jakou trojkolku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
13.6.07 16:48

jakou trojkolku

ahojte maminy poraďte nějaký kočárek-sportovní verze vhodný pro mimi myslím kolem6měsíců a aby vydržel co nejdéle(prostorný)nejlépe trojkolka…přemyšlela jsem o jané slalom ale nevím jiné neznám poradte bydlím ve městě

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
362
15.6.07 09:20

Mnohem lepší než Jané Slalom je Peg Perego GT3! :wink: Je to opravdu skoro ideální 3-kolka, jak do města tak do terénu, je velmi prostorná a má mnoho vychytávek. Mrkni tady do diskuse, kde se porovnává GT3 a Slalom a tam se o GT3 dozvíš snad vše: https://www.emimino.cz/modules.php?…

Opravdu můžu tuhle trojkolku vřele doporučit!!!!! :wink:
 Sisi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
15.6.07 14:08

Velmi dobrá je také Teutonia Spirit S3.
Pokud bys o ní chtěla něco vědět, napiš mi SZ.

Hezký den.
Bedrunkaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
15.6.07 22:08

Hehe…Sisinko…to bych nečekala… :lol: … já su holt slalomářka, myslím, že tyto dva kočárky jsou co do pohodlnosti porovnatelné a myslím, že dál už je to jen otázka líbivosti. Dávám Sisince za pravdu, že GTčko má spoustu vychytávek, ale držák na pití mně prostě pořád nepřesvědčil o tom, že je GT hezčí než Slalom…Slalom má prostě hezčí tělo…a pokud to u PP neudělají jinak, mužou tam mět těch držáků třeba dvacet zdarma, ale pro mě bude prostě hezčí slalom…tož tak u nás… :lol: (o kvalitách nemluvím, ty jsou samozřejmé-až teda určitě na nějaké vyjímečné kusy, ale to je u každé značky, mám slaloma nějakých 16 měsíců - původně jsem ho chtěla prodat, ale asi ho necháme na druhé, protože jestli výrobci nevymyslí něco úplně nového, tak bych zase kupovala slaloma…je fakt, že jich jezdí mraky, ale za celou dobu sem konkrétně toho našeho neviděla, samý oranžový a béžový, ale náš fakt nikde…) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
17.6.07 17:01

Laďko,

hehe, tak to Ti musím oponovat :wink: Sama moc dobře víš, že GT3 není oproti Slalomu lepší jen v držácích nápojů - to je sice příjemná věc, ale ne důležitá! Všechny přednosti GT3 oproti Slalomu a samozřejmě i naopak jsou popsány právě tady v diskusi " Peg Perego GT3 x Jané Slalom Pro " :wink:
Takže velmi krátce, přednosti GT3: brzda na zadní kola, která nepadá jako u Slalomu - což u něj není vůbec žádná vyjímka :roll: , aretace př. kola na boku kočárku, př. kolo ukotvené z obou stran, takže nezatáčí jako Slalom, polohování až do lehu, variabilní madlo, mnohem lepší a překlápěcí bouda, veliký a polohovací koš, 5b. pásy, které neomezují dítě v pohybu, lepší polstrování a ochrana hlavičky i z boku, tlumič zadních kol - 3 polohy pružení, stupátko pro 2.dítě atd…
To, že má za stejnou cenu jako Slalom veškerou výbavu je určitě příjemné a pak takové ty vychytávky jako držáky nápojů nebo sundávací velmi praktickou ledvinku - to už nejsou až tak důležité věci…

Samožřejmě, Slalom je asi o 2,5 kg lehčí a menší při složení …

Taky doufám, že u PP nebudou dělat nic jinak, hlavně ne tu kostru a to tělo, jak píšeš, protože to je mnohem hezčí a pevnější než u Jané…Akorát by mohli ten podvozek udělat zase stříbrný jako to bylo v loni…
To je zase můj názor, prostě GT3 se mi líbí mnooohem více, hlavně je to i velmi praktický kočárek :wink: proto jsem se taky rozhodla pro něj a ne pro Slalom :wink: Prostě za stejnou cenu mnohem více muziky :wink:
Taky Navetta (hl. korba) je docela vymakaná a autosedačka Primo Viaggio SIP vyšla výborně i v testech :D

