Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky,
jaké máte zkušenosti s touto zatloukačkou http://www.ikea.com/…cts/57212295 ? Jdou ty plastové kolíky dobře zatloukat?
Můžete poradit jinou značku zatloukačky? Díky.
Ahoj Ele,
jo tato je super. Kolíčky jsou vlstně taková stočená „S“. Při klepnutí se to písmenko stáhne a krásně jde dolů. Podstavec je dřevéný - stejně jako palička, kolíčky plastové. Nevypadávají, a zároveň jdou dobře zatloukat.
Ale jinou jsme neměli - nemám srovnání.
J.
tak přesně tuhle chci koupit, dceři.. strašně se mi líbí a s hračkami z ikei mám opravdu dobré zkušenosti
Tuhle zatloukačku(nevím jestli je to stejný výrobce,ale vypadá stejně)dostal malej od babičky k svátku a za sebe říkám že je na prd.Když jsem to chtěla vyzkoušet:bouchla jsem do jednoho a to mi vypadlo spodkem,bouchla jsem do druhýho a to vůbec nešlo.Musela jsem vynaložit pěkný úsilý abych to zatloukla(dítě by to nezvládlo) a na závěr mi zůstala násada od kladívka v ruce
Takže za mě - nebrat.
Ale jak říkám třeba to byla jiná značka,i když to na první pohled vypadá stejně.
Mě se líbí takové ty zatloukačky,když bouchneš do jednoho kolíku,tak druhý ti vyleze atd.
no já si ji chci ozkoušet než ji koupím a v ikee to je možné
alenagernatova; píše:
tak to jo,to určitě zkus.
Já tu naši zatloukačku asi hodím do popelnice.Ale kladívko si nechám,to se může hodit.
Akorát si přilepím násadu ![]()
kacudka píše:alenagernatova; píše:tak to jo,to určitě zkus.
Já tu naši zatloukačku asi hodím do popelnice.Ale kladívko si nechám,to se může hodit.Akorát si přilepím násadu
se máš,taky bych chtěla jezdit do Ikei,jenže mě tam nikdo nevezme. ![]()
kacudka píše:
se máš,taky bych chtěla jezdit do Ikei,jenže mě tam nikdo nevezme.
Bez problémů, já tě vezmu. Jen co mi můj koupí vrtulník jsem u tebe co by dup ![]()
a to bude tak za 2 až za 3 století..ikea bude určitě furt stát.. ![]()
Jo, tahle zatloukačka je super, náš rambo to vyrve ven i ručkou ![]()
Mmch víte, že v ikei je tak akce na vánoční stromky? Zaplatíte za něj 500,– a oni vám po vánocích a po vrácení stromku dají kupón na 400,– ktedrý tam můžete utratit. ![]()
Gina108 píše:
Jo, tahle zatloukačka je super, náš rambo to vyrve ven i ručkou
Mmch víte, že v ikei je tak akce na vánoční stromky? Zaplatíte za něj 500,– a oni vám po vánocích a po vrácení stromku dají kupón na 400,– ktedrý tam můžete utratit.
hele už mě neštvěte s tou Ikeou.Jak se tam mám asi tak dostat. ![]()
Budu muset pár set let počkat až si pro mě Janac přiletí ![]()
S tím kuponem to je dobrý,ale já stejně nemám ráda umělý stromky ![]()
Ale né umělý - normálka živou jedli tam prodaj, maj to na webovkách, ale už mlčím.
Gina108 píše:
Ale né umělý - normálka živou jedli tam prodaj, maj to na webovkách, ale už mlčím.
fakt????Hmmmmmmmmmmmm
Janac nešel by ten vrtulník pořídit dřív???
![]()
Já bych víc projela,než co by mě stál stromek tady ![]()