Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Zdravim, doplnuju lekarnicku a chci koupit i nejake bylinkove sirupy na kasel.Mate nejake osvedcene? Zajimaji me hlavne produkty, ktere smic2lete dite.Diky
Na mych detech zadny bylinkovy nefungoval. Muj nejoblibenejsi je stoptussin a ambrobene. Ty zaberou spolehlive.
Sunupret, bronchipret, stodal.
Párkrát jsem teď zkusila Kalobu, a taky to nevypadá špatně.
Nicméně…podle mě fungují (nebo možná nefungují) tak nějak stejně, za cca deset dní se z toho vykutá, ať dávám, co dávám…
@jednažena doma dělaný cibulový sirup.. jinak jsme zkoušeli jitrocelový nebo tymiánový, ale není nad domácí ![]()
@nozu souhlasím s ambrobene ![]()
Stoptussin teda u nás o ničem…na ty větší záchvaty nočního kašle nepomohl ani boha. Ale pomohl mu Robitussin.
@nozu Covece ja mam pocit, ze nam to taky nezabira. Proto shanim typy na produkty, ktere jeste jsme nemely.
Zas chlapovy se nelibi, ze do batolete cpu chemii no.
Jako taky nejsem nadsena, kdyz skonci na atb nebo mu musim davat Stoptussin atd, ale vetsinou neni zbyti no.Ted zrovna kaslal jak tuberak a zabral az lek na predpis.Me pomaha Stopkasel, ale minule sem musela vypit 2 a to uz se pak prodrazi. ![]()
@Mar__tanka1983 Tak ja na Stoptussin nedam dopustit teda.Ale pomaha jen na pocatecni kasel a pak na koncici. Vetsinou musime davat prteti jeste lek na predpis.Uz 2krat za 2 roky mel Spiropent.Ten teda ucinkuje dokonale.
Tak za nas stopkasel, prospan a jitrocelovy. ale jinak delavam domaci cibulovy s medem, prcek ho miluje, davala jsem mu ho tak nejak od roka ![]()
Kalobu mel maly taky predminule, ale mel k tomu dalsi leky, tak tezko rict jestli pomohla zrovna ona.
Akorat teda se smi uzivat max 3 mesice po otevreni, takze skoro cela se vracela do lekarny. Treba ten Bronchipret sem koukala, ze se muze po otevreni uzivat 6 mesicu.
@peta81 Cibulovy sirup sem mu davala strikackou a prskal. Povidal fuj,ble.Pak mi nechtel ze strikacny nic, coz bylo na pytel, kdyz bral atb. Takze uz ho s cibuli nedrazsim.
Ja osobne si dam radsi chleba s cibuli.Me ta sladka cibule moc nejede.
Cibulový je fajn, ale nevím od kolika měsíců; doporučuju připravovat potajmu, ať dítko neví, že je to z cibule. Jinak jitrocelový nebo ten bylinkový od Vincentky.
U nás pomáhá buď ACC sirup nebo úplně nejlepší Tannen od Justu, jen ta cena… Ale vzhledem k tomu, že díky němu má dcera atb třeba jen jednou za zimu a ne 4×, tak ho kupujeme a jsme rádi, že malé tak pomáhá.