procurávání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22
20.10.09 19:43

procurávání

Dobrý den,poradí mi prosím někdo? Mám pětiměsíčního chlapečka a od narození má problém s pročuráváním. Ne však kolem gumiček,ale pročurává se do pasu na pravý bok. Je to jeho oblíbená strana na které spí,pak se také pročurá. Snažím se plenky utahovat,špatnou velikostí to snad také není. Váží 7kg,používáme velikost 4. Je to velmi nepřijemné,musíme se 2-3 krát za noc převlíkat,někdy i s prostěradlem. Používáme Pampers,zkusila jsem i Huggies Premium,Fixies,Sleep and play,ale bez výsledku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28294
20.10.09 19:47

Ahoj, to je prostě ta nevýhoda jednorázovek, prostě jak leží dítě na boku, je to problém. Náš Mates to měl to stejné. Teď teda používáme látkovky, i na noc a je to vyřešené, u těch se mi to nestalo ani jednou. No, ale to není asi řešení pro tebe, já s látkováním počítala. Jsem zvědavá, co napadne další maminy, myslím ty, co jednorázovky používají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
20.10.09 19:47

Ahoj, jestli používáš vel. 4 u pampers, to je myslím, od 7 kg, tak to jsou moc velké, jestli je třeba užší přes pas či má tenčí nožky, nebo je dlouhán, tak je mu to prostě velké, já bych zkusila menší velikost, na 4 dcera přecházela v 8 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
20.10.09 19:51

No tak já látkuju, tudíž se mi toto nestává… Ale napadá mě, kdybys třeba přes tu pampers dala čtvercovou plínu. Třeba kolem pasu a to by zachytilo to pročůrání a nemusela bys převlíkat vše :idea: :?: Jinak netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
20.10.09 19:51

Jé suviku, já taky látkovala,vždycky jsem byla spokojená, ale teď poslední měsíc jsem přestala, protože všechny látkovky, co mám protíkají, vel. dobrá, jen ta naše holka opravdu hodně pije a pak čůrá velké nádrže a látky to nedávají, holt začnem učit na nočník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
20.10.09 19:53

Pampersky protíkají někdy i nám. Používáme jinak fialový tesco, musí sedět velikost - ne větší, ne menší, nenalívat dítě v noci tekutinama a pindíka směrovat domů - k patičkám, pokud se zapomenu a pindík kouká nahoru, vždycky se horem pročůrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
20.10.09 19:58

Lasicko ale jim to protíká kolem boků, to udělá i když je pindík dolů…

Rézi Mates taky dost čůrá a to je mu teprv půl roku, tak jsem taky zvědavá, snad to nějak pojmou, ráda bych aby se naučil brzy na nočník,a le jaká bude praxe :idea: :?: :D :D

Mě napadlo dát mu vlňáky, ale čtvercovka je lenější a mohla by mít stejnou službu. Nicméně si myslím totéž co holky přede mnou, že jste asi ještě nanetrefili na ty „svoje“ plínky, prostě mu nesedí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
20.10.09 20:20

A protýká po kolika hodinách? Já používám Alany, občas v noci protečou, ale to je má třeba od 8 do 6 ráno, v noci nepřebaluju. Přes den látkujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
20.10.09 20:46

Procurá se i po dvou hodinách. V noci přebalujeme 2-3 krát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
20.10.09 20:55

Když byl Sašík malinký mimčo, tak se pročůral úplně stejně, když měl Tesco plínky. Takže jsem je už pak nikdy nepoužívala. A taky se mu to stane i teď u Alana (když je má celou noc). Takže mu je dávám jen přes den. Jinak nikdy se nám to nestalo u Babylove. Na ty nedám dopustit - jsou naše hlavní. A na noc jedině ty :wink: A pokud je při nočním krmení plína opravdu hodně nalitá, tak raději přebalím, jinak vydrží celou noc. S Pamperskami nemám dobrou zkušenost, dřív je malý sem tam měl, ale nedávno jsem je po dlouhé době koupila a hrozně z nich byl zapruzený :nevim: i když je měl jen chviličku na sobě - něco mu na nich vadí.
Je fakt, že se člověk musí řídit miminkem, štíhlejšímu mimču v pase to může povolit víc a pak se pročůrá, takže raději menší velikost a taky v pase pružnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
20.10.09 21:47

Ano, to jsem úplně zapomněla, babylove jsme asi měsíc měli, jsou super.
A když se pročůrá už po 2h, tak bych tipla, že vám jsou ještě velké. To se stávalo, když měl Mates novou velikost a neměl gumičku přilehlou k nožičce a tapomněla jsem srovnat pinďu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
20.10.09 22:07

Ahoj,
já měla dobrou zkušenost s plenkama Babydream z Rossmanna nebo Mamia z německého Aldi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
21.10.09 00:10

Velikost 4 se mi zdá pro 7 kg velké, malá má 11kg a používáme 4 a jsou akorát.
Pampers nepoužívám od velikosti 3 takže u těch nevím, ale happy, které používám teď jsou v pohodě, teda když se mi občas nestane, že jí to špatně zapnu, přece jenom dělá někdy blbinky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
21.10.09 11:46

Malý má 7,5 kg a používáme trojky - huggies premium a tesco. Ale je fakt, že je spíš hubený a dlouhý. Čtyřka se mi zdá taky veliká, zkus menší velikost.
Pampers nepoužíváme - jednak malému vadilo to aloe vera a jednak jsem potřebovala pásky pořádně utáhnout a pampersky se mi pořád povolovaly a v noci protýkaly právě tak, jak píšeš.
Takže mě se osvědčillo na noc huggies a pořádně utáhnout, přes den máme tesco a pročurá se opravdu málokdy.

• Citovat
  • Upravit
992
22.10.09 20:08

Tak my máme necelých sedm kilo a používáme trojky premium nebo activ baby a pročurá se mi, když se zapomenu a nenasměruju při přebalování pindíka dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí