Jaký časopis pro maminky?

130
5.12.24 21:45

Jaký časopis pro maminky?

Maminky,
jaký byste doporučili objednat časopis na předplatné? Švagrová si přeje nějaký maminkovský k Vánocům, ale já vůbec nemám zkušenost. Jí je to prý jedno, ale když už ho budu pořizovat, byla bych ráda, aby to stálo za to. Budu ráda za recenze, děkuji! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76588
5.12.24 22:21
@LIvanaT píše: Více
časopis??? to v dnešní době ještě někdo čte? je to předražené, je to na krásném lesklém papíře a obsahuje to 50 % reklam, 30 % instáčových fotografií a 20 % povšechných rad
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
6.12.24 07:28
@stinga píše: Více

Tenhle komentář asi nepomůže člověku, co chce tip na časopis.

Moje máma odebírala léta letoucí časopis Květy. Ale jestli ještě vůbec existuje? 😁 🤷

Edit. Na slevomatu je teď roční předplatné Květů, Vlasty a i dalších. Koukni, třeba vybereš.

https://www.slevomat.cz/…tne-casopisu?…

• Citovat
  • Upravit
11505
6.12.24 09:59

Pro zdravě sebevědomou ženu tohle:

https://rf-hobby.cz/…l/pani-domu/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
6.12.24 13:00

Já na mateřské bych chtěla předplatné Naše zahrada nebo apetit :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
6.12.24 13:03

Hele, ale existují i různé internetové možnosti. Když jsem čekala první, běžel Mamaclass nebo tak nějak, Knězková měla tenn kurz první pomoci dětem, dětská fyzio máma dělala taky nějaký online kurz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76588
6.12.24 23:11
@Asta135 píše: Více

já to myslím spíš tak, že tady moc doporučení nedostane, protože neznám nikoho, kdo by dnes četl časopisy, jedině nějaké hodně staré babičky přes 75 a více let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2006
6.12.24 23:13

Já si vždy ráda přečtu časopis. Když jsem čekala rvni dítě měla jsem ráda časopis Miminko, nebo Maminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21841
6.12.24 23:14

Netuším, zda nějaký maminkovsky časopis ještě v tištěné podobě vůbec vychází.
Zkus se zeptat v nějaké trafice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76588
6.12.24 23:17
@Micilin píše: Více

no to právě byly ty naleštěné časopisy, o kterých jsem psala už včera, ale tak, vypadaly hezky, pokud na to někdo má dost peněz, proč ne - ale také nevím, jestli to ještě existuje, v Miminku jsem byla svého času vyfocená do soutěže o nejhezčí dítě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75727
6.12.24 23:36

Určitě existuje Maminka, a teď koukám že i Maminka a dítě.
Já mívala fakt ráda Marianne a fajn je i slevová akce Dny Marianne, ale posledních snad deset let časáky nečtu prakticky vůbec. :zed:
Měla bych omezit eMimino a začít si rozšiřovat obzory i jinde. :oops: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76588
6.12.24 23:39
@sirikit píše: Více

tak zase emimčo je zatím zadarmo a ty časáky budou stát docela hodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75727
6.12.24 23:51
@stinga píše: Více

Tak zakladatelka chce dát předplatné švagrovce jako dárek, takže cenu obdarovaná neřeší, a stejně to není žádná darda - koukám za Marianne bez koruny 800,– za rok, Maminka už teda nevychází, to jsem mystifikovala, skončili v roce 2022.
A já mám doma štosy časopisu Téma, jehož předplatné ode mě každoročně dostávají
rodiče pod stromeček. Je fakt super, zajímavé
články, široký záběr, není to bulvár a naši mi to po přečtení dávají. Ale stejně to čtu hrozně málo. A chlap dlouho odebíral Faunu, teď jsem v rámci předvánočního úklidu ty štosy přerovnávala a utírala na nich prach, a tam jsou taky zajímavé články.
Byly doby, kdy jsem časáky četla celkem dost, ale teď se většinou začtu do EM a na papír pak nezbývá čas. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76588
7.12.24 00:01
@sirikit píše: Více

ano, když jsem byla dítě, tak mamčina vedoucí měla předplacené Květy, pak je četla té vedoucí dospělá dcera, pak to donesla mamce do práce, ta po přečtení dala tchýni a pak odvezla zase svojí mamince do Penzionu pro důchodce, takže babička přečetla a dala do společenské místnosti na stoleček -takže 1 výtisk četlo minimálně tak 15 lidí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76588
7.12.24 00:11

@sirikit a máš pravdu, 800 je teda hezká cena za celoroční předplatné, to jsem myslela, že stojí ty časopisy víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí