Jakou židličku???

16.3.08 16:23

Jakou židličku???

Prosím o radu, chci malému koupit jídelní židličku. Váhám mezi Peg Perégo Prima Pappa nebo P.P. Merenda nebo Baby Point Fábula nebo Pinta
DÍKY VŠEM ZA RADY :P KOUPILA JSEM NAKONEC PÉG PÉREGO PRIMA PAPPA DINER

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21630
16.3.08 16:39

já mám baby point a jsem s ní maximálně spokojená. líbí se mi tam polohování židličky, takže je možné ji použít i pro dítko, které ještě nesedí (my teda krmili v autosedačce a židličku kupovali až později).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
16.3.08 17:07

Ahoj, malý má židličku Jané Activa. Může to být vysoká židlička a potom se dá rozdělat na židličku a stoleček. Je super, jsem s ní moc spokojená a malý taky. Hlavně má víc využití a malý ji má na dlouho, když ji rozdělám tak se napapá sám (nemám strach, že se s ní převrátí) nebo si u ní kreslí a skládá obrázky. Jme opravdu spokojení!!! :lol:

• Citovat
  • Upravit
5648
16.3.08 20:38

ahoj my mame jidelni zidlicku Babypoint SAFIR a jsme max. spokojeni.Prijde mi trochu bitelnejsi nez FABULA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
16.3.08 21:23

Ahojky,
tak mi máme Peg Pérego Prima Pappa a jsme s ní moc spokojení, má několik poloh sklonu sedačky, a také nastavení výšky sedačky, dá se odnímat pultík, takže si tam dítko může malovat, nebo skládat. A co mi také nejvíc vyhovuje, dá se složit, takže zabere málo místa.
Tak ať dobře vybereš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
17.3.08 00:12

Ahoj, tak já taky hlasuju pro Peg Prego Primma Papa. Měli jsme ji pro obě holky a teď ještě putuje ke švagrové. Byla fakt super.
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
17.3.08 10:33

Ahoja,
taky máme Prima Pappa a k jeho kladům ještě přidávám to, že má mezi nohama takový široký trn, který tam zůstane i po odendání pultíku, takže mimčo jen tak nevyleze. Náš Ondra je poměrně klidný, takže stačí bohatě ten trn, abych ho už nemusela přivazovat. Popruhy jsem nikdy nepoužila.
Jsem s židličkou taky moc spokojená, akorát se jí po čase na některých místech začne trhat ve švech potah, ale jak jsem zjistila, je to u všech židliček stejné.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lahvac
17.5.10 16:12

Fábula

Babypoint Fábula - tato židlička by byla výborná, kdyby neměla naprosto katastrofální zpracování materiálu, ze kterého je vyroben polstrovaný potah. Máme dvojčata - takže 2 sedačky Fábula - a u obou se naprosto tyto potahy roztrhaly. Babypoint nám napsal, že to je intenzitou používání, z čehož mi vyplývá, že tam dítě můžete krmit jen jednou za měsíc, aby se nedošlo k poškození potahu. Takže - nevyhazujte peníze za tento šmejd!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko