Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky,
tak potřebovala bych poradit. Budu mít malou kuchyňku, kam se mi nevejde celý sporák a tak si budu kupovat remosku a chci si koupit dvouplotýnkový vařič. Koukala jsem na tetu heureku, ale nemůžu vybrat nějaký, který by se mi líbil. Chci elektrický, aby měl dvě plotýnky. Podle recenzí se mi líbí tyto dva u toho DOMO se mi líbí, že má dvě stejné plotýnky a příkon 3000w, takže ten asi vede, ale chci se zeptat, jestli nemáte nějaký doma jakýkoliv a je osvědčený
děkuji
S těmito vařiči, co si zde vybrala mám letité zkušenosti - a špatné, jen málokterý vydrží být v pořádku déle než rok, dva, většinou to jde ještě v zárucee na opravu místo ktré mi pravidelně osílaj zpět peníze, protože se jim ty shity asi vůbec nevyplatí spravovat.
Mohu tidoporučit ale dvouplotýnkový indukční, ten zatím jede stále a nekazí se a i ta údrba je mnohem, mnohem lepší a vaření taky mnohem komfortnější; jen potřebuješ hrnce a vůbec nádobí, na kterém ti drží magnet (vně na dně těch nádob)a nemusíš mít 3 fáze elektřinu, stačí klasika.To nádobí - v pohodě stačí obyč. smaltované levné hrnce.
Indukční jsem kuoval na netu za nějakých cca 1800,–, ale už přesně nevím ten eshop, zkus zagooglit, nějaké no name značka, ale to neva.
@redbulka jj koukala jsem, že jsou i ty indukční vařiče, děkuji za reakci, popřemýšlím tedy nad tím indukčním
radši bych, ale takovýhle no, ale když jsem právě skoro u každého četla nějakou špatnou recenzi, tak jsem si říkala, že se poradím i tady ![]()
@podzim u těch obyč.,co sis vybrala trvá velmi dlouho, než se vůbec nahřeje plotýnka a pak zas naopak - voda ti začne vařit, stáhneš to na minimum, ale vlastně se ještě dlouho nic neděje, plotýnka reaguje velmi pomalu, čištění je taky mnohem horší než u indukčního.
@redbulka tak ta cena neni hrozna
jsi s tim tedy spokojena jo a vari rychle? Tak asi dam na tvou radu a poridim ![]()
@podzim určitě s indukcí budeš spokojena mnohem víc než s tím klasickým, vaří mnohem rychleji, čištění ani nemluvím, ty klasické jsou hodně poruchové, tento mi jede furt.
Ahoj chtěla bych se zeptat
budeme si pořizovat klasicky plotynkovy vařič (viz odkaz) a jaké typy hrnce se u něho pouzivaji? Musim Mít nějak magneticke nebo muzu používat jakekoliv obyčejné? Děkuji
![]()
@LLenule111 Děkuji
Mě právě lidi okolo napominaji ze musíme chodit po obchodech s magnetem a najít ty spravne hrnce
takže ted jsem v klidu ze nemusím chodit s magnetem po obchodech ![]()