Jakou kosmetiku pro děti?

982
13.8.16 09:56

Jakou kosmetiku pro děti

Prosím o radu, jakou vybrat kosmetiku pro děti od 2 let a nejlépe i pro miminko, protože čekáme mrňouska v prosinci. Je toho hodně na trhu a neumím vybrat, chtěla bych nejraději nějakou bio, ale cenově dostupnou, aby třeba nestála 100ml za 200,–. Jedná se mi hlavně o sprchový gel a šampon, nic jiného nepoužíváme. Prosím o zkušenosti nevím si rady. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6716
13.8.16 10:01

@Isia Ahoj, já jsem byla spokojená s kosmetikou SebaMed, když byl syn starší, používali jsme i NiveaBaby. Ted mám dceru s ekzémem a používáme jen Linolu do vody a minimum šamponu SebaMed. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
13.8.16 10:06

@Isia pokud chceš,,hodně muziky za málo peněz" zkus nejprve Alverde- mají v DM jako jejich privátku, ta není vůbec špatná. Dále pak Urtekram, Saloos, Weleda.. ale to už je finančně trochu náročnější..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
13.8.16 10:08

@Saffiraa SebaMed, Nivea ani Linola v žádném případě bio není. O dobré ceně se dá taky polemizovat. Složení špatný, cena vysoká, nebrat.
Netvrdím že vám ale nemůže vyhovovat. Pokud ji používáte rádi, používejte ji dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
13.8.16 10:10

Používám Alverde nebo Babylove z DM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1911
13.8.16 10:13

Za mě taky Seba Med nebo Hipp, oboje v DM :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4963
13.8.16 10:14

Sampon Weleda má tříletý syn od roka jedno balení. Umyvam mu vlasy jednou týdně, takže ta cena nas nezruinuje. A mýdlo máme oriflame pro děti. Ale mýdlem mu většinou umyvam jen zadek a předek :-) a nohy. Na miminko jsem měla jen nějaký mycí olejicek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4963
13.8.16 10:15

Jo a ještě jsem zkoušela mýdlo i sampon pro děti Naturinka a bylo to strašný, úplně mu to vysusilo kůži a než se to srovnalo, trvalo to snad tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
13.8.16 10:20

@Isia Ahoj, nevím jestli ti poradím, ale za mě: já natírala děti modrou indulonou, párkrát a jen zlehka na vysušených místech po koupeli. Jinak kosmetiku do vody žádnou. Jen čistou vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
13.8.16 10:22

Děti mají stejně na sobě ochrannou vrstvu, kterou není dobré každý den smívat, drhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
13.8.16 10:23

Používáme Mixu, Sebamed a Weledu. Ale bio to asi není - nikdy jsem to nezkoumala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
13.8.16 10:29

Používáme bio kokosový olej 400ml za 165kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1911
13.8.16 10:35

Jinak miminko jsem nekoupala denně a když, tak jsem dala pár kapek oleje Bübchen (lékárna) a nenatírala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1911
13.8.16 10:38

@LLenule111 na ten se chystám tedˇ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
13.8.16 10:48

@Isia Já jsem miminko mýdlem neumývala a šampon jsem taky moc nepoužívala. Vždy jsem jenom okoupala v čisté vodě, tak jednou týdně vlásky a mýdlem jsem umývala opravdu jenom výjimečně. Já jsem používala Hipp, hlavně tělové mléko, to bylo super, ale pak jsem přešla na bio kokosový olej, za mě úplně nejlepší a nemazala jsem každý den. Hrozně se mi osvědčil i na opruzeniny, přes den jsem mazala Niveo SOS (ta je na opruzeniny taky úplně super) na noc kokosový olej a většinou to do rána zmizelo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí