Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Palapa To je vybornej film. Taky jsem brecela. Ale tady musi mit clovek rad psy. Jinak to neni ono…
Neni to az jooo takova sladka romantika, ale u tohodle plakal i muj muz a to „neplace“ - oba sme z tohodle filmu byli rozsekany asi tyden: Sedm Zivotu
P. S. Miluji tě, Anglický pacient, Piano, Zápisník jedné lásky, Život je krásný, Nebezpečné známosti a Velmi nebezpečné známosti…
@Tamtama píše:
Nezapomeň na mě
edit: proč anonym?
romantický večer bude překvapeníííííííí
@Anonymní píše:řeknu hned
romantický večer bude překvapeníííííííí
@lleennttiillkkaa píše:Život je krásný je fakt doják…teda pokud myslíme tentýž film…Roberto Benigni…z koncentračního tábora, jak se otec snaží, aby jeho cca 5 letý syn přežil…brečim jako želva kdykoliv si jen vzpomenu…jen ho na Ulož to nemůžu najít…není tam…nevíte někdo, kde ho stáhnout jinde???
P. S. Miluji tě, Anglický pacient, Piano, Zápisník jedné lásky, Život je krásný, Nebezpečné známosti a Velmi nebezpečné známosti…
@Anonymní píše:
Ahoj
máme dneska výročí svatby, ráda bych nějaký opravdu dobrý film…
K výročí svatby?
Láska přes internet - tam na konci bulím vždycky, když ona v tom parku uvidí přicházet T. Hankse
Moje borůvkové noci - závěrečná líbačka je taková, že se na mě manžel vrhl…! ![]()
@Jitka1976 píše: Život je krásný je fakt doják…teda pokud myslíme tentýž film…Roberto Benigni…z koncentračního tábora, jak se otec snaží, aby jeho cca 5 letý syn přežil…brečim jako želva kdykoliv si jen vzpomenu…jen ho na Ulož to nemůžu najít…není tam…nevíte někdo, kde ho stáhnout jinde???
Na torentech. Na CZ torent je většina filmů co nikde jinde
Ale nevím, zda už připouštějí nové registrace, byly teď dlouho blokované ![]()