Jakou placatou televizi?

14103
25.9.15 11:38

Jakou placatou televizi?

Ahoj všem,

budeme muset domů zakoupit „placatou“ televizi. A já se v nich vůbec nevyznám (a chlap taky ne). Máme cenový strop 7-8 tisíc (jakože to je fakt maximum, když by byla levnější típ líp), úhlopříčka min 80cm.

Budu všem moc vděčná za tipy a postřehy, kterou jo a kterou ne a proč. Díky.

edit, ještě mě napadá, aby šla potfora placatá propojit s dvd přehrávačem

Příspěvek upraven 25.09.15 v 11:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5420
25.9.15 11:52

My jsme koupili před minulými Vánoci v Tescu televizi Techniku, byla v akci za 5000,– z nějakých 7500,–, velká úhlopříčka asi 80cm, má to dvd přehrávač, usb, scart, aj., jediné co nemá, je připojení na net, ale to jsme si vyřešili jinak :mrgreen: Velká spokojenost, jeden ovladač na vše, hezký obraz, neseká se, neblne, netrvá jí nic dlouho a to jí dáváme záhul. Jediné mínus je, že nenačte externí hardisc, ale to je něco extra, využívá to málokdo a když si dokoupíme novou bezdrátovou myš, tak v případě počítače se nebudu muset vůbec zvednout z pelechu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
25.9.15 11:57

@roksy25 Na net ji nepotřebuju, takže to je dobrý. :-) Podívám se po ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
25.9.15 12:00

@Flyingfrog No to víš, my jí máme současně jak monitor :mrgreen: Ale jinak fakt naprostá spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebuu
25.9.15 12:15

Technika je strasna znacka. Televizi bych si od ni urcite nekupovala. A spis byvh zainvestovala do lepsi.

• Citovat
  • Upravit
14103
25.9.15 12:17

@Bebuu Však já se pro ni hned nepoženu, proto jsem založila diskuzi, abych získala přehled. Takže ty doporučuješ jakou třeba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebuu
25.9.15 12:24

@Flyingfrog Všeobecně asi nejlepší televize jsou samsung a LG takze bych asi volila nejakou tady z tech znacek. Pak zalezi uz na vas jakou cenovou kategorii a jestli chcece hd, full hd atd. To uz se pak lisi ceny samozrejme.

• Citovat
  • Upravit
14103
25.9.15 12:29

@Bebuu Cenový strop je v úvodním příspěvku. :-) A jelikož se v tom nevyznám, tak proto jsem založila diskuzi, čili já fakt netuším, co mám chtít. :-) Doteď tu mám obří bednu AKAI, ale nějak se s námi loučí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
25.9.15 12:30

Samsung, úhlopříčka 80 se dá sehnat i třeba do 8 tisíc… když budete koukat a vzhledem k tomu, že máme defakto celou domácnost Samsung, tak to propojujeme s jinýma přístrojema :mrgreen: :lol: já tomu moc nerozumim a je to docela good :palec: nicméně bychom se bez televizi asi obešli, máme to jen na filmy z notebooku :) takže ideálně žádná možná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
25.9.15 12:33

Počkej si na nějakou akci. My jsme loni kupovali Sencor 81 cm za asi 5500. Zatím slouží dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebuu
25.9.15 12:35

Veskera elektronika miva akce na ceny po Vanocich. Ja bych pockala a pak vybirala.

• Citovat
  • Upravit
5420
25.9.15 12:36

@Flyingfrog Jinak tv propojit s dvd jde snad každá, pokud není k tomu vhodný kabel, lze dokoupit..
@Bebuu Tak my jsme měli zálusk také na lepší a báli jsme se Techniky, ale jsme prostě spokojení. Samozřejmě, že kdyby jsme měli třeba na Panasonic, šli by jsme do ní, ale prostě jsme to zkusili a vyplatilo se, naprostá spokojenost a to jsme dost nároční. Kolik jsi toho vyzkoušela od této firmy? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
25.9.15 12:40

@Bebuu Mno ono je možné, že ta naše taky do Vánoc a po nevydrží. :roll:
A ty akce… Naproti mám Planeo Elektro, byli jsme tam na čumendu v neděli a dívali se. Ve čtvrtek měli akci 10% slevy na vše, tak jsem se moc pěkně podívala, jak ty ceny byly pěkně zdvižené. :zed:

@Lady Bee Jako jo, asi ideálně žádná, ale sem tam se mi hodí no. Ráda se juknu na film a ten si na 17 palcovém notebooku prostě nevychutnám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
25.9.15 12:51
@Bebuu píše:
Veskera elektronika miva akce na ceny po Vanocich. Ja bych pockala a pak vybirala.

Já teda na povánoční slevy moc nevěřím. Podle mě je to tak, že se před Vánoci vše zdraží a po Vánocích se jen vše jen udává do původního stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebuu
25.9.15 12:52

@Ignácie to bych nerekla. Nerikam ze vsude. Ale my jsme takhke koupili nekolikrat zbozi ktere i na internetu stalo vic za dobrou cenu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný