Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Iri 11 Binec. Ale nemám ji v koupelně, ale v prádelně, tak to tak neprožívám ![]()
@Iri 11 Sušičku ![]()
(mimochodem, ta už nějaký ten pátek nefunguje, tak bych ji mohla vyhodit, ale nechce se mi právě z důvodu, že by samotná pračka vypadala blbě, tak musím koupit novou sušičku a vyměnit kus za kus
)
Našpiněné věci, večer to co ze sebe svléknu a vím, že si zítra budu brát zase na sebe, jako tepláky a triko na doma, každý tam máme jednu hromádku…
Máme pračku na chodbě a je na ní košík s čepicema, rukavicema atd. A pak takové přihrádky na klíče, peněženky atd. Ale dneska na ní už bude stát sušička, doufám
.
Ted tam mame kos na pradlo, ale az se narodi mimi, dam tam prebalovaci podlozku.
@xjuklickova píše:
Našpiněné věci, večer to co ze sebe svléknu a vím, že si zítra budu brát zase na sebe, jako tepláky a triko na doma, každý tam máme jednu hromádku…
jojo taky tam mám roznošené oblečení
Sušičku
A na ni mám malou nádobku, kam si odsypávám prášek z krabice, gel na praní bílého prádla a odměrku. Ale dost mi to tam vadí. Ve starém bytě jsem používala jako odkládací prostor pro všechno, byl tam akorát binec.
Já mám na pračce od truhláře udělaný pultík a na něm mám šminky, kosmetiku… Když byla dcera mimino, měla jsem tam místo šminek přebalovák.
Já tam mám na jedné straně naskládané menší lavory(v nich mám houbičky, hadry, kartáček), pak láhev s práškem a v dolním levém rohu mám složené aktuální domácí oblečení..
Ráno na ní složím suchý osušky, který zrovna používáme, jinak se tam nic dát nedá, protože mi pračka skáče pomalu po celý koupelně ![]()
Já mám nad pračkou vestavěnou skříň. Vzniklo mi tím spousta místa a vypadá to uklizeně ![]()