Jakou máte sedačku v bytě 2+kk

jujingova
2.2.14 17:02

Jakou máte sedačku v bytě 2+kk

Dobré odpoledne,

Chceme si koupit s přítelem novou sedačku, ale nevím jakou. Máme byt 2+ kk.

http://favi.cz/…ohovky-gauce

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1039
2.2.14 17:04

My teda máme byt 2+1 a máme sedašku Freiheten z Ikey :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
2.2.14 17:06

Mame 18ti mesicni dite, takze vecne zapatlanou a procuranou, takze vecne drhnu sedacku…a to jsme chteli kupovat novou(bude muset pockat)…libi se nam spise hranate tvary a urcite musi byt rozkladaci s uloznym prostorem…

• Citovat
  • Upravit
35329
2.2.14 17:08

Priznam se, ze dotaz nechapu. Hledate isnpiraci, nebo tipy na to jaky typ? Copak my vime, jak to u vas doma vypada a jake mate predstavy a financni moznosti? :nevim:
Jedine na cem bych trvala ja, je, aby byla rozkladaci. Vyhodou je praci potah, nebo alspon dobre udrzovatelny, event. barevny nebo barevne strukturovany( aby nebyly tak videt fleky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101682
2.2.14 17:10

@mroe Já jsem taky chtěla rozkládací… za ty skoro 4 roky, co ji máme jsme ji měli rozloženou myslím jednou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
2.2.14 17:12
@1.zizi píše:
Mame 18ti mesicni dite, takze vecne zapatlanou a procuranou, takze vecne drhnu sedacku…a to jsme chteli kupovat novou(bude muset pockat)…libi se nam spise hranate tvary a urcite musi byt rozkladaci s uloznym prostorem…

Přesně moje požadavky, ale když jsem viděla, co udělalo dítě se sedačkou za 1,5 roku života, přibyla ještě možnost pratelného a snímatelného potahu…nechtěla jsem, abychom platili za sedačku třeba 30-40.000, to mi přišlo na něco, co téměř jistě zlikviduje dítě moc…

Nakonec jsme skončili u Ikey, máme rozkládací 2 sedačku Kivik, není to přesně, co bychom chtěli, ale je tam nouzové spaní a je tam sice malý, ale alespoň nějaký úložný prostor a snímatelný potah…jinak kdykoliv se mi něco opravdu líbilo, tak to stálo obvykle 80-100.000, což mi teda přišlo, že je fakt bejkárna (i když o některých těch sedačkách se mi někdy i zdá :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370

My máme tuhle… je to sice už v zařízeném bytě, ale je super. Je červená, mám přes ní červenou a černou deku, takže jen vyperu, když to malej zakecá. Má úložnej prostor a je rozkládací. Takže mamka u nás pohodlně může spát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008

@j.a.n.i1 my ji zase téměř neskládáme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
2.2.14 17:16
@Madla82 píše:
Přesně moje požadavky, ale když jsem viděla, co udělalo dítě se sedačkou za 1,5 roku života, přibyla ještě možnost pratelného a snímatelného potahu…nechtěla jsem, abychom platili za sedačku třeba 30-40.000, to mi přišlo na něco, co téměř jistě zlikviduje dítě moc…Nakonec jsme skončili u Ikey, máme rozkládací 2 sedačku Kivik, není to přesně, co bychom chtěli, ale je tam nouzové spaní a je tam sice malý, ale alespoň nějaký úložný prostor a snímatelný potah…jinak kdykoliv se mi něco opravdu líbilo, tak to stálo obvykle 80-100.000, což mi teda přišlo, že je fakt bejkárna (i když o některých těch sedačkách se mi někdy i zdá :mrgreen: )

no prave..je to dost pouzivana vec a nekupuje se na tyden, takze ty, co se nam libi stoji od 30ti a vys, takze jsme sedacku odlozili, protoze by me kleplo, kdybychom koupili tak drahou sedacku a dite nam ji znicilo :zed:

• Citovat
  • Upravit
25179
2.2.14 17:17

My máme klasiku - takovou tu pro 3, rovnou. Sice máme barák, ale rohovou by jsme sem rvali horkotěžko a radši rovnou + křeslo(a).
JEstli rozkládací nebo s úložným prostorem nebo obyč., to musíš vědět sama. My máme rozkládací a je využívaná hodně. Buď se naní jen valíme, nebo tady spal manžel, když měli holky blbé období, aby se vyspal do práce a nebo já s menší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
2.2.14 17:20

U nas rozkladaci byt musi. Deti maji postel v patre a kdyz jsou nemocne, spi se mnou v loznici, takze se manzel musi prestehovat na rozkladacku. Nebo tam vegetuje dite pres den, kdyz je nemocne. Nebo tam spi obcas babicka( nase nebydli za rohem). Event. se u nas vyspi i navsteva, to teda malokdy.
Ale proto rikam, to snad musi vedet zakladatelka, co potrebuje… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
2.2.14 17:23

Z Globusu, úplně obyč, rozkládací…už je nám k ničemu, spí na ní hlavně pes :D máme tak debilně dělanej byt, že je úplně mimo a nikdo na ní nesedí :D

• Citovat
  • Upravit
7240
2.2.14 17:23

Normální, jednu z nejlevnějších, bez rohu, prostě rovnou, ale má i úložný prostor a jde rozkádat. Hlavně si zkuste, jak se na ní sedí, změřte si, kolik na ni máte místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
2.2.14 17:25

Máme rohovou do elka, větší a krásně flekatou a počmáranou propiskou.. stejně jako @1.zizi chceme jinou ale to musí počkat až mi na to přestane ějaký dítě čmárat a prochcávat jí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
2.2.14 17:28
@Gabrielaaa píše:
Máme rohovou do elka, větší a krásně flekatou a počmáranou propiskou.. stejně jako @1.zizi chceme jinou ale to musí počkat až mi na to přestane ějaký dítě čmárat a prochcávat jí :-D

no praaave…si na dvere dame cedulku U Chcankošů :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí