Jakou velikost Keen bot

888
7.9.22 09:33

Jakou velikost Keen bot

Holky, prcek má délku chodidla 14,4cm. Chci mu opět pořídit Keen teď na podzim, jenže to jejich číslování je fakt nešťastný.. mají buď vel. 24,kde délka stélky je 15cm a nebo pak 25, kde délka stélky je 16cm. To už bude asi obr nadmerek, že? Nemám možnost je tady někde v obchodě vyzkoušet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anais Brno
7.9.22 09:37

Objednej dvě velikosti a vyzkousej.
Vrátíš zpet, když nenudpu sedět.
Vyber eshop s vracenim zdarma

• Citovat
  • Upravit
7476
7.9.22 10:24
@Drndadvě píše:
Holky, prcek má délku chodidla 14,4cm. Chci mu opět pořídit Keen teď na podzim, jenže to jejich číslování je fakt nešťastný.. mají buď vel. 24,kde délka stélky je 15cm a nebo pak 25, kde délka stélky je 16cm. To už bude asi obr nadmerek, že? Nemám možnost je tady někde v obchodě vyzkoušet…

joo to je nešťastné… nevím proč nemají co 0,5cm.. letos jsme tak kupovali sandále..nakonec ty menší jsem brala. Jde asi o menší dítě, že? To by měl už hodně 1,6cm…Spíše bych koukla po nějakých celoročkách kožených. A keen pak příští rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
7.9.22 10:26

@KKK85 ale které? Nechci vyloženě bf, chodí převážně po chodníku, asfaltu a tak, tak mě ho je líto v bf botecc, které taky máme. Má trochu širší špičku no, tak mě napadlo jen Keen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
7.9.22 10:28
@Drndadvě píše:
@KKK85 ale které? Nechci vyloženě bf, chodí převážně po chodníku, asfaltu a tak, tak mě ho je líto v bf botecc, které taky máme. Má trochu širší špičku no, tak mě napadlo jen Keen.

Dcera nosí právě barefoot. A taky převážně chodníky, asfalt.. taky jsem byla kdysi proti, ale ona stejně vybery vždy jonap barefoot, že jsou pohodlné. Pak má nějaké botasky ze sportisima.. a ty byli kupované uplně zbytečně. A pak ještě ty keen cnx sandále ty nosila taky hodně. A k tomu plátěnky froddo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
7.9.22 10:32

@KKK85 takže jako fakt myslíš, že se jim po těch chodnikach chodí v tomto dobře? Máme pegres, potřebuji něco se zoevnenejsim kotnicek, tak budu muset hledat dál. Každopádně moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
7.9.22 10:37
@Drndadvě píše:
@KKK85 takže jako fakt myslíš, že se jim po těch chodnikach chodí v tomto dobře? Máme pegres, potřebuji něco se zoevnenejsim kotnicek, tak budu muset hledat dál. Každopádně moc díky.

Oni jak jsou ty děti na to zvyklé myslím že joo. Dcera vloni měla na zimu jedny barefoot, druhé primigi goretex… nosila jen ty barefoot… sama si je vybírala. Kupují právě vždy takové ty trošku „hrubší“ podrážky..jonap, froddo… není to uplně jen milimetrová podrážka. A mám radší pevnější kotník…i když nevím proč…valgozitu nemá, asi pocitově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková