Jakou sedačku do obýváku?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
256
7.2.13 18:31

Jakou sedačku do obýváku?

http://nabytek-bydleni.hyperinzerce.cz/…slo-nabidka/

Chci si koupit větší sedačku pro návštěvy. Líbila by se vám tato? Máme obývák velký, cca 25m2. Ale odrazují me od toho, prý se tam nebude hodit. Poradíte mi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35732
7.2.13 18:35

My ale nevime jaky mas obyvak. Spis je dulezity, jak se libi tobe a jak se na tom bude sedet, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
7.2.13 18:35

Mně se moc líbí, bez toho křesla teda :think: Taky máme sedačku v kůži a luxus :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
7.2.13 18:39

No ten obývák se bude celej malovat. Asi ho dám na bílo a k tomu nějakou tapetu, obýv. stěna je také černá, televize velká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
7.2.13 18:39

@Mimim3101 Presne tak nevime jaky mate obyvak(barvu),sedacka je to pekna, ale ja bych ji osobne nechtela, uz jen protoze je to kuze, nedokazu si predstavit na tom lezet, sedet s holyma nohama.. :nevim: Jak bych se k tomu prilepila, potila..Jo urco to resi nejaky potah ale i tak,..A kvuli detem bych to taky nechtela, nas malej docela spouzi po sedacce a diky bohu ze mame takovou jakou mame!!! :) :) :) Kuze se i musi udrzovat, mam znamou ktera ma podobnou sedacku jak tato na obrazku a ma ji v dezolatnim stavu popraskana, apod..A to ji udrzovali cistili, osetrovali!!!Nevim no, sedacky z kuze jsou pekny ale me prijdou neprakticky!! 8) Jsem rada za to co mame doma!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35732
7.2.13 18:41

To ale neni kuze, to je ekokuze tedy jako kuze :-)

Příspěvek upraven 07.02.13 v 18:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
7.2.13 18:42

Kuze nebo eko kuze, stejne se to bude lepit na holy telo!!!A musi se osetrovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256

No já chtěla tu kůži, právě kvůli dětem, protože když ´k nám přijdou na návštěvu, tak tu jim něco upadne, tu něco rozlijou a myslím, že z látkové sedačky bych to dolů jen tak nedostala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048

Tak negativa k sedacče:
polštáře se vám po čase „sesednou“ jakože dole budou buclatější…(má je doma sestřenka a pořád je obrací sem tam aby nevypadaly slehle…) :)
a potom teda mě přijde ta sedačka úzká( kdybyste si chtěli třeba s manželem rozvalit vedle sebe u telky).. :lol:
My máme podobnej typ sedačky a chceme kupovat časem uplně jinou takže zjištuju negativa, který u nás vidím… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
7.2.13 18:43

Mě se to moc nelíbí, přijde mi to spíš jako sedačka někde do kanceláře :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411

Mě osobně se teda nelíbí.. ale mě se nelíběj žádný černý sedačky… :| jako šedý jo, nebo kombinovaný.. ale černá kožená je hrozná..ale tim ji jako nekritizuju, každý má jiný vkus.. my máme čokoládově hnědou rohovou a je fakt hezká :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87

Nevim, jakej mate obyvak.Ale me se sedacka nelibi, prijde mi jako nekam do kanclu ;)

• Citovat
  • Upravit
10048
7.2.13 18:44

A jinak k té kůži- nebo eko kůži. Já taky nebyla pro, studí a lepí se atd…ale když na ní lehávám tak jsem stejně na dece, ale nemůžu si to vynachválit z hlediska polití, umatlání a hlavně desinfekce po návštěvě, prostě se to dá umýt atd.. takže do kůže bych šla znova :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
7.2.13 18:44

Vůbec se mi nelíbí. Už jen proto, že je černá. Budete to doma mít jak v pohřebnim ústavu s tou černou stěnou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
7.2.13 18:45

Tak my mame klasickou sedacku, rohovou, a taky z ni dam dolu vse od kakaa po caj, apod..CO malej me na sedacku vylil uz..
;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný