Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jéééj, to som rada, že som pomohla
. U nás stojí okolo 1400 korún, takže u vás to bude okolo tisícky, počítam. Nie je to lacná sranda, ale fakt sa nám všetkým vďaka nemu uľavilo. Dúfam, že sa ti ho podarí zohnať a že ho takmer nebudete potrebovať ![]()
Lila, super! Len ma štve, že je u nás taký drahý, ach jo. Taký je život. Inak, vraj to má byť podľa výrobcu tučniak. Nám sa to moc nevidelo, ale Noemka ho v tom fakt videla, takže sa tešila o to viac
![]()
Lilo -jsi hvězda, žes ho našla:) Ta cena je perfektní, takže ještě zítra zkusím naši MUDr. a známou lékárnici a pokud to u nich nebude za lepší cenu, tak objednávám z těchto stránek. Už se těším, jak se to bude Bertíkovi líbit. Snad nebudeme mít smůlu a nebude to zrovna šmejd. Ale to už by se taky vyřešilo. Hlavně, že jsme ho společnými silami našly. Dííííky.
mmch. Bertíkovi jsem včera našla první 1. stoličku. Ještě předevčírem tam nebyla a má úplně kus visící dásně okolo. Takže ty teploty byly určitě z toho. Možná v tom měl i nějaký zánět. Asi s ním skočím zítra na kontrolu k zubaři.
julie
Tak veľa šťastia pri zháňaní a Bertíka nech zúbky trápia čo najmenej!
Ahoj holky,
nenašla jsem to tady,tak přihodím svůj tip.Koupila jsem v Rossmannovi teploměr jednorázový ve tvaru srdíčka,který má na sobě čtverečky s číslama.Nalepí se to do podpažní jamky a když se chcete mrknout,kolik je teplotka,jen odhrnete bodyčko.Naprosto super,vydrží tam 2 dny,přežije i koupel a stál tuším 23,–Kč.A hlavně-je přesný.Přece jen jsem ho jednou s rovnala s klasikou do zadečku a shodovalo se.Ale v lékárně jsem ho neviděla.
Jitka
Jituško, díky za tip. Za ty prachy, nekup to:) Určitě to vyzkoušíme. Akorát mi není jasné, jak se tam nalepí srdíčko? To je nějak upravené, aby to sedělo do podpaží?
j.
Jituško, díky za tip. Za ty prachy, nekup to:) Určitě to vyzkoušíme. Akorát mi není jasné, jak se tam nalepí srdíčko? To je nějak upravené, aby to sedělo do podpaží?
j.
JULI,
no je to na principu samolepky,ale nemělo by to vadit.Právě po sundání už se to nedá použít znovu.Malej měl to místo trošku zarudlý,když jsem sundala,ale za pár hodin ani stopa.Možná tohle jediný může vadit,když má dítko hodně citlivou kůži.No ale Vojtík ji má taky a v pohodě.A hlavně jsem ho nestresovala opakovaným měřením.Měl horečky 3 dny,tak se to vyplatilo.
Jitka
Holky,
ten teploměr vypadá skvěle… jenže lulu jaký je rozdíl mezi „FR 1DM1 Aponorm - čelový“ a „FR 1DM1 - infra čelový“ ??? teda kromě ceny?
díky
Hmmm, priznám sa, že vôbec netuším, aký tam je rozdiel, viem len o jednom type tohto teplomera, ani som nikde nenašla iné označenie. Tak vážne neviem
![]()
Markmark píše:
Holky,
ten teploměr vypadá skvěle… jenže lulu jaký je rozdíl mezi „FR 1DM1 Aponorm - čelový“ a „FR 1DM1 - infra čelový“ ??? teda kromě ceny?díky
Dle vyjadreni dovozce je rozdil jen v obalu (te krabicce ve ktere se pristroj dodava - za 799 je plastova a za 719 papirova). Jinak „Aponorm“ je zrejme jeden z distributoru, pod jehoz nazvem se nektere produkty Microlife prodavaji (viz odkaz na www.aponorm.de v kontaktech na www.microlife.com).
Ahojki
procházela jsem web a k tématu jsem našla mimo jiné i tuto stránku: http://www.pharmanews.cz/…-horecka.htm . A myslím, že k odpovědím některých maminek je třeba vyzdvihnout hlavně tuhle větu: U některých typů elektronických teploměrů je doporučeno před zapnutím teploměr chvíli zahřívat v místě měření, jinak může dojít k chybné signalizaci nižší teploty. Pokud bychom takový teploměr ponechali na místě o něco déle, dostali bychom po chvíli již správnou vyšší hodnotu.
)
tak ať ty teploměry musíme používat co nejméně
)
Ahojky, jen jsem chtěla dodat něco k tomu nalepovacímu srdíčku. Malá měla dnes v zadečku teplotu 39,1 a na srdíčku bylo jen 36,8?? Nalepené bylo dobře (aspoň podle mě). Já bych chtěla také ten čelový teploměr, ale manžel se bouří, že je to strašně drahé a že nemusíme mít všechno. Jeho oblíbené motto je „jak to dělaly matky před 30 lety“ (myslí tím bez sterilizátoru, bez jednorázových plínek, mikrovlnky apod.). Má to někdo doma taky takové? Já vždycky říkám, když už tady ty věci jsou, tak proč si neusnadnit práci.
Katka
holky, my už ten elektronický teploměr nějakou dobu máme doma a jsem ráda. Syn je takový neposeda, že měřit mu teplotu v zadečku… tak máme ostříkanou celou zeď
měřím ho raději 2-3× za sebou a jen jednou se mi stalo, že mi to ukázalo teplotu o 0,3st jinou.
Zrovna má nějakou hnusnou virózu, tak měříme často.