Laďko a jakou máte barvičku? Protože tady u nás jezdí snad všechny Slalomy…

Jinak jak tu psala Bedrunkaaa, Teutonia Spirit S3 je taky velmi dobrá 3-kolka :wink:

Sisi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
17.6.07 21:34

Mě se na Jané nelíbí, že má tělo jakoby u kolen. Do kočáru se člověk musí sklánět až moc, kdyby měl korbu nasazenou výše, vypadal by lépe. GT3 je i můj favorit. A hlavně u jané je momentálně příšerný průhled na dítě.Taky nejdou porovnat materiály. Jané mi přišel jak guma(teda hlavně sporťák)-korba mě ale nadchla. A´t si vybereš cokoli, těmito kočáry neuděláš chybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
17.6.07 21:38

Sisinko…Já sem věděla, že mě ukamenuješ… :lol: .....možná, že kdyby ta konstrukce byla stříbrná, tak bych o něm uvažovala (ikdyž si nejsu jistá, jestli už byl k mání, když jsme kupovali sporťák :?: )…ale taky znám GT jen z obrázků, naživo jsem ho neviděla…přesně ti nepovím, co to bylo za kód barvy…nechcou se mně hledat papíry… :oops: …ale je to tmavě modrá s béžovou (té tam moc není)…je to kolekce myslím 05, protože nová tehdy vyjíždějící kolekce O6 mně přišla taková .....jednobarevná…tož tak…teutošku spirita měla švagrovka, ale ještě tu kolekci s tím neotočným kolem a přišel mně ten kočár šíleně těžký…ale kvalitka to bude určitě taky… L

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
17.6.07 21:43

Jo a ještě…brzda nám teda nespadla ani jednou… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
17.6.07 23:01

k.a.c.k.o.,

úplně souhlasím, na mě je ten Slalom taky moooc nízko a to se mi nelíbí :( Potahy mají Perega krásné a hlavně velmi kvalitní, dobře se udržují a nešisují :wink:
Ale jinak Jané jsou taky kvalitní kočárky.....

Laďko , :wink: však víš, já fakt nedám na GT3 dopustit! Nevím, kdy jsi kupovala sporťák, GT3 byla novinka vloni v létě… Já mám tu loňskou se stříbrnou konstrukcí a ta byla hezčí než ta letošní černá. Jojo, vím jakou barvičku máte, tady jsem takovou jednu viděla, je pěkná…S tou brzdou máš štěstí, kámošce spadla už 2.den! :roll: Kdybych šla vloni do Slalomu, tak mám tu jednobarevnou středně modrou, nevím už jak se ta barva jmenovala - snad Azur??? Tu jedinou jsem dodnes fakt nikde nepotkala…
Viděla jsi ji u vás někde?

Teutonie je kvalitka, ale je fakt těžká, jinak se mi líbí.
A pokud jakoukoliv 3-kolku, tak jedině s otočným př. kolem!!!! :wink:

Sisi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
17.6.07 23:22

My sme kupovali slaloma loni v lednu (teda jako leden 06), ale jak říkám kolekci ještě 05…vím že těch tady u nás v Hradišti jezdilo hodně oranžových…je fakt, že po tom, co jsem vyřešila naše kočárkové dilema…tak nějak jsem přestala sledovat barvičky dalších kolekcí…takže v tomto směru su trochu out…no možná nám to brzo začne nanovo, ale ještě uvidím, podle toho jak se nám další potomek naplánuje, jestli to bude letňátko či zimňátko…ještě to chvilku potrvá.....Jinak s tou teutonkou…švagrová měli ještě tu poslední kolekci bez otočného kola, takže si vybrat nemohla…a pokud si dobře pamatuju…když jsme kupovaly sporťáky my, tak ty trojkolky víceméně vyjížděly do světa…když jel někdo po městě s trojkolkou, hleděli na něho lidi jak na exota…dneska je to už zase někde jinde…no pokud kočárky prodáme, tak už se těším na to tóčo znova.....ale to by se asi stalo jedině tehdy, kdyby se objevilo na trhu něco oooopravdu jiného…anebo pokud by měla jít holčička do tmavě modrého sporťáku… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
18.6.07 21:30

