Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj všem,
budeme muset domů zakoupit „placatou“ televizi. A já se v nich vůbec nevyznám (a chlap taky ne). Máme cenový strop 7-8 tisíc (jakože to je fakt maximum, když by byla levnější típ líp), úhlopříčka min 80cm.
Budu všem moc vděčná za tipy a postřehy, kterou jo a kterou ne a proč. Díky.
edit, ještě mě napadá, aby šla potfora placatá propojit s dvd přehrávačem
Příspěvek upraven 25.09.15 v 11:56
My jsme koupili před minulými Vánoci v Tescu televizi Techniku, byla v akci za 5000,– z nějakých 7500,–, velká úhlopříčka asi 80cm, má to dvd přehrávač, usb, scart, aj., jediné co nemá, je připojení na net, ale to jsme si vyřešili jinak
Velká spokojenost, jeden ovladač na vše, hezký obraz, neseká se, neblne, netrvá jí nic dlouho a to jí dáváme záhul. Jediné mínus je, že nenačte externí hardisc, ale to je něco extra, využívá to málokdo a když si dokoupíme novou bezdrátovou myš, tak v případě počítače se nebudu muset vůbec zvednout z pelechu ![]()
@roksy25 Na net ji nepotřebuju, takže to je dobrý.
Podívám se po ní.
@Flyingfrog No to víš, my jí máme současně jak monitor
Ale jinak fakt naprostá spokojenost.
Technika je strasna znacka. Televizi bych si od ni urcite nekupovala. A spis byvh zainvestovala do lepsi.
@Bebuu Však já se pro ni hned nepoženu, proto jsem založila diskuzi, abych získala přehled. Takže ty doporučuješ jakou třeba?
@Flyingfrog Všeobecně asi nejlepší televize jsou samsung a LG takze bych asi volila nejakou tady z tech znacek. Pak zalezi uz na vas jakou cenovou kategorii a jestli chcece hd, full hd atd. To uz se pak lisi ceny samozrejme.
@Bebuu Cenový strop je v úvodním příspěvku.
A jelikož se v tom nevyznám, tak proto jsem založila diskuzi, čili já fakt netuším, co mám chtít.
Doteď tu mám obří bednu AKAI, ale nějak se s námi loučí.
Samsung, úhlopříčka 80 se dá sehnat i třeba do 8 tisíc… když budete koukat a vzhledem k tomu, že máme defakto celou domácnost Samsung, tak to propojujeme s jinýma přístrojema
já tomu moc nerozumim a je to docela good
nicméně bychom se bez televizi asi obešli, máme to jen na filmy z notebooku
takže ideálně žádná možná ![]()
Počkej si na nějakou akci. My jsme loni kupovali Sencor 81 cm za asi 5500. Zatím slouží dobře.
Veskera elektronika miva akce na ceny po Vanocich. Ja bych pockala a pak vybirala.
@Flyingfrog Jinak tv propojit s dvd jde snad každá, pokud není k tomu vhodný kabel, lze dokoupit..
@Bebuu Tak my jsme měli zálusk také na lepší a báli jsme se Techniky, ale jsme prostě spokojení. Samozřejmě, že kdyby jsme měli třeba na Panasonic, šli by jsme do ní, ale prostě jsme to zkusili a vyplatilo se, naprostá spokojenost a to jsme dost nároční. Kolik jsi toho vyzkoušela od této firmy? ![]()
@Bebuu Mno ono je možné, že ta naše taky do Vánoc a po nevydrží. ![]()
A ty akce… Naproti mám Planeo Elektro, byli jsme tam na čumendu v neděli a dívali se. Ve čtvrtek měli akci 10% slevy na vše, tak jsem se moc pěkně podívala, jak ty ceny byly pěkně zdvižené. ![]()
@Lady Bee Jako jo, asi ideálně žádná, ale sem tam se mi hodí no. Ráda se juknu na film a ten si na 17 palcovém notebooku prostě nevychutnám.
@Bebuu píše:
Veskera elektronika miva akce na ceny po Vanocich. Ja bych pockala a pak vybirala.
Já teda na povánoční slevy moc nevěřím. Podle mě je to tak, že se před Vánoci vše zdraží a po Vánocích se jen vše jen udává do původního stavu.
@Ignácie to bych nerekla. Nerikam ze vsude. Ale my jsme takhke koupili nekolikrat zbozi ktere i na internetu stalo vic za dobrou cenu.