Jakou práci hledat
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Tak hledej dělnickou práci, kde budeš úkolován a nebudeš ve styku se zákazníky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pannda …asi tak nějak. Třeba skladník, doplňování zboží, balení zboží k expedici v nějaké zásilkové službě, nebo pak výkopové práce či práce na stavbě. V létě pak třeba i v zemědělství sběr ovoce… Myslím, že lidi co chtějí dělat si práci vždycky najdou a třeba časem přejde i ten strach s komunikací.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Patrick395 A na pokladne se tak moc mluvi s lidmi? JA tedy sluychavam maximalne dve vety, to by ses preci naucil. DNes se nechce nikdo moc v obchode vybavovat, pokud mas na mysli normalni supermarket.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ridis treba? pritel rozvazel baliky a tam se taky moc nemluvi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Patrick395 kamarádky maminka to má podobně jak ty, takže dělá v hypermarketu ale pouze noční směny, kdy tam nejsou zákazníci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravim chtel bych se zeptat kolik si myslite ze by mel mit cisteho vyuceny clovek plat aby byl adekvatni k nakladum na bydleni, jidlu atd. bezdetny svobodny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@B4RC3LON4 plat nemá být adekvátní nákladům na bydlení, ale odvedené práci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No to se muze dost ruznit, dle lokality bydliste.
Je rozhodne dobry si rict, kolik potrebujes pro zivot a pak za tim jit.
- Citovat
- Upravit
V jaké práci? a žena nebo muž? já 5 let studovala VŠ abych mohla dělat to, co dělám (jsem učitelka) a můj plat zdaleka nedosahuje ani 20 000 většinou chodí necelých 18 000,–
takže jako asi tak… ale osobně bych to viděla tak, že dnes by nikdo neměl vydělávat míň jak takových 12-13 000, ideálně za mě vyučení kolem 15 000,–, pak maturanti kolem 20 000,– a vysokoškoláci 25 000,– ale je to i práce od práce je to různé…
- Citovat
- Upravit
Tak delal jsem ve vyrobe praci za 12 tisic cisteho nekdy ani to ne ted jsem na uradu prace a hledam neco noveho vsude kde jsem se byl ptat nabizeji okolo 14 tisic cisteho ale zase dojizdeni i 40km tam a zpatkycoz bych projel spoustu penez a jeste vetsina firem je daleko od nadrazi tak jsem premyslel o druhe variante se prestehovat ale podle me 14 tisic nestaci na to abych bydlel sam jinak jsem muz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle je naprostý výsměch. To, že Vám nedojde na účet ani 18 tisíc je smutné, tristní a do nebe volající…Učitel je někdo, kdo by měl být na výši nejen vědomostně, ale i morálně a měl by být vzorem dětem, středoškolákům,…Jak se má ale učitel vzdělávat a být pro ostatní vzorem? Schopní lidé, co vystudovali učitelství jdou raději do jiného dovětví, muži vůbec. Ti by s tímto rodinu neuživili. A jinak 25 tisíc hrubého má u nás v malém městě v továrně na žiletky třídič zboží (do krabic) se základním vzděláním. Je mi z toho fakt smutno..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sediza píše:
Tohle je naprostý výsměch. To, že Vám nedojde na účet ani 18 tisíc je smutné, tristní a do nebe volající…Učitel je někdo, kdo by měl být na výši nejen vědomostně, ale i morálně a měl by být vzorem dětem, středoškolákům,…Jak se má ale učitel vzdělávat a být pro ostatní vzorem? Schopní lidé, co vystudovali učitelství jdou raději do jiného dovětví, muži vůbec. Ti by s tímto rodinu neuživili. A jinak 25 tisíc hrubého má u nás v malém městě v továrně na žiletky třídič zboží (do krabic) se základním vzděláním. Je mi z toho fakt smutno..
to myslite opravdu jo ze ma za zakladni hodiny 25 tisic? taky me to prijde nefer kdyz nekdo s VS bere treba 18 tisic cisteho a znam lidi co delaji ve vyrobe a maji treba 17 tisic cisteho a maji vyucni list nebo ani to ne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@B4RC3LON4 píše:
Zdravim chtel bych se zeptat kolik si myslite ze by mel mit cisteho vyuceny clovek plat aby byl adekvatni k nakladum na bydleni, jidlu atd. bezdetny svobodny
No tak aby vše poplatil a ještě mu nejlíp něco zbylo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravim, jsem vyuceny prodavac ale bojim se prace za kasou, na pokladne nebo kde se moc mluvi s lidmi, jsem totiz tichy introvertni typ, sam se divim jak jsem mohl udelat zaverecky, nicmene mi je 19 a praci nutne potrebuju jen nevim jakou hledat, navic musim pouze ve meste protoze na dojizdeni nemam penize, cisnik, pokladna je vylouceny ale zase na jiny prace chteji vyuceni v oboru nebo minimalne praxi, tak kde bych mel zacit?