Jaký aqualand na víkend?

557
28.8.23 23:33

Jaký aqualand na víkend?

Ahoj. Chceme jet na víkend pá-ne do nějakého aqualandu.
Tedy s přespáním.
Zvažujeme Tropic Island v Německu nebo Aquapalace Praha.
Cenově to není levné ani jedno vzhledem k počtu dní a bez stravování… ale levnější něz letenky a ubytování, hlavně to nestíháme časově ovšem nějakou dovolenou chceme a tohle se nám zdálo jako skvělé řešení
Jsme dva dospělí a dítě - syn má v prosinci 4 roky.
Což nevím, počítá se ještě 3 nebo už 4 když pojedeme v září? :lol:
Každopádně byl tam takto někdo?
Kolik vás to vycházelo celkově?
Co strava apod. myslím ti, co vše kupovali sami. Vozíte i s sebou?
Jejich možnost za 224 € za hl. jidla a jeden nápoj se mi zdá moc, ale třeba taky třeba ne, nevím. To navrhuje Praha. Německo jsem ještě pořádně neštudovala :lol: Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
128
29.8.23 06:57

My byli všude jen třeba na den. Zkušenost mám jen s Prahou a Therme Erding. Ten je nedaleko Mnichova. V Therme Erding jsem byla několikrát a je to tam super, jen pro tyhle prtata je tam pár klouzacek. Minulý rok jsme tam byli se s mým 4letym synovcem a ten byl nadšený i se mu moc líbilo v bazénu s vlnobitim. Mluví o tom dodnes. Tady jsou zdarma děti do tří let pak všichni platí stejnou cenu. Ale jak je to s ubytováním nevím. Vím jen že ta možnost je mají svůj hotel, ale co jsem koukala tak je to dost mastný. Možná bych to řešila s ubytováním někde jinde mimo aquapark. Vím že tento koncept hotel+aquapark má i Aqualand Moravia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21917
29.8.23 08:05

Nechceš se ještě podívat na rodinný balíček v hotelu Babylon? Je v Liberci. Akvapark má už teda nejlepší léta za sebou, ale takto malé dítě se tam vyřádí dost. A v rámci pobytového balíčku jsou neomezené vstupy do několika vnitřních heren a zábavních parků a do ZOO. Teda jestli to už nějak nezměnili. Naposled jsme tam byli před 2 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6397
29.8.23 08:31

Aquapalace a Liberec jsou strašně studený. Tropical Island je jistota, Tatralandia nebo Bešeňová na Slovensku je super. V Pasohlávkách aqualand, ale tam bych teď nešla. Poslední víkend prázdnin tam bude celá Česká republika. Mám v merku Polské aquaparky, vypadají fakt vymazleně. Ale zatím nemám osobní zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
30.8.23 13:37

Co Therme Park Losiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie