Jakou sušičku vybrat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Reakce:
Mame Siemens, pouzivam 5let na vse (krome bund a svetru), nikdy se nam nic nesrazilo. Kamaradka ma AEG, porad neco srazenyho. Dala bych tedy na zkusenosti s konkretnim typem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ElisC mám beko wmy neco…
jsem moc spokojena..ten u bubnu se cisti dobre, pak je tam spodni- ten jednou tydne vyluxuju a je jak novy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme AEG a za mě zatím super. Ale něčemu sraženému se asi nevyhneš. Ono to chce vychytat a opravdu si dávat pozor, co a na který program dáváš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podívej se na programy aby měla co budeš využívat. Pak tak akorát spotřeba a jak má udělané filtry na čištění
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam whirlpool, spodni filtr prakticky nevycistitelny
takze hlavne ne tuto. Od Beka mame v praci a spokojenost ve vsech smerech ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola píše:
Podívej se na programy aby měla co budeš využívat. Pak tak akorát spotřeba a jak má udělané filtry na čištění
Tak pokud nekoupí ten starý typ, ale koupí tu s tepelným čerpadlem, tak je to hodně podobné. My řešili A+ a A++ u jedné značky a on ten cenový rozdíl je docela velký, takže co ušetřís na elektrice, zase zaplatíš na modelu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem měla vybranou od beko ( tu nejprodávanější na heurece). Nakonec jsem kvůli ceně koupila lg a vyšla mě na 7500 (dny Marianne) a maximální spokojenost. Tepelné čerpadlo mají snad všechny, pak mě zajímala kapacita a spotřeba…ale přijde mi ze ty rozdíly jsou minimalni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Všem děkuji za odpověď. Problém je, že to bude první sušička, takže sice si načtu programy, ale jaké budu v reálu opravdu potrebovat ![]()
Budu ještě mluvit s kamarádkami, na co si dát při výběru pozor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ElisC ono hodně záleží co nosíte, princezna v saténu bude sušit jinak jak holka v bavlně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dostala jsem Beko od Ježíška, ale jiný model, pro německý trh, řekli jsme si že to vyzkoušíme, když si to všichni chválí, tak snad vydrží dlouuuho ![]()
Už jsem sušila asi 6× a jsem moc spokojená. Akorát se mi do jedné cíchy zamotaly menší věci a nabyly usušené, tak to musím příště vychytat.
Chtěla jsem se zeptat, když perete směsku, syntetiky a bavlny, jak to dáte pak sušit? Já prostě pračku syntetiky nenasbírám. Jde o krajkové kalhotky, trička s potiskem nebo halenky, jak to sušíte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Káťa19 také jsme nakonec koupili Beko. A zatím spokojenost.
Na dávku prádla, co popisuješ, používám program BabyProtect.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sušičku s tepelným čerpadlem. Momentálně dělá nejlepší siemens.