Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. Chceme jet na víkend pá-ne do nějakého aqualandu.
Tedy s přespáním.
Zvažujeme Tropic Island v Německu nebo Aquapalace Praha.
Cenově to není levné ani jedno vzhledem k počtu dní a bez stravování… ale levnější něz letenky a ubytování, hlavně to nestíháme časově ovšem nějakou dovolenou chceme a tohle se nám zdálo jako skvělé řešení
Jsme dva dospělí a dítě - syn má v prosinci 4 roky.
Což nevím, počítá se ještě 3 nebo už 4 když pojedeme v září? ![]()
Každopádně byl tam takto někdo?
Kolik vás to vycházelo celkově?
Co strava apod. myslím ti, co vše kupovali sami. Vozíte i s sebou?
Jejich možnost za 224 € za hl. jidla a jeden nápoj se mi zdá moc, ale třeba taky třeba ne, nevím. To navrhuje Praha. Německo jsem ještě pořádně neštudovala
Děkuji.
My byli všude jen třeba na den. Zkušenost mám jen s Prahou a Therme Erding. Ten je nedaleko Mnichova. V Therme Erding jsem byla několikrát a je to tam super, jen pro tyhle prtata je tam pár klouzacek. Minulý rok jsme tam byli se s mým 4letym synovcem a ten byl nadšený i se mu moc líbilo v bazénu s vlnobitim. Mluví o tom dodnes. Tady jsou zdarma děti do tří let pak všichni platí stejnou cenu. Ale jak je to s ubytováním nevím. Vím jen že ta možnost je mají svůj hotel, ale co jsem koukala tak je to dost mastný. Možná bych to řešila s ubytováním někde jinde mimo aquapark. Vím že tento koncept hotel+aquapark má i Aqualand Moravia.
Nechceš se ještě podívat na rodinný balíček v hotelu Babylon? Je v Liberci. Akvapark má už teda nejlepší léta za sebou, ale takto malé dítě se tam vyřádí dost. A v rámci pobytového balíčku jsou neomezené vstupy do několika vnitřních heren a zábavních parků a do ZOO. Teda jestli to už nějak nezměnili. Naposled jsme tam byli před 2 roky.
Aquapalace a Liberec jsou strašně studený. Tropical Island je jistota, Tatralandia nebo Bešeňová na Slovensku je super. V Pasohlávkách aqualand, ale tam bych teď nešla. Poslední víkend prázdnin tam bude celá Česká republika. Mám v merku Polské aquaparky, vypadají fakt vymazleně. Ale zatím nemám osobní zkušenost.