Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nad pračkou mám sušičku a nad tou prázdné koše na prádlo, které používám, když doperu, dosuším, takže jsem ti taky moc nepomohla ![]()
Nad pračkou mám skříňku z Ikey, nejlepší věc, všechno uklizené a nikde není bordel.
Mám v ní prací gely, úklidové prostředky, fén na vlasy a zásobu kosmetiky.
Zatím tam mám jeste koš na pracce, máme na pracku, kotel atd. samostatnou místnost.
Chceme na pracku koupit susicku, tak ta tam bude.
Holky tak to vypada, ze tam dam fen s zehlickou, protoze mala porat taha jejich snury a mozna kosmetiku do krabicky co pouz. kazdy den. Policku mam nad prackou a na ni kartaky apod. vedle pracky kos na pradlo a skrinku se dvema supliky. Tak jen lehce, at tam neni bordel ![]()
Oživuji. Mám pračku s bočním plněním a tím pádem volný vršek pračky. Co vše na ní máte a hlavně v čem?
@Salorka já ji mám v koupelne a tam slouží jako odkladová plocha
mám na ni krabičku s kapslema na praní, krémy, kartáče, spreje na vlasy, prostě co používám denně a nechce se mi to pořád lovit v supliku ![]()
@Salorka Zatím zásobní toaleťáky, do budoucna tam přijde police a věci na úklid. Přímo na pračku to ale dávat nechci (otřesy).
Mívala jsem tam přebalovací podložku a věci na přebalování. Momentálně na ni není nic stabilně. Používám ji jako odkladovou plochu pro složené prádlo, které tahák ze sušičky. Nechávám ho tam vychladnout, případně lehce dosáhnout.
Kvůli otřesům bych tam nedávala nic nestabilního (nechtělo by se mi pořád honit sprcháče za pračkou).
Já tam mám hozené jemnější prádlo a oblečení, co mám připravené na praní a nechce se mi to matlat mezi chlapovo smradlavý monterky v koši na prádlo ![]()
a taky tam odkládám „bordely“, co vytahám z kapes, když plním pračku, než je roztřídím, co do koše, co do kasičky,… ![]()
Mám na pračce prací prášek a košík s víkem na krémy, malování atd ![]()
Nemám tam nic, jen lavor na pradlo, který používám když beru vypraté pradlo z pračky. Jinak je prázdný.
Jo, nějak jsi nezmínila, zda máš pračku někde volně v prostoru (koupelna, předsíň) nebo schovanou. Já jí mám právě v takovém „sanitačním“ výklenku za závěsem, což je lepší varianta. Dokud jsme měli pračku v koupelně, tak sloužila jako odkladní místo na ručníky, děti a kolíčky
![]()