánocům dostala podobnou jako je tato, http://hrackyamina.wbs.cz/…y/209674.jpg asi 25 cm velkou a taky se jí líbila.

Jj naše malá má tu samou jinak,akorát jinak barevnou zatím je nej :-D a ted dostala k vánocům takový to první miminko,tak ho začala ted vozit v kočárku :-)

• Citovat
  • Upravit
44197
12.1.11 20:34

Dcera dostala v roce podobnou, jako tu v odkazu.
Potom má ještě My first Anabell - nefunkční panenka, měkké tělo, lehoučká,asi za 300 Kč. Chtěla jsem dát odkaz, ale nemůžu ji nikde najít, ani na MMB. Nabízí mi to nějakou novinku, funkční a dvakrát tak dražší :nevim:
Potom kolem roku dostala ještě jednu panenku z obyčejného hračkářství taky s měkkým tělem.

Příspěvek upraven 12.01.11 v 20:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
12.1.11 20:34

Majda má „my first baby anabell“, pak jednu noname stejného typu - látkové tělo a plastové končetiny a hlava) a jedno šílené orvané plešaté (asi mělo čepici???) látkové s plastovou hlavou mimino.
Hraje si s nima hodně… a na spinkání musí být všechny s ní v posteli=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
12.1.11 20:36

holky ty látkové panenky jsou prostě krásné ani mě nenapadlo ji dcerce koupit.Kde je kupujete mimo net? Na netu jsem jich pár našla,ale raději bych si ji vybrala osobně…
bude mít dva roky a panenky miluje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
12.1.11 20:37
mofiz píše:
holky ty látkové panenky jsou prostě krásné ani mě nenapadlo ji dcerce koupit.Kde je kupujete mimo net? Na netu jsem jich pár našla,ale raději bych si ji vybrala osobně…
bude mít dva roky a panenky miluje

V hračkářství :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
12.1.11 20:40

já jsem je nikde tady totiž neviděla.. mám na mysli pompo,bambule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nnella
12.1.11 20:41
mofiz píše:
bude mít dva roky a panenky miluje

My jsme ji koupily v Pompu :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815