Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
http://nabytek-bydleni.hyperinzerce.cz/…slo-nabidka/
Chci si koupit větší sedačku pro návštěvy. Líbila by se vám tato? Máme obývák velký, cca 25m2. Ale odrazují me od toho, prý se tam nebude hodit. Poradíte mi?
My ale nevime jaky mas obyvak. Spis je dulezity, jak se libi tobe a jak se na tom bude sedet, ne?
Mně se moc líbí, bez toho křesla teda
Taky máme sedačku v kůži a luxus ![]()
No ten obývák se bude celej malovat. Asi ho dám na bílo a k tomu nějakou tapetu, obýv. stěna je také černá, televize velká.
@Mimim3101 Presne tak nevime jaky mate obyvak(barvu),sedacka je to pekna, ale ja bych ji osobne nechtela, uz jen protoze je to kuze, nedokazu si predstavit na tom lezet, sedet s holyma nohama..
Jak bych se k tomu prilepila, potila..Jo urco to resi nejaky potah ale i tak,..A kvuli detem bych to taky nechtela, nas malej docela spouzi po sedacce a diky bohu ze mame takovou jakou mame!!!
Kuze se i musi udrzovat, mam znamou ktera ma podobnou sedacku jak tato na obrazku a ma ji v dezolatnim stavu popraskana, apod..A to ji udrzovali cistili, osetrovali!!!Nevim no, sedacky z kuze jsou pekny ale me prijdou neprakticky!!
Jsem rada za to co mame doma!!
To ale neni kuze, to je ekokuze tedy jako kuze ![]()
Příspěvek upraven 07.02.13 v 18:43
Kuze nebo eko kuze, stejne se to bude lepit na holy telo!!!A musi se osetrovat.
No já chtěla tu kůži, právě kvůli dětem, protože když ´k nám přijdou na návštěvu, tak tu jim něco upadne, tu něco rozlijou a myslím, že z látkové sedačky bych to dolů jen tak nedostala ![]()
Tak negativa k sedacče:
polštáře se vám po čase „sesednou“ jakože dole budou buclatější…(má je doma sestřenka a pořád je obrací sem tam aby nevypadaly slehle…) ![]()
a potom teda mě přijde ta sedačka úzká( kdybyste si chtěli třeba s manželem rozvalit vedle sebe u telky).. ![]()
My máme podobnej typ sedačky a chceme kupovat časem uplně jinou takže zjištuju negativa, který u nás vidím… ![]()
Mě se to moc nelíbí, přijde mi to spíš jako sedačka někde do kanceláře ![]()
Mě osobně se teda nelíbí.. ale mě se nelíběj žádný černý sedačky…
jako šedý jo, nebo kombinovaný.. ale černá kožená je hrozná..ale tim ji jako nekritizuju, každý má jiný vkus.. my máme čokoládově hnědou rohovou a je fakt hezká ![]()
Nevim, jakej mate obyvak.Ale me se sedacka nelibi, prijde mi jako nekam do kanclu ![]()
A jinak k té kůži- nebo eko kůži. Já taky nebyla pro, studí a lepí se atd…ale když na ní lehávám tak jsem stejně na dece, ale nemůžu si to vynachválit z hlediska polití, umatlání a hlavně desinfekce po návštěvě, prostě se to dá umýt atd.. takže do kůže bych šla znova ![]()
Vůbec se mi nelíbí. Už jen proto, že je černá. Budete to doma mít jak v pohřebnim ústavu s tou černou stěnou ![]()
Tak my mame klasickou sedacku, rohovou, a taky z ni dam dolu vse od kakaa po caj, apod..CO malej me na sedacku vylil uz..
![]()