Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj
chtela jsem vas poprosit o radu ci nazor!
chceme prodavat byt a sami ho asi neprodame ![]()
jakou realitku by jste nam poradili?
nebo s jakou realitkou mate dobre zkusenosti?
jsme zokresu Rychnov nad Kneznou (kraj Hradec Kralove).
diky moc za prispevky a nazory
![]()
Jelikož jsem v realitce pracovala, tak za mě žádnou. Raději bych si ho prodala sama ![]()
@Antosek píše:
Jelikož jsem v realitce pracovala, tak za mě žádnou. Raději bych si ho prodala sama
taky prodáváme byt, ale realitku nechceme, není to nic složitého a když se vám nebude dařit zavolat RK můžete vždy
Taky bych určitě zkoušela nejdřív prodat sama.
jinak pokud bys na realitce trvala, tak moje momentální zkušenost s nimi (prodej bytu, koupě domu) je taková, že hodně záleží i na konkrétním makléři. i tady je to prostě o lidech - jsou slušní lidi a jsou takový, co se budou snažit za každou cenu tě obrat. nenápadně, za použití těch svých naučených frází a fíglů. problém je, že to prostě na první a třeba ani druhý pohled nepoznáš. takže hlavní rada je, být obezřetná a skeptická, nic jim nesežrat a vše si důkladně přečíst a v hlavě přebrat.
při prodeji je tedy dobré dávat opravdu pozor, co podepisuješ. někdo tě nechá podepsat exkluzivní smlouvu s takovými podmínkami, že nemáš možnost případně prodat byt sama, aniž bys jim z toho nemusela něco dávat. určitě si pročti podmínky možnosti odstoupení od smlouvy, kdybys nebyla spokojená, tak ať pak můžeš od nich odejít.
a jinak, jakmile začneš nabízet byt sama, tak ti stejně budou realitky volat a snažit se tě „přetáhnout“ k sobě. takže si můžeš počkat na tuto situaci a pak si vybírat, podle toho co ti nabídnou.
My máme velice špatnou zkušenost s M&M Reality Holding. Za nás nemůžeme doporučit. Více se o tom, jak s námi bylo jako s jejich klienty zacházeno, dočtete zde:
http://ztdonline.cz/…-nikdy-vice/
@Mimmmou píše:
My máme velice špatnou zkušenost s M&M Reality Holding. Za nás nemůžeme doporučit. Více se o tom, jak s námi bylo jako s jejich klienty zacházeno, dočtete zde:
http://ztdonline.cz/…-nikdy-vice/
Zrovna dnes jsem o této realitce četla a je to celkem drsné..chceme koupit baráček, tak si dáme na ně pozor..diky ![]()
Mám taky z dřívějška špatnou zkušenost s realitkou
Ale hlavně je to asi tím makléřem. Teď jsme na kraji Prahy koupily domeček, našla jsem ho na youtube. Majitel tam měl exekuce
Docela jsem se toho bála, dojednával to hlavně manžel
Ale makléř z realitky nás přesvědčil, že to půjde. Trvalo to sice pár měsíců, ale realitka o. k. vše zařídili. Mají takovej dlouhej název myslím něco jako Bydlení na doporučení… určitě to půjde vygooglit ![]()