Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahojky děvčata potřebovala bych poradit už jsem zoufalá. Dcera jede v pondělí na školu v přírodě a teď v neděli má narozeniny. Uvažovala jsem že bych jí upekla linecké toho by bylo dost pro všechny děti a nebyli by jako čuňátka ale zase linecké dlouho měkne a to by si akorát vylámali zuby. Nenapadá vás nějaký recept na něco dobrého a rychle měkkého co by mohli křoupat a hezky by to vypadalo???
@ita83 Jaký máš recept na to linecké, že Ti dlouho měkne??
… Já ho mám po upečení vždy hned akorát na jídlo.
Jinak si myslím, že jakýkoli domácí sušenky by byly fajn ![]()
Dala bych s sebou bonbony, lizatka nebo jine sladkosti a basta. Jinak my linecke mame taky mekke hned po upeceni…
Ted nedavnou jsem našla v nejakem casaku recept na domaci susenky. Nebo bylu udelala muffiny s kouskama cokolady.
Taky máme linecké hned na jídlo, to máš asi nějaký divný recept. Taky ovesné sušenky jsou fajn.
Mužeš upéct a nazdobite spolu perníky..jsou recepty kdy je perník taky hned měkký a jedlý..
Děkuji vám všem za názor asi zvítězí ty mufinky - linecké mám recept po babičce - když to linecké upeču tak za týden zhruba změkne ale pak je to výborné křehké a provonělé
Taky jsem uvažovala o těch lízátkách a bombonech ale chtěla jsem něco netradičního
Upéct linecke to není silnici cukroví a měkké je zachvili a nazdobit banány.