Volné místo na pračce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11862
24.9.15 12:39

Taky sušičku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
24.9.15 13:15

Nad pračkou mám sušičku a nad tou prázdné koše na prádlo, které používám, když doperu, dosuším, takže jsem ti taky moc nepomohla 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.15 13:18

Nad pračkou mám skříňku z Ikey, nejlepší věc, všechno uklizené a nikde není bordel. :dance: Mám v ní prací gely, úklidové prostředky, fén na vlasy a zásobu kosmetiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
24.9.15 16:30

Zatím tam mám jeste koš na pracce, máme na pracku, kotel atd. samostatnou místnost.
Chceme na pracku koupit susicku, tak ta tam bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
24.9.15 16:42

Mám na ní prací gely, prášky a aviváže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
24.9.15 21:12

Holky tak to vypada, ze tam dam fen s zehlickou, protoze mala porat taha jejich snury a mozna kosmetiku do krabicky co pouz. kazdy den. Policku mam nad prackou a na ni kartaky apod. vedle pracky kos na pradlo a skrinku se dvema supliky. Tak jen lehce, at tam neni bordel :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
25.6.19 09:08

Oživuji. Mám pračku s bočním plněním a tím pádem volný vršek pračky. Co vše na ní máte a hlavně v čem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
25.6.19 09:13

@Salorka já ji mám v koupelne a tam slouží jako odkladová plocha :lol: mám na ni krabičku s kapslema na praní, krémy, kartáče, spreje na vlasy, prostě co používám denně a nechce se mi to pořád lovit v supliku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
25.6.19 09:14

@Salorka Sušičku a na sušičce koše na prádlo a prací gely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
25.6.19 09:18

@Salorka Zatím zásobní toaleťáky, do budoucna tam přijde police a věci na úklid. Přímo na pračku to ale dávat nechci (otřesy).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21637
25.6.19 09:28

Mívala jsem tam přebalovací podložku a věci na přebalování. Momentálně na ni není nic stabilně. Používám ji jako odkladovou plochu pro složené prádlo, které tahák ze sušičky. Nechávám ho tam vychladnout, případně lehce dosáhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
25.6.19 09:31

Kvůli otřesům bych tam nedávala nic nestabilního (nechtělo by se mi pořád honit sprcháče za pračkou).
Já tam mám hozené jemnější prádlo a oblečení, co mám připravené na praní a nechce se mi to matlat mezi chlapovo smradlavý monterky v koši na prádlo :mrgreen:
a taky tam odkládám „bordely“, co vytahám z kapes, když plním pračku, než je roztřídím, co do koše, co do kasičky,… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
25.6.19 09:36

Mám na pračce prací prášek a košík s víkem na krémy, malování atd :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
25.6.19 09:40

Nemám tam nic, jen lavor na pradlo, který používám když beru vypraté pradlo z pračky. Jinak je prázdný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
25.6.19 09:41

Jo, nějak jsi nezmínila, zda máš pračku někde volně v prostoru (koupelna, předsíň) nebo schovanou. Já jí mám právě v takovém „sanitačním“ výklenku za závěsem, což je lepší varianta. Dokud jsme měli pračku v koupelně, tak sloužila jako odkladní místo na ručníky, děti a kolíčky :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný