Jakou práci hledat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Patrick395
30.5.15 13:03

Jakou praci hledat

Zdravim, jsem vyuceny prodavac ale bojim se prace za kasou, na pokladne nebo kde se moc mluvi s lidmi, jsem totiz tichy introvertni typ, sam se divim jak jsem mohl udelat zaverecky, nicmene mi je 19 a praci nutne potrebuju jen nevim jakou hledat, navic musim pouze ve meste protoze na dojizdeni nemam penize, cisnik, pokladna je vylouceny ale zase na jiny prace chteji vyuceni v oboru nebo minimalne praxi, tak kde bych mel zacit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
30.5.15 13:20

Tak hledej dělnickou práci, kde budeš úkolován a nebudeš ve styku se zákazníky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
30.5.15 13:34

@pannda …asi tak nějak. Třeba skladník, doplňování zboží, balení zboží k expedici v nějaké zásilkové službě, nebo pak výkopové práce či práce na stavbě. V létě pak třeba i v zemědělství sběr ovoce… Myslím, že lidi co chtějí dělat si práci vždycky najdou a třeba časem přejde i ten strach s komunikací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30922
30.5.15 13:43

@Patrick395 A na pokladne se tak moc mluvi s lidmi? JA tedy sluychavam maximalne dve vety, to by ses preci naucil. DNes se nechce nikdo moc v obchode vybavovat, pokud mas na mysli normalni supermarket.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
30.5.15 14:09

@Patrick395 zavři se někam do skladu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
37126
30.5.15 15:02

A ridis treba? pritel rozvazel baliky a tam se taky moc nemluvi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
30.5.15 15:29

@Patrick395 kamarádky maminka to má podobně jak ty, takže dělá v hypermarketu ale pouze noční směny, kdy tam nejsou zákazníci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
1.6.17 18:49

Zdravim chtel bych se zeptat kolik si myslite ze by mel mit cisteho vyuceny clovek plat aby byl adekvatni k nakladum na bydleni, jidlu atd. bezdetny svobodny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2448
1.6.17 18:57

@B4RC3LON4 plat nemá být adekvátní nákladům na bydlení, ale odvedené práci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
1.6.17 19:05

No to se muze dost ruznit, dle lokality bydliste.

Je rozhodne dobry si rict, kolik potrebujes pro zivot a pak za tim jit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.6.17 19:05

V jaké práci? a žena nebo muž? já 5 let studovala VŠ abych mohla dělat to, co dělám (jsem učitelka) a můj plat zdaleka nedosahuje ani 20 000 většinou chodí necelých 18 000,– :-( takže jako asi tak… ale osobně bych to viděla tak, že dnes by nikdo neměl vydělávat míň jak takových 12-13 000, ideálně za mě vyučení kolem 15 000,–, pak maturanti kolem 20 000,– a vysokoškoláci 25 000,– ale je to i práce od práce je to různé…

• Citovat
  • Upravit
1349
1.6.17 19:23

Tak delal jsem ve vyrobe praci za 12 tisic cisteho nekdy ani to ne ted jsem na uradu prace a hledam neco noveho vsude kde jsem se byl ptat nabizeji okolo 14 tisic cisteho ale zase dojizdeni i 40km tam a zpatkycoz bych projel spoustu penez a jeste vetsina firem je daleko od nadrazi tak jsem premyslel o druhe variante se prestehovat ale podle me 14 tisic nestaci na to abych bydlel sam jinak jsem muz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
1.6.17 19:25

Tohle je naprostý výsměch. To, že Vám nedojde na účet ani 18 tisíc je smutné, tristní a do nebe volající…Učitel je někdo, kdo by měl být na výši nejen vědomostně, ale i morálně a měl by být vzorem dětem, středoškolákům,…Jak se má ale učitel vzdělávat a být pro ostatní vzorem? Schopní lidé, co vystudovali učitelství jdou raději do jiného dovětví, muži vůbec. Ti by s tímto rodinu neuživili. A jinak 25 tisíc hrubého má u nás v malém městě v továrně na žiletky třídič zboží (do krabic) se základním vzděláním. Je mi z toho fakt smutno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
1.6.17 19:28
@sediza píše:
Tohle je naprostý výsměch. To, že Vám nedojde na účet ani 18 tisíc je smutné, tristní a do nebe volající…Učitel je někdo, kdo by měl být na výši nejen vědomostně, ale i morálně a měl by být vzorem dětem, středoškolákům,…Jak se má ale učitel vzdělávat a být pro ostatní vzorem? Schopní lidé, co vystudovali učitelství jdou raději do jiného dovětví, muži vůbec. Ti by s tímto rodinu neuživili. A jinak 25 tisíc hrubého má u nás v malém městě v továrně na žiletky třídič zboží (do krabic) se základním vzděláním. Je mi z toho fakt smutno..

to myslite opravdu jo ze ma za zakladni hodiny 25 tisic? taky me to prijde nefer kdyz nekdo s VS bere treba 18 tisic cisteho a znam lidi co delaji ve vyrobe a maji treba 17 tisic cisteho a maji vyucni list nebo ani to ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35740
1.6.17 19:30
@B4RC3LON4 píše:
Zdravim chtel bych se zeptat kolik si myslite ze by mel mit cisteho vyuceny clovek plat aby byl adekvatni k nakladum na bydleni, jidlu atd. bezdetny svobodny

No tak aby vše poplatil a ještě mu nejlíp něco zbylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat