Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Micho ta pláštěnka se dá smotat do malého balíčku. Prvně na třikrát přeložím a pak smotám aby se nepoškodily ty kostice co tam jsou. Pláštěnka je super když ji připnu tak malej tam má dost místa .Některé maminky tady psaly ,že koupily pláštěnku novou aby byla i přes boudu,ale po mé skušenosti to není potřeba už jsme párkrát zmokly a bouda vodu nepropouští a potah je pořád stejný. Hezký večer Hana
GT3 škoda žes mi nenapsala dřív
já dneska taky koupila novou pláštěnku ![]()
můžu ještě jeden dotaz? chtěla bych pod malou dávat ještě deku jak začíná být chladno ale nevím jak vyřešit ty kšíry, máš nějaký tip nebo musím prostě udělat v dece díry?? díky moc
Micho,
a co koupit nějakou tu oteplenou vložku pod dítko, třeba od Emitexu? A máš tam zrovna i díry ![]()
Pláštěnku mám taky univerzální, je lepší, když je i přes boudu (třeba kvůli kyselým dešťům) a hlavně je skladnější
A taky je v ní okýnko, kterým se dostanu k prckovi (utřít nos, podat čaj apod.
)
Hako,
zkoukla jsem to video
, ten kočárek Maxi-Cosi fakt nevypadá špatně, šla bych teda osobně raději do té 4-kolky, zdvojené kolečko u 3-kolky není moc praktické… Jen co jsem si teda hned všimla, že ta zádová opěrka mi připadá celkem krátká…
Sisinka
no to byla magdi moje tajná představa, tak hned jdu zkoumat ten emitex ![]()
Ahoj Sisinko,taky jsem si všimla že zádová opěrka je malá-něco jako u CAsualplay.Stejně jako Tobě se mi líbila 4-kolka,ale já jsem na 3-kolky moc zatížená .Jsou mou srdeční záležitostí.S dvojitým kolem ve předu nemám vůbec žádnou zkušenost,ráda si nechám poradit.
hako já měla zdvojené kolečko a bylo super ale nevím jak ve sněhu
Hako ,
no právě ve sněhu dělá to zdvojené kolečko někdy patálie… nabalí se tam sníh a pak se těžko jede, to jedno kolo projede sněhem úplně v pohodě (aspoň u mého kočárku). Taky možná na kamenité cestě se budou asi víc kamínky zasekávat ve zdvojeném kole ![]()
Sisi