Přebalovací podložky

16694
2.11.09 07:38

Přebalovací podložky

Nedávno jsem tu zahlédla odkaz na přebalovací deky, které lze prát a nahradí tak jednorázové podložky, kterých tedy zrovna my máme celkem spotřebu :cry:
Nemůžu ten odkaz najít, pokud ho máte uložený, prosím prosím, napiště ho. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2095
2.11.09 08:18

podložky

já používám tyhle. daj se vyprat a já jsem s nima spokojená:

http://www.plinky.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
2.11.09 10:05

super, mockrát děkuju. Už jsem si 3 objednala (abych stíhala točit. Nechávám totiž Lukáška po každém koupání vyblbnout se hanbatého a to samozřejmě každý den podložku počůrá. Tohle bude skutečná úspora peněz :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.09 10:20

Moc si jich nekupuj, až ti mrně začne lozit, stavět se a běhat, tak ti moc nepomůžou, tak bych si vzala tu velkou velikost jako použití pak do postýlky.

Jinak já měla jednor.vel. 60×90 cm za 7,– kč nemocniční a stejně mi malej předváděl vodotrysk mimo jednorázovku, tak jsem pod něj dávala velký plastový ubrus a tetra plenu :lol: , no a v 6ti měsících bylo po srandě :roll: , začal lozit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
3.11.09 11:16

Na vyvětrání používám klasický čtverec složený „na novorozence“ a zajištěné snapi sponkou. Vyvětrá obdobně jako nahatý, jen to kolem sebe moc nepočůrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
3.11.09 15:53

Tak on nejradši větrá při pasení, takže čůrá pod sebe. v postýlce máme jednorázovku 90×60 schovanou pod napínacím prostěradlem, takže s tím zatím problémy nemáme. No a při přebalování už se mi mrská a otáčí teď, takže se děsím té chvíle, kdy začne rovnou zdrhat a vždycky se mi odplazí :lol: No a k té čtvercovce, on hysterčí jen při náznaku zabalení. Je to sice rozmazlenost, já vím :oops: , ale tu půlhodinku večer mu klidně dopřeju. Jen kdyby se dali prát jednorázovky. Je mi jasné, že jak začne lézt,tak mám po srandě, ale zatím se ta investice pořád vyplatí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evikkk
16.11.09 20:15

Ahoj, ja mam latkovou pratelnou podlozku od Nappies by Minki. Je pratelna, fleesova, mekkoucka a zespod nepropustna. Mam holcici ruzovou s kytickama, uzasna. Kupovala jsem i s pytlem na mokre pleny na www.papilios.eu. Jesli mas chlapecka - urcite jsem tam zahledla i peknoucke klucici vzory:-). Cauky, Evikk

• Citovat
  • Upravit
31
1.12.09 22:18

POkud vim, tak nepropustnou podložku do postýlky prodává taky Ikea - stojí asi kolem 150,– Kč, jestli se nemýlím. Je bílá, z jedné strany je to jako flanel a z jedné jakoby pogumovaná. Prát se dá normálně, mám to vyzkoušené. Je to myslím tohle :
 http://www.ikea.com/…cts/40143304

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.12.09 22:21

přebalovací podložky

ahoj krásné jsou podložky od Papilios :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí