Jakou sušičku vybrat?

Janli
4.11.18 15:23

Sušičku s tepelným čerpadlem. Momentálně dělá nejlepší siemens.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2008
4.11.18 15:35

Mame Siemens, pouzivam 5let na vse (krome bund a svetru), nikdy se nam nic nesrazilo. Kamaradka ma AEG, porad neco srazenyho. Dala bych tedy na zkusenosti s konkretnim typem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
4.11.18 15:35

@ElisC mám beko wmy neco… :) jsem moc spokojena..ten u bubnu se cisti dobre, pak je tam spodni- ten jednou tydne vyluxuju a je jak novy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
4.11.18 16:24

Máme AEG a za mě zatím super. Ale něčemu sraženému se asi nevyhneš. Ono to chce vychytat a opravdu si dávat pozor, co a na který program dáváš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35781
4.11.18 16:25

Podívej se na programy aby měla co budeš využívat. Pak tak akorát spotřeba a jak má udělané filtry na čištění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4262
4.11.18 16:28

Mam whirlpool, spodni filtr prakticky nevycistitelny :zed: takze hlavne ne tuto. Od Beka mame v praci a spokojenost ve vsech smerech :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
4.11.18 16:28
@pikola píše:
Podívej se na programy aby měla co budeš využívat. Pak tak akorát spotřeba a jak má udělané filtry na čištění

Tak pokud nekoupí ten starý typ, ale koupí tu s tepelným čerpadlem, tak je to hodně podobné. My řešili A+ a A++ u jedné značky a on ten cenový rozdíl je docela velký, takže co ušetřís na elektrice, zase zaplatíš na modelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
4.11.18 16:50

Já jsem měla vybranou od beko ( tu nejprodávanější na heurece). Nakonec jsem kvůli ceně koupila lg a vyšla mě na 7500 (dny Marianne) a maximální spokojenost. Tepelné čerpadlo mají snad všechny, pak mě zajímala kapacita a spotřeba…ale přijde mi ze ty rozdíly jsou minimalni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
4.11.18 17:18

Všem děkuji za odpověď. Problém je, že to bude první sušička, takže sice si načtu programy, ale jaké budu v reálu opravdu potrebovat :nevim:
Budu ještě mluvit s kamarádkami, na co si dát při výběru pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
2.1.19 09:14

@ElisC ono hodně záleží co nosíte, princezna v saténu bude sušit jinak jak holka v bavlně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
3.1.19 09:19

dostala jsem Beko od Ježíška, ale jiný model, pro německý trh, řekli jsme si že to vyzkoušíme, když si to všichni chválí, tak snad vydrží dlouuuho :-)
Už jsem sušila asi 6× a jsem moc spokojená. Akorát se mi do jedné cíchy zamotaly menší věci a nabyly usušené, tak to musím příště vychytat.

Chtěla jsem se zeptat, když perete směsku, syntetiky a bavlny, jak to dáte pak sušit? Já prostě pračku syntetiky nenasbírám. Jde o krajkové kalhotky, trička s potiskem nebo halenky, jak to sušíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
3.1.19 09:58

@Káťa19 také jsme nakonec koupili Beko. A zatím spokojenost.
Na dávku prádla, co popisuješ, používám program BabyProtect.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
3.1.19 10:00

@ElisC díky, vyzkouším :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
4.1.19 15:57

@ElisC asi poměr cena výkon má nejlepší 🌟