Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím poradte mi, jaký fusak si mám pořídit do torjkolky slalom pro
. Mam ted 7 měsíční holčičku a jezdíme už samozřejmě ve sportáku. Váhám mezi originálem,ale raději bych Aesthetic nebo Emitex.
Ahoj, já mám emitex a zkoušela jsem ho tam dát a zatim dobrý. Tohle bude nase prvni zima ve sportáku, tak jsem taky zvědavá na zkušenosti…
My máme také Jané slalom, pořídila jsem Emitex a spokojenost na všech frontách (a za rozumnou cenu).
My máme Emitex a v hluboký dobrý
Ve sportáku nás čeká premiéra,zatím jsme s nánožníkem.
Miusko: kdybys chtěla,mohla by ses přidat k nám k Jarnátkům,máme stejně staré děti ![]()
všechny moje kmarádky mají do Jané aesthetic… resp. teď už mají aesth.
několik z nás emitex mělo a prodaly jsme ho, jelikož pořádně v kočáru nedržel, byl moc naducaný a neforemný, velký na převážení atd.
jako za tu cenu není špatný… ale mně nevyhovoval…
Jané fusak měla jedna kamarádka, celkem jí vyhohoval, ..
Ahoj, mame Aesthetic oranzovo-cerny, meli jsme ho uz minulou zimu, ale jeste do hlubokeho, ted bude premiera ve sportaku. Fusak je uzasnej, nemuzu si ho vynachvalit, takze za me Aesthetic. Obecne mi ty veci z A. prijdou lepsi ![]()
Ahojky, tak jsem zase na vážkách. Můžu se zeptat, kde jste fusak od aesthetic koupily? Na jejich oficiálních stránkách?
Miuška
Tak ja mam fusak od emitexu do Janecka
Je fakt ze je naducanejsi, ale jinak rozdil nevidim. Klouzou oba stejne ve sportaku.
No a cena aestheticu je docela mazec, Emitex udela stejnou sluzbu.
Aesthetic mam deku do kocaru- pekne ladi- cervenozelena a je super
No a jeste jedna vyhoda aestheticu- muzes si vybrat barevnou kombinaci, to Emitex nenabzi
Miusko , ja to koupila na jejich ofiko strankach, skvely jednani, jak pise Katka, moznost volby barvy, brala jsem u nich vic veci a u spaciho pytle se mi rozbil po nejake dobe zip, asi byl uz z vyroby spatny, pani mi rovnou rekla kam to poslat, abych to neposilala jim a oni zase na opravu, prislo to do tydne opravene s omluvou ![]()
a nove fusaky od emitexu uz neklzu.....to zlepsili v novej kolekcii…aspon tak som citala… ![]()
Ahojky, já mám Aesthetic a jsem moc spokojená. Je teploučký, měkoučký. Ten Emitex mi připadal tvrdý.
Všem vám moc, moc děkuji za rady ![]()
Nakonec jsem objednala fusak od aesthetic barvy čokoládová-pomerančová. Přímo k mé barvě kočárku ![]()
Jsem moc zvědavá jak dorazí