Volné místo na pračce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19388
25.6.19 09:49

Já mám nad prackou za pračku stupacky, takže tam mám jen kos s nevyzehlenym prádlem.
Kdyby to šlo dám tam susicku, ale bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
25.6.19 10:12

.

Příspěvek upraven 25.11.20 v 22:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
25.6.19 10:31

Pracku mame v takovem malem „kumbalku“, ktery se da zamknout, takze misto na pracce vyuzivam na avivaze, prasek, gely a nemusim mit strach, ze mi to ditko sebere :mrgreen: Jinak mit ji v koupelne, prasky bych na ni nedavala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
25.6.19 10:44

Moje roznosene oblečení, pouzdro na brýle a náhradní brýle, hřeben. Na podzim to vyměním za sušičku. :lol: Pračku mám v koupelně vedle umyvadla se zrcadlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
25.6.19 12:05

Dřevěnou nadstavbu s rucniky a pracimi záležitostmi, košíky a fénem, kulmou atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
26.6.19 07:05

Pračku mám normálně v koupelně vedle umyvadla. Mám na ní věci, co denně používám, ale přijde mi to taky neuspořádaný a nejraději bych to do něčeho nacpala, aby to trochu vypadalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4456
26.6.19 11:29

Já mám nad celou plochu pračky udělanou ve stejném dekoru koupelnových skříněk polici - pultík a mám na něm svůj kosmetický koutek. V proutěných košících tam mám parfémy, šminky, přípravky na vlasy,… Když byly holky malé, byl to přebalovák. Vypadá to hezky, nedělá to bordelný dojem a tím, že je ta police navrtaná do zdi asi půl cm nad pračkou, tak z ní nic nepadá ani se nepřesouvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
26.6.19 11:34

Já mám na pračce sušičku :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat