Jaký batoh pro prvňáčka?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
792
14.5.12 21:26

Tak nevím, bude to znít povrchně, ale mně se BM líbí, ale nevím, jestli na nějaký přemluvím Štěpu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
14.5.12 21:42
@marmulka píše:
Tak nevím, bude to znít povrchně, ale mně se BM líbí, ale nevím, jestli na nějaký přemluvím Štěpu.

Proto u nás donesl aktovku Ježíšek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
14.5.12 22:09
@Bella29 píše:
Proto u nás donesl aktovku Ježíšek :lol:

Přesně tak i u nás :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
17.5.12 13:35

To už asi nestihnem:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
14.8.12 16:42

Ahoj, dobré batohy jsou taky od EMIPO, my teď kupovali pro kluka tento http://www.sevt.cz/…ls-42906800/ který je shodou okolností i maskáčový :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
15.8.12 11:51

Ahoj maminky, nejdulezitejsi je podle me to, jestli ma pevna zada a jak je tezky. Nas tatinek s Valinkou kupoval batuzek a museli jsme pak jet koupit novy, protoze mel sice krasnou princeznu, ale byl strasne veliky, tezky a nemel pevna zada!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
27.8.12 15:55

Holky c si myslite o aktovce k vanocum?!Malej jde teprve za rok do skoly, ale mam kamaradku, ktera ma holcicku stejne starou jako je Kubik a ona mu rekla, ze si o aktovku napise jeziskovi-malej se toho chytl, ja to rikam manzelovi a ona se ho ptal, co by si nejvice pral od jeziska-aktovku do skoly.No co k tomu dodoat, ale nevim jestli ji opravdu koupit-miluje auta, ma jednu vyhlidnutou, uz ji zkousel i na zada vzit, ale myslite, ze je to dobry napad-aktovka k vanocum?! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
27.8.12 16:14

U nas jí dostaly obě děti a jak už někdo psal nebude se s tebou hádat o vzoru na tašce bude spokojenej s tím že je od ježíška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
27.8.12 19:16

@sluníčko87 Moje dcera se už od předešlých vánoc těšila. že k těm dalším konečně donese aktovku Ježíšek i jí, protože předtím jí dostala její o rok starší kamarádka ze školky. Takže kdyby jí nedostala, byla by strašně zklamaná. Kupovala jsem jí přesně před rokem, protože byly slevy. Některé známé mi říkaly, že je to hloupost, že už nám rok zbytečně běží záruka akupovaly fakt až teď. Ale já si nedělám iluze, že by nám ta taška nějak dlouho vydržela a hlavně to byl u nás opravdu hlavní vánoční dárek s nějvětším úspěchem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
18.4.19 23:20

Taky sháním nějaký ten lehčí batoh, ale taky chci aby byl kvalitní. Doporučíte mi nějaký?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
18.4.19 23:24

@Katuuule Herlitz nebo Hama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.19 22:07

@Katuuule Já bych ti doporučila batohy baagl. Mají právě i lehčí batohy.

Edit admin – smazán odkaz

Příspěvek upraven 25.04.19 v 22:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.4.19 22:12

@pocker @Ostravarka33 Děkuji holky. A jak je to s kvalitou těch batohů? Vydrží to něco? Nerada bych zase za půl roku kupovala nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.19 06:23

@Katuuule Kvalita je super, pár let určitě vydrží. Dobré je, že je to česká firma a že si to celé navrhují sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí