Jaký dudlík pro dvouměsíční miminko?

6.11.23 22:22

Jaký dudlík pro dvouměsíční miminko

Dobrý den, ráda bych se zeptala jaký dudlík vybrat pro dvouměsíční mimčo skusili jsme značku Nuk ale malý je po něm nervózní a stále mu s pusinky vypadává, našla jsem na dudlík značky mimijo máte někdo zkušenosti? Budu ráda za pomoc Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1046
6.11.23 22:39

Nejlepsi, kdyz mimco dudlik nepotrebuje. Nicmene ja behem tehotenstvi dostala mraky dudliku a prckovi „zachutnal“ jeden z par, co jsem dostala na gynekologii 🙈 😂 takze asi vyzkouset proste vic znacek. Tusim, ze to byl MAM. Lahvicku pak po odstavu mel NUK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
8.11.23 13:49

@Srdíčko1316 můj 3 měsíční dudlík vůbec nechce, tak mu ho nedávám. Zkoušela jsem ho tím uklidňovat cca měsíc, ale zbytečná práce. Dudlík vůbec nepotřebujeme, našla jsem jiné způsoby, jak ho uklidnit. Měla jsem dudlíky z DMka, MAM a ještě jednu značku a nechtěl nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
15.11.23 11:10

@Srdíčko1316 Dobrý den, koupili jste teda tento dudlík? Jakou mate zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.23 21:41

@Aluschka Syn ho teda vůbec nechce spíše nechce žádný dulík, máme problém i s flaškou je plně kojený ale pokud jdeme na procházku vždy odstříkávám ale je to hrůza nechce to vůbec takhle v zimě nechci nastydnout abych někde kojila Malého tak se snažíme vždy přijít na čas domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
5.12.23 22:08

@Srdíčko1316 Dudlik je nahrada prsu u nekojenych deti, aby mohly neco dumlat. Pokud chces kojit, flasku ani dudlik diteti necpi, akorat si pokazis prisati ditete a hrozi ti problemy s kojenim a odmitanim prsu.

Mam dve deti a v zivote jsem nemusea davat flasku a uz vubec ne proto, abych sla ven s kocarem. Vetsinou vysledujes, jak casto se dite koji, naopak venku mi mimina spala i 4 hod. v kuse :lol: A zase pokud si poridis vhodnou bundu a kojici svetr, tak ti vyjimecne nastydnuti nehrozi, kdyby teda neco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
5.12.23 22:27

Dudlík mě napadlo cpát jen prvnímu, velmi rychle mě poučil, že kojené děti o něho nestojí. o žádný dudlík. Ani jedno z dětí dudlík nepotřebovalo. Alespoň se jim neničí chrup.
Pozor na lahev. Dítě jí může začít upřednostňovat. To se stalo sestře. Pak už musela krmit jenom z lahve - odstříkaným mlékem. Strašná práce navíc.
Pokud máš nosítko a nosící bundu - můžeš kojit kdekoliv, nikdo nic neuvidí.
pokud dítě nenosíš, řeší to oblečení vhodné ke kojení a dlouhý vlněný šátek, který si obmotáš, jak potřebuješ. Zima nebude a nikdo nic neuvidí. Existují i kojící šátky - taky nikdo nic neuvidí. Pokud by náhodou dítě nesneslo být pod kojícím šátkem (mé jedno ze tří), tak zakrýt jenom prso buď šátkem nebo mušelínovou plenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
5.12.23 22:36

@Zmatka Ja teda plne kojim a syn ma i dudlik, ktery ho uklidnuje a ma o nej zajem.

Je spokojen se zn. Sauvinex, zkousel i Bibs, ale ten nemusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
5.12.23 22:43

Jen upozornuju na rizika :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
5.12.23 23:37

Jedině vyzkoušet :nevim:. I když my zkoušeli kde co a obě děti se mi na to vy…

• Citovat
  • Upravit
6
10.12.23 17:24

Z hlediska vývoje čelisti, dásní a chrupu se nedoporučuje žádný. Když ale „musí“ být, tak ortodontický. Takový, který má to, co má miminko mezi dásněmi, co nejtenčí a vytváří tak co nejmenší tlak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí