Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky takovy, mozna hloupy, dotaz…Vy, co mate doma pracku s prednim plnenim, co mate (skladujete) na pracce?
Muzete vlozit i foto.
@Iri 11 : plastovou krabici, ktera slouzi jako kos na pradlo…foto davat nebudu ![]()
no většinou šminky, ručníky nebo aviváž, ale poslední dobou mi ta pračka tak skáče že to pak lovím po celé koupelně ![]()
Koš na prádlo /jsme jenom dvě, tak není moc těžký/ a takovej košík s balíčkama kapesníků,,,vpodstatě ani nevím, proč je mám v koupelně, ale jedině tam se mi líbí ![]()
A.
Edit - myslela jsem čisté prádlo po vyprání, čekající na žehlení. Špinavé prádlo házím rovnou do pračky.
Příspěvek upraven 24.09.15 v 11:22
@Cuddy píše:
Nic, z duvodu snadneho uklizeni.
přesně, max. ručníky čekající na použití ten den ![]()
Hrnečky s kartáčkama na zuby plus příslušenství (zubní it a spol). My totiž máme nfad umyvadlem pouze zrcadlo bez odkládacího prostoru a podle toho pak pračka vypadá
Mám ji ustavenou dobře a ani nepřeplňuji, takže mi neskáče, takže věci nacházím na svých místech a při otírání je holt musím nadzvednout, ale to bych na polici musela taky, že jo ![]()
No prave, ja tam do ted mela prebalovaci podlozku pro malou, ale uz je velka, tak ji tam ani nedavam a ted jsem to sundala a pripadne mi to takove prazdne, ale zase uklizene ![]()
Mám tam desku kde jsem dřív utírala dítě, teď jí tam jen postavím a utírám. Košík s hřebenama, fén, aviváž, gel do pračky a tak. Jsem líná se ohýbat, pereme denně.
Nemám na ní nic. Max to, co vytáhnu z bubnu po praní - mince, zapalovače, hřebíky, víčka od piva
(ale mám pračku ve sklepě v prádelně, takže nejsem dobrý vzorek pro inspiraci
)
@Iri 11 přebalovák 
a předtím celkem nic, prostě odkladiště ručníků atd.
Zatím košíky se šminkama a cetkama, jak se narodí malý, bude tam podložka, na které ho budu utírat, pak vrátím zas košíky.
My máme něco jako tlustý dřevěný stůl z jedné strany vede od země a na druhé končí ve zdi, pod ním je pračka a koš na prádlo, nahoře mám proutěný koš s dámskými blbostmi.