Jaký erotický dárek pro přítele?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klopotkova
16.11.16 23:34
@ontario7 píše:
a berou tam i stravenky? :P :oops:

ne :mavam:

• Citovat
  • Upravit
11981
16.11.16 23:44
@Klopotkova píše:
ne :mavam:

já bych se rád zeptal, co na tom lístku je za služby, prosím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45719
17.11.16 00:03

Tak ta panna je opravdu trapná, bývaly šéf to dostal k 50 pred mnoha lety a kdyz to rozbalil tak to bylo tak strasne trapny… Takze to fakt nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
17.11.16 00:10
@veria píše:
Tak ta panna je opravdu trapná, bývaly šéf to dostal k 50 pred mnoha lety a kdyz to rozbalil tak to bylo tak strasne trapny… Takze to fakt nee.

když se člověk nedokáže zasmát sám sobě a udržet si dekorééééééé, tak samozřejmě ano ;)to je jiná liga

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45719
17.11.16 00:47

Njn, tak kazdymu takovy vtip nesedne. Bylo trapné i vsem okolo, kteří dárek nevymysleli. Pro mne je to úroveň čtvrté cenove ale tak každému co jeho jest ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40430
17.11.16 07:27
@veria píše:
Njn, tak kazdymu takovy vtip nesedne. Bylo trapné i vsem okolo, kteří dárek nevymysleli. Pro mne je to úroveň čtvrté cenove ale tak každému co jeho jest ;)

Souhlas, tohle dovede vymyslet jen hlupák :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
17.11.16 11:46
@veria píše:
Njn, tak kazdymu takovy vtip nesedne. Bylo trapné i vsem okolo, kteří dárek nevymysleli. Pro mne je to úroveň čtvrté cenove ale tak každému co jeho jest ;)

Já to přesně tak pochopila i z minulého příspěvku, který jsi psala. Musel to být fakt trapas a není to o tom, že by si člověk nedokázal udělat srandu sám ze sebe.

• Citovat
  • Upravit
226
18.11.16 10:50

No vymysleli to chlapi, my zensky jsme taky byli proti… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
25.11.16 16:17

Tak chlapi mu koupili tu pannu a prej byl nadsenej. Delali s ni sileny kraviny, oblikali, koupali, vymysleli k tomu souteze a prej za 500 nejlepsi darek… Tak holt to maji chlapi jinak… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
2.12.16 11:39

@JanaJeli Přesně asi záleží před kým to bude rozbalovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný