Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Mozna vyzkousime na noc ty bile, nechci mu davat latkovku pres plenu, je to nopohodli. ![]()
Uvidíš a pak dej vědět, jak to dopadlo. Malý má zatím velikost 3. ![]()
Mám stejný problém. Pampers-úplně na houno (na noc). Tesco - ty nový taky nic moc. Babylove jsou docela držáci, ale i ty občas projedou. A další tak nějak taky žádná hitparáda. Baby od nás mi hromadně doporučily Dada z Polska. Ještě jsem nezkoušela, ale prubnu asi. I cenově jsou za hubičku. Urkitě s nima kšeftuje i někdo na MMB.
Je to opruz, páč kdybych měla malou v noci přebalovat, tak to je u nás jak vraždění neviňátek. A když už se probere, tak je mokrá a tomu řevu se nevyhnem, no.. u ní je to ale asi hlavně tím, že spí jedině na břiše.. už od úplnýho mimina… takže všechno jí to jde dolů, na břicho. (btw, mně Dr. zakázal spát na břiše, že je to absolutně nevhodná poloha a na páteř, i krční, zabiják… no, tak nevím, co tohle udělá s dcerou, když na břiše spí tak od 4.měs.
).
Ještě k těm plínám - napadlo mě zkusit Pampers č. 6 - tj. 15kg+… i když dcera má v 15měs. cca 13kg. Nezkoušela jste některá? Jedna už je tak 8 kaček, ale lepší než prodojená postel ![]()
@AdelQa píše:
Mám stejný problém. Pampers-úplně na houno (na noc). Tesco - ty nový taky nic moc. Babylove jsou docela držáci, ale i ty občas projedou. A další tak nějak taky žádná hitparáda. Baby od nás mi hromadně doporučily Dada z Polska. Ještě jsem nezkoušela, ale prubnu asi. I cenově jsou za hubičku. Urkitě s nima kšeftuje i někdo na MMB.
Je to opruz, páč kdybych měla malou v noci přebalovat, tak to je u nás jak vraždění neviňátek. A když už se probere, tak je mokrá a tomu řevu se nevyhnem, no.. u ní je to ale asi hlavně tím, že spí jedině na břiše.. už od úplnýho mimina… takže všechno jí to jde dolů, na břicho. (btw, mně Dr. zakázal spát na břiše, že je to absolutně nevhodná poloha a na páteř, i krční, zabiják… no, tak nevím, co tohle udělá s dcerou, když na břiše spí tak od 4.měs.).
Ještě k těm plínám - napadlo mě zkusit Pampers č. 6 - tj. 15kg+… i když dcera má v 15měs. cca 13kg. Nezkoušela jste některá? Jedna už je tak 8 kaček, ale lepší než prodojená postel
Náš malý se prochcával při všech pamperskách. Podle mě jsou strašně moc tenký, nikdy nevydržely celou noc. Při malé jsem používala tesco(ty dražší) ale pak se při malým mi přišlo zhoršily. Používala sjem Hugies nebo Happy a pindíka dolů. ![]()
Na ty Happy jsem už taky koukala, mají je na Mallu, možná taky prubnem.
Jinak na dnešek jsem dala přes plenu látkovku a sucho.
Až ráno jsem mu jí vyndala a po boku, když vztával asi si cíknul a už se dělal flíček..
Někdo tu radil dát třeba větší plenu na noc, asi hodně záleží jakou.
Pampers mi prodojil, raz dva..
Ono se taky neni čemu divit, když mi vypije 3× za noc 210ml, ze se procura, ze? ![]()
Je ale fakt, že pri ceně Pampers, by měla byt větší kvalita.
Sehnala jsem v Globusu Hugies. Tak dávám na noc. A v pohodě, nepročůrá se.
Ahoj, mám stejný problém. Malý má 6 měsíců, rád spí na boku a každou noc se procura. Přes den používám Dady, ale v noci nevydrží. Zkoušela jsem papers a tesko a taky ne. Zkusím ještě ty babylove jak jsem se dočetla. Máte prosím ještě nějaké tipy? To prevlikani je za trest ![]()