jakou plínku na noc

17180
18.11.09 13:19

jakou plínku na noc

Ahojky, malá mi začala asi tak před měsícem spát celou noc což je od 18:30 do cca 6-7 hodin. A narazila jsem na problém, že se mi pročůrává každý den. Ráno má pyžamko suché ale na prostěradle je flek a spací pytel je navlhlý, takže jsem vydedukovala, že se nepročůrá až ráno ale už během noci a to pyžamko jí uschne. Což mi přijde šílený, nerada bych aby vnoci nastydla.

Používám na noc Huggies. Teď máme velikost 3, malá má asi 6,5 kila. Takže mám dotázek - která značka se vám na noc osvědčila, popř. má smysl třeba na noc koupit tu větší velikost? ale nevím zda by jí to nebylo moc velké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3549
18.11.09 13:39

Tak já s huggískama dobrou zkušenost nemám přijde mi že mají málo pružné ty gumičky kolem nožek a pak protíkají,dobré jsou pampers ne sleep and play,ale klasika taky happy a teď mi nejvíc vyhovujou z penny baby time mají nějaké nové a jsou perfektní,ale asi každá budeme mít svůj názor :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pellullinka
18.11.09 13:43

my máme na noc huggiesky normálně a v pohodě, Kuba taky spí celou noc. Teď sem koupila ty nové tesco a ty jsou taky v pohodě!!Jsou hodně podobné pamperskám a malý je nepročůrá…

• Citovat
  • Upravit
ave
837
18.11.09 13:46

Já tenhle problém řešila asi kolem 10. měsíce. Malý hodně pil a pije a z plen jsem vyzkoušela kde co a prostě celou noc nevydržela žádná. Takže jsem vždy v noci přebalovala. Malý se u toho většinou ani neprobudil. Jinak nejvíc se mně osvědčily právě Huggies, ale aby byl suchý až do rána bych mu musela dát nejmíň dvě :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
18.11.09 13:56

Pampers, na noc o číslo větší, než běžná velikost.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
18.11.09 14:15

ja pouzivam Huggies a pohoda.Jinak ja nez jdu spat tak mrknu zda Emca nema plinku plnou a pokud je plnejsi tak ji ve spanku prebalim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5408
18.11.09 14:26

Ahoj na noc Tesco plíny poberou fakt hodně,na noc nedávám Pampers, ty se mi moc neosvědčily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
18.11.09 14:47

díky za odpovědi budu muset tedy vyzkoušet. Teď jsem u našich, ale doma mám jeden balík tesco plínek tak zkusím. Dnes jsem koupila i jedny pampersky tak snad něco zabere přinejhorším vyzkoušíme i ty větší. Díky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
18.11.09 20:55

Já mám odzkoušený ty pampers že jsou pro nás nejlepší na noc,ale stejně se sem tam stane,že se pročůrá i přes pampersky.Teda holky jak to děláte,že přebalujete i když dětičky spinkají,to mě by se prcek hned vzbudil :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
19.11.09 13:37

Vím, že to moná nechcete slyšet, ale my tenhle problém nikdy neřešili - noční látkovy pobraly fakt všechno - i u 2,5 letého učuránka :pankac: (popolini froté nebo baby idea) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
19.11.09 15:07

Malý mi hodně dlouhou dobu spal celou noc bez probuzení a stačila mu jedna huggieska v pohodě. Teď se mi ale začal 1-2 budit na mléko a tudíž víc čůrá a budí se každé ráno mokrý.
Pampersky používat nemůžeme, protože mu nesedí to aloe nebo čím je to napuštěná, má od toho podrážděná stehnýnka. Tesco používáme přes den a mám vypozorované, že pokud nechám plenku déle než obvykle, tak se taky pročůrá.
Takže bych taky uvítala tipy na dobré plenky na noc.

• Citovat
  • Upravit
8297
19.11.09 21:31

Musim souhlasit s domi, v latkove plince se mi nikdy neprocural, ani kdyz se kojil 5× za noc :mrgreen:
Pouzivame bumhugger s dvema vkladackama hemp hour, navrch natahovaci vlnaky od popoliny.

Jinak jeste tu nepadly Babylove z DM, kdyz jsem pouzivala papirovky, tak vedly. Ted jsem mela na noc Alany a prave kvuli nim ted latkuju i na noc, protoze ty nestihali a budil se mokry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
19.11.09 21:39

Já jsem zezačátku látkovky na noc používat nechtěla, ale v jednorázovkách se pročůrával čím dál častěji. Od té doby, co balíme do látky i na noc je to pohoda.

Konec látkařské agitky :wink: 8-) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
20.11.09 07:56

Tak se taky musím přidat k holkám látkařkám, na noc používáme stejně jako čičinka bumhugger s jednou vkládačkou Hemp Hour Twofold, na to vlňáčky které jsou po ruce a zatím naprostá spokojenost, ani jednou se nám nepročůrala a to je v té plnece zhruba od 8mi do 7mi do rána. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
20.11.09 14:28

Holky látkařky, díky - upřímně nejsem ten typ a navíc sem nějak líná to studovat, je to pro mě španělská vesnice, ale když bude nejhůř tak mi stejně nic jiného nezbyde.

Zkoušela jsem i pampersku a výsledek stejný. A to mi poslední tři dny bojkotuje přes den čajík. Dnes byla kolem jedenácté vzhůru a vrtěla se tak jsem jí přebalila - plína nacucaná a pak hned usnula. Ta plína ráno už tak nacuclá nebyla takže to fakt načůrá hned večer :roll:

No takže mi zbývá ještě ta větší velikost a pak jedině ty látkovky - že by se ze mě stala noční látkařka :lol: :lol: Zase je pravda, že v noci jen čůrá nekadí tak by se to možná dalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí