Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prosím o radu, chci malému koupit jídelní židličku. Váhám mezi Peg Perégo Prima Pappa nebo P.P. Merenda nebo Baby Point Fábula nebo Pinta
DÍKY VŠEM ZA RADY
KOUPILA JSEM NAKONEC PÉG PÉREGO PRIMA PAPPA DINER
já mám baby point a jsem s ní maximálně spokojená. líbí se mi tam polohování židličky, takže je možné ji použít i pro dítko, které ještě nesedí (my teda krmili v autosedačce a židličku kupovali až později).
Ahoj, malý má židličku Jané Activa. Může to být vysoká židlička a potom se dá rozdělat na židličku a stoleček. Je super, jsem s ní moc spokojená a malý taky. Hlavně má víc využití a malý ji má na dlouho, když ji rozdělám tak se napapá sám (nemám strach, že se s ní převrátí) nebo si u ní kreslí a skládá obrázky. Jme opravdu spokojení!!! ![]()
ahoj my mame jidelni zidlicku Babypoint SAFIR a jsme max. spokojeni.Prijde mi trochu bitelnejsi nez FABULA
Ahojky,
tak mi máme Peg Pérego Prima Pappa a jsme s ní moc spokojení, má několik poloh sklonu sedačky, a také nastavení výšky sedačky, dá se odnímat pultík, takže si tam dítko může malovat, nebo skládat. A co mi také nejvíc vyhovuje, dá se složit, takže zabere málo místa.
Tak ať dobře vybereš ![]()
Ahoj, tak já taky hlasuju pro Peg Prego Primma Papa. Měli jsme ji pro obě holky a teď ještě putuje ke švagrové. Byla fakt super.
Halka
Ahoja,
taky máme Prima Pappa a k jeho kladům ještě přidávám to, že má mezi nohama takový široký trn, který tam zůstane i po odendání pultíku, takže mimčo jen tak nevyleze. Náš Ondra je poměrně klidný, takže stačí bohatě ten trn, abych ho už nemusela přivazovat. Popruhy jsem nikdy nepoužila.
Jsem s židličkou taky moc spokojená, akorát se jí po čase na některých místech začne trhat ve švech potah, ale jak jsem zjistila, je to u všech židliček stejné.
M.
Babypoint Fábula - tato židlička by byla výborná, kdyby neměla naprosto katastrofální zpracování materiálu, ze kterého je vyroben polstrovaný potah. Máme dvojčata - takže 2 sedačky Fábula - a u obou se naprosto tyto potahy roztrhaly. Babypoint nám napsal, že to je intenzitou používání, z čehož mi vyplývá, že tam dítě můžete krmit jen jednou za měsíc, aby se nedošlo k poškození potahu. Takže - nevyhazujte peníze za tento šmejd!