Ahoj holky, vy mě nezklamete :lol: Jakmile se něco šustne kolem trojkolek, jste tu.. :D
Nicméně děláte značkám čest 8) A propo-barvičku Jané nejčastěji viděné na Jižním Městě-tak Salmon, Stylon, Šedá a Oranžová, občas Rojo..Jinak švagrová si koupila loňskou šedou a tuhle bych si fakt nekoupila, to je prostě nic moc barva, to už radši tu Marine z letoška 8O Ale jak se říká-proti gustu žádný dišputát..
A mimochodem, líbí se mi kombinace právě modro-béžové, mám ji na Knorru a jsem moc spokojená :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.9.07 20:09

peg perego gt3

čus holky je to poprvé co takhle něco píšu ale když sem si přečetla vaší diskusku :D musim prostě napsat svůj názor. Takže: dizajnově jané slalom - krása, nádhernej kočár, chtěla sem ho okamžitě. Jenžee..... pro nás naprosto nepraktickej. Tak za 1.starý kolekce šisujou - nová kolekce má dost hnusně potivej materiál a ten průzor na boudě - kterej vůl to vymyslel, dyť na to dítě svítí ze všech stran sluníčko (netvrdte že né protože kámoška si na tohle stěžuje)2. opěrka zad mi přijde moc krátká oproti PP a hlavně za 3.co ten nákupní košík? Tam se vejde maximálně pláštěnka na kočár a co nákup,atd.?A když už tam něco vmáčknete tak to musíte hlídat aby to nevypadlo. Prostě v tomhle je Peg Perego gt3 nepřekonatelnej. Je to nejlepčejší kočár jakej sme měli - a že sme jich měli hodně - 5. Je fakt že dizajnek moc nezajmavej - ale myslim si že de hlavně o praktičnost. Takže si mamči uvědomte co je pro vás přednější dizajn či praktičnost. Každopádně kdyby se spojil dizajn slalomu s praktičností PP měli by sme dokonalej kočár. Mějte se čus ****

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
27.9.07 06:40

No jo Sisinko, tys vyjmenovala jen pozitiva gétéčka, ale to že je dlouhej jako lovosice a má menší lehárnu si nenapsala :wink: .

• Citovat
  • Upravit
2210
27.9.07 07:45

ahoj holky
takže včera jsem si vybalila svojí novou GT3 a jsem nadšená , doufám že nezklame až vyjedu ale prostě zvažovala jsem jané a GT a musím přiznat že GT3 vyhrála i díky tomu, že je prostě levnější protože se k ní už nemusí nic dokupovat, no a manža včera furt dokoala kočárek skládal a rozkládat a byl úplně nadšený z toho jaká to je rychlovka. Jediné co mě moc nenadchlo je pláštěnka teda to že nejde nikam schovat, prostě se musí dát do košíku aby byla pořád po ruce ale prostě si na ní seženu nějaký pytlíček aby mi v tom mega koši zabrala co nejméně místa.
předtím jsme měli volant implast super kočárek naprostá spokojenost jen je teda trochu menší ale jak řekl manža volant je felicie a GTS je mazda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
27.9.07 18:32

http://www.ajuty.cz/…ail.937.html

A co třeba tento,nevypadá špatně,ale vlastní zkušenost nemám.Je to prý novinka,tak nevím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí