Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky poradite, kterou vakcinu zvolit zda placenou a nebo neplacenou. Tyká se to zarděnek atd…
Dík Petra
Na základě přečtení diskusí na toto téma zde jsem se nakonec před rokem rozhodla pro klasickou vakcínu. Malá byla bez reakcí.
A pokud bude reakce, můžete ten Priorix zkusit jako druhej. Pokud nejste problémoví se zdravím, prubla bych to, protože z toho, co jsem četla, tak zas o tolik lepší neni.
G
PS: do hledat si zadej zarděnky OR spalničky a hned pod touto volnou zaškrtni to druhé kolečko a dej hledat. Mělo by to najít.
My měli jako první dávku tu klasickou vakcínu a reakce děsná
Druhou dávku jsem zźaplatila Priorix a bez reakce takže já si to velice chválím!!!
Gabka
Ahoj,
taky hlasuju pro Priorix, moje dr. není z těch, která by na mně chtěla vydělávat (některé placené vakcíny mi třeba nedoporučila), ale ten Priorix ano, takže jsem do toho šla a spokojenost.
Světlana
My meli klasiku a bez reakce, krom asi 37,5 vecer teplote......
Kdyby mel reakci taky jdu do druhy davky ty placeny
Ahoj,
já jsem viděla v diskuzích, že se Priorix často chválí, ale nikde ani od nikoho jsem nenašla v čem by měl být lepší. Takže pokud očkovat, tak bych asi taky zkusila tu klasickou a to opravdu né kvůli financím. Přesné složení a informace jsou na www.vakcíny.net a je tam i přesně stejný dotaz.
Suri