4 zoubky v roce a půl....

My
93
23.1.07 22:38

4 zoubky v roce a půl....

Ahojky všem! Ne, že bychom s tím měli nějaké trápení, ale jen se chci zeptat - máte některá stejnou zkušenost? Poslední zub se objevil už koncem září 2006 a od té doby nic. První vyrostl Lucince v 10m. Dítka kolem nás mají plnou pusu 8)
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
23.1.07 22:58

My ne, ale sousedovic chlapecek mel prvni zub ve 14 mesicich. Pak dlouho nic a pozdeji to dohnal. Ted mu je dva a pul a dobry :)

Moje holky naopak se zoubky spechaly.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
23.1.07 23:30

Tohle vůbec nemusíš řešit. Nebo si myslíš, že Lucce ty zoubky nenarostou? Holt to dožene všechno později a naráz - aspoň teď máte klidný noci. :wink:

Každý děcko je jiný, my to máme přímo před očima. Máme dvojčata, kluk v 15 měsících 11 zubů 8O , holce roste „teprve“ sedmý. Nakonec jich ale budou mít v puse stejně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
23.1.07 23:58

Ahoj, jsme na tom podobně, ve 14 měsících 2 zuby. První se vyklubal v 11 měsících, druhý hned po něm a od té doby nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
24.1.07 00:08

nam prvni zub vylezl v 9m.ted ma martinek 19m a ma uz nekolik mesicu jen 8zubu. ale ja to beru tak, ze my to mame v rode,mne taky rostly zuby pozdeji a vubec mlecne zuby mi pak padli jeste v 15letech…takze se divej,jak to bylo u vas. jinak by poradil zubar…ale ja bych jeste chvili pockala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
24.1.07 23:40

Ahojky,
u nás to bylo taky tak.Ve dvou letech konečně první stoličky k těm čtyřem jedničkám.Zato chudáčkovi synkovi lezly vždy všechny 4 naráz a pomalu. 4 stoličky, 4 špičáky… No paráda.nespíme dodnes(s malýma přestávkama,bude mít 3r).Naštěstí si sám řekne,kde ho co bolí a na noc mažeme.Jak měl tak dlouho jen ty 4 zuby,pořádně nechtěl kousat jídlo.Maso pokousal fakt až v těch 2 letech.Všechno jsem mixovala :evil: , jinak zvracel.Jak to máte vy „bezzubí“s jídlem?Je legrační,že jak tak dlouho hryzal těma 4ma zubama,zůstalo mu to dodnes.Místo aby sousto rozmělnil stoličkama…,vypadá jak veverka :? .Katty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
25.1.07 08:43

Holky,
buďte rády, že jste na tom se zuby takhle. Navíc se říká, že čím později narostou, tím déle vydrží. :lol:
My měly zase opačný problém. Malá měla první zub když měla ani ne 3,5měsíce a o každém, který rostl jsme hned věděly, jelikož to špatně nesla. Teď v 1.roce jich má všech 16zubů.
Myslím si, že čím je dítko větší, tím ten růst zubů lépe snáší. A navíc každé je jiné a hodně je to dáno i geneticky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
28.1.07 13:56

Katty, jak už jsem psala, máme zatím dva zuby dole a ve 14 měsících stále mixuju, jinak se dáví. Kousat taky nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My
93
28.1.07 15:21

Ahoj holky,
moc dekuji za odpovedi a jsem rada, ze skutecne nejsme sami :) . Jak jsem psala, tak se tim nijak netrapime :wink: . Co se tedy u nas tyce kousani jidla - byt jen 4mi zoubkami - tak to Lucinka zvlada naprosto bravurne! Uz nejaky cas ji napr. i cela kolinka nebo fazolky. Jinak vse krajim - i maso - na vetsi kousky. Jen opravdu velmi z pocatku jsem mixovala, pak uz mackala a urcite od roka krajela na mensi kousky. S jidlem u nas opravdu neni problem :D Takze jen temi malo zoubky, to asi nebude - Katty :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My
93
28.1.07 15:22

Ahoj holky,
moc dekuji za odpovedi a jsem rada, ze skutecne nejsme sami :) . Jak jsem psala, tak se tim nijak netrapime :wink: . Co se tedy u nas tyce kousani jidla - byt jen 4mi zoubkami - tak to Lucinka zvlada naprosto bravurne! Uz nejaky cas ji napr. i cela kolinka nebo fazolky. Jinak vse krajim - i maso - na vetsi kousky. Jen opravdu velmi z pocatku jsem mixovala, pak uz mackala a urcite od roka krajela na mensi kousky. S jidlem u nas opravdu neni problem :D Takze jen temi malo zoubky, to asi nebude - Katty :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí