Jakou mléčnou kaši?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
jakou mléčnou kaši?
ahoj holky, nevíte která kaše je neslazená? popř. jaký kaše dáváte večer vy? začínáme s příkrmy a nevím jakou koupit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Začni zeleninkou. když si mimi zvykne na sladkou chuť, zeleninka už mu tak nechutná. Já mám bohužel dítko rozežrané, takže zelenina se nechytla, ale její čas snad taky přijde. Jinak kaši jsme vyzkoušeli od Hami, Sunarka (ta mi přijde dost sladká), Nutrilon(chuťově nic moc ve srovnání s ost.)Měli jsme vanilkovou, banánovou, meruňkovou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to neboj zacnu zeleninou, ale dneska jsem v kauflandu koukala na kaše a snad na žadny nebylo napsany nic o cukru.. meli tam hami, sunarku a hipp…
tak nevim nevim…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, my jsme třeba začli touto http://www.detskavyziva.cz/…a-kukurici-1
Nejhorší zkušenost mám zatím s kaší od Nestlé v pytlíku - rýžovou nebo kukuřičnou, špatně se rozpouští a dělá hrudky (tohle nevadí pokud budeš hned dávat kaši se lžičky, pokud z flašky tak se to ucpe těmi kousky a dítě pak nejí). Nestlě v krabici (Nestlé kaše na dobrou noc) ty jsou taky super.
Dobré kaše jsou i od Hipp. Od Hami jsem ještě nezkoušela.
Je pravda že ta Sunarka je trošku sladší - ale je vynikající já bych se po ní mohla utlouct ![]()
- Citovat
- Upravit
U nás vede Hipp a Hami, začali jsme broskvovou od Hippu. Kamarádka koupila Sunarky a nepřečetla si etiketu, až doma zjistila, že je tam přidaný cukr. Prý jsou fakt hodně sladké, tak opatrně. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My kupujeme od Hami, Sunarky, Hipp a taky z Rossmannu, tu jejich značku. Malé strašně chutnají všechny ![]()
Ale jako první měla Hami malinovou a ta jí jela snad nejvíc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak nám nejvíc chutná Hami, hlavně ty rýžové (banánová, s trop.ovocem, meruňková). Ty dojídám ráda i já. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak my máme vyzkoušených hooooodně kaší a Nutrilonky a Sunarky jsou strašně sladké. Hami jak které, prcek vzal na milost jen rýžovou malinovou. U nás tedy absolutně vede Hipp, je to jen málo sladké a prcek je má nejradši. Občas proložím Nestlé, taky nejsou tak sladké.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, můžu se zeptat, když dáváte ty Hami rýžové kaše - nemají prcci zácpu? Já zatím dala jen obilné, nějak se té rýžové bojím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já zase nedávala obilné, ty rýžové mi přišly snadněji stravitelnější ![]()
Zácpu malá neměla, tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já zkusím tu rýžovou, snad to bude v pohodě. Malému jsem zatím dala jednou karotku s rýží a strašně ho to zacpalo, tak se trochu bojím, ale asi to testnu. Díky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
freeonit píše:
ahoj holky, nevíte která kaše je neslazená? popř. jaký kaše dáváte večer vy? začínáme s příkrmy a nevím jakou koupit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bezkonkurencne u nas vedie Hipp. Nie prilis dobre skusenosti mame so Sunarkou - problem so stolicou - 3 dni malinka tlacila a tlacila - takze si ju namiesto cerealii zalievam ja. Hami je tiez fajn. Asi to bude dost individualne - 100 ludi 100 chuti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
u nás vede kaše od hami, nejvíc banánková a ovocná na dobrou noc. sou moc dobré a nejsou sladké, tada jsou ,ae tak akorát.s tou rýžovou kaší těžko říct, našmu malýmu i když míval problémy s bříškem neucpávala ho,ale kamarádky malej měl jako první kaši rýžovou, nikdy neměl problémy s bříškem ,ale rýžová kaše ho ucpala,asi to chce zkusit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit