Obraz do jídelny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
115
7.2.13 15:07

Obraz do jídelny

Ahoj,
chceme si pořídit obraz do jídelny, nějaký motiv květiny, kávy apod. Včera jsem narazila na jeden, který mě naprosto uchvátil :dance: Jenže myslím, že by byl vhodný spíš do obýváku, nebo do ložnice. Do obýváku se nám bohužel nevejde, je velký, a není tam pro něj místo, a do ložnice mi přijde zase moc drahý :(
Je to tento:
http://www.obrazyprodej.cz/…azy-Splendor
Jelikož je to první obraz, který kupujeme, tak se nechci unáhlit. Co myslíte, vyjímal by se i v jídelně? Jde mi o to, že jsem si spíš představovala nějakou tu květinu, nebo něco s motivem jídla. Ale tento mě hrooozně zaujal a pořád na něj myslím :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
7.2.13 15:09

Já si myslím že pokud se vám hodí celkově do interiéru tak proč ne?? Lidi poznají v jaké místnosti jsou a určitě to není díky obrazu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
7.2.13 15:12

Neznam vas byt a ani vkus, ale za me: hodil by se mi do predsine, ne do kuchyne: kouknu a napada me, ze „jidlo je jeste daleko“ a taky je to trosku depka…

Koukni sem, treba te neco chytne: http://www.allposters.cz/…ty_c903_.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
7.2.13 15:16

@mašlička já myslím, že tam klidně může jít-pokud se Vám do jídelny hodí-) tím, že je to jídelna, tak tam nemusí být zákonitě jen jídlo, nebo něco neutrálního…záleží na Vás, jak celou jídelnu pojmete-) Mně se ten obraz líbí a v jídelně by mě nijak nerušil-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
7.2.13 16:09

@mašlička mozno trosku OT, ale ten „obraz“ je len tlac na platno. mame reklamnu agenturu a toto Ti urobime z fotky minimalne o polovicu lacnejsie.

takze ak nechces skutocny obraz (olej na platne, tempera, a pod.) ale staci Ti vytlacok, tak si popozeraj na nete fotky, ktore sa Ti pacia a daj si to takto vytlacit.

vyjde to ovela lacnejsie :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
7.2.13 16:33
@soldi píše:
@mašlička mozno trosku OT, ale ten „obraz“ je len tlac na platno. mame reklamnu agenturu a toto Ti urobime z fotky minimalne o polovicu lacnejsie.

takze ak nechces skutocny obraz (olej na platne, tempera, a pod.) ale staci Ti vytlacok, tak si popozeraj na nete fotky, ktore sa Ti pacia a daj si to takto vytlacit.

vyjde to ovela lacnejsie :D

Děkuji za radu :) To je dobrý nápad, cena je totiž opravdu přemrštěná na to, že je to jen vytištěný obrázek na plátno. Asi to tak uděláme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
7.2.13 20:20

Je to nádherný obraz, ale v kuchyni si jej teda představit moc nedovedu :think:. Ale úplně si ho dovedu představit u nás v obýváku. Kurňa, že já jsem sem lezla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
7.2.13 20:30
@mašlička píše:
Děkuji za radu :) To je dobrý nápad, cena je totiž opravdu přemrštěná na to, že je to jen vytištěný obrázek na plátno. Asi to tak uděláme.

Jj taky si říkám, že to není žádnej originál na takovou cenu :roll: a jesli do jídelny - já bych si ho do jídelny nedala, páč na mne působí tak nějak depresivně, možná do chodby bych ho dala, jako že mě čekaj dálky, když vycházím z domu :mrgreen: ale každý má jiný asociace. Vy tam budete bydlet, dejte si tam to, co se vám líbí.
Kdysi na nějaké prohlídce zámku jsem viděla v jídelně obrazy s loveckou tématikou - prostě zabitý bažanty, jak visej hlavou dolů nebo ty vyrovnaný zajíce po lovu. A průvodkyně, že prej se tyhle obrazy s loveckou tématikou a jak ty říkáš s tématikou jídla, květin dávaly do jídelen, aby podpořily chuť k jídlu. To jídlo, květiny chápu, ale já koukat na chcíplý bažanty, tak mě teda popadaj úplně opačné pocity :poblion: než je radost z jídla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
7.2.13 21:44

No já si právě taky myslím že se do jídelny moc nehodí a mrzí mě že ho nemáme kam pověsit v obýváku :?
A dnes jsem se už x-krát koukala na stěnu v ložnici, je tam jedna stěna pro ten obraz jak dělaná :mrgreen:
No ale začínáme s obrazy v kuchyni tak ložnice přijde až nakonec, ale za takovou cenu tedy nee :(
Hledala jsem i levnější s podobným motivem ale nic mě tak nebere jako tento :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
7.2.13 21:49

Jo a do kuchyně by se mi mooc líbila nějaká pampeliška, ale ještě jsem nenašla tu pravou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
10.2.13 11:34

Já budu do kuchyně objednávat tady : http://www.dedra.cz/cz/produkty/?… Myslím, že jsou pěkné a za přijatelné ceny. Jestli se chcete někdo přidat, tak klidně napište :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný