Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Klopotkova píše:
ne
já bych se rád zeptal, co na tom lístku je za služby, prosím ![]()
Tak ta panna je opravdu trapná, bývaly šéf to dostal k 50 pred mnoha lety a kdyz to rozbalil tak to bylo tak strasne trapny… Takze to fakt nee.
@veria píše:
Tak ta panna je opravdu trapná, bývaly šéf to dostal k 50 pred mnoha lety a kdyz to rozbalil tak to bylo tak strasne trapny… Takze to fakt nee.
když se člověk nedokáže zasmát sám sobě a udržet si dekorééééééé, tak samozřejmě ano
to je jiná liga
Njn, tak kazdymu takovy vtip nesedne. Bylo trapné i vsem okolo, kteří dárek nevymysleli. Pro mne je to úroveň čtvrté cenove ale tak každému co jeho jest ![]()
@veria píše:
Njn, tak kazdymu takovy vtip nesedne. Bylo trapné i vsem okolo, kteří dárek nevymysleli. Pro mne je to úroveň čtvrté cenove ale tak každému co jeho jest
Souhlas, tohle dovede vymyslet jen hlupák ![]()
@veria píše:
Njn, tak kazdymu takovy vtip nesedne. Bylo trapné i vsem okolo, kteří dárek nevymysleli. Pro mne je to úroveň čtvrté cenove ale tak každému co jeho jest
Já to přesně tak pochopila i z minulého příspěvku, který jsi psala. Musel to být fakt trapas a není to o tom, že by si člověk nedokázal udělat srandu sám ze sebe.
Tak chlapi mu koupili tu pannu a prej byl nadsenej. Delali s ni sileny kraviny, oblikali, koupali, vymysleli k tomu souteze a prej za 500 nejlepsi darek… Tak holt to maji chlapi jinak… ![]()
